Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Greene, същият казус като при мен. Според мен пиши и на амазонци в чата да не се окаже, че и твоята пратка е пусната с друг куриер. Звънни в DHL, защото всъщност те ми казаха, че посоченият тракинг номер не е коректен.
Извинявам се (сигурно ви е  смешен моя въпрос) но как се влиза в чата с амазон?

# 271
  • София
Greene, същият казус като при мен. Според мен пиши и на амазонци в чата да не се окаже, че и твоята пратка е пусната с друг куриер. Звънни в DHL, защото всъщност те ми казаха, че посоченият тракинг номер не е коректен.
Извинявам се (сигурно ви е  смешен моя въпрос) но как се влиза в чата с амазон?

Ще ти кажа аз как го правя (може да има и по-лесен начин). Първо натискам бутона "Help". В дясно на екрана се появява друг бутон "Contact us". Избираш си поръчката, за която имаш питане, от едно падащо меню си избираш "тема" на питането и ти дава 3 опции за връзка e-mail, telephone connection, chat. Избираш chat.

# 272
  • Бургас
Оф, докато успея да се натуткам и да си пусна уреда на Керхер за прозорци от склада, дето беше на 43 лири, някой ме превари и го гепна Tired  А диейчелския номер (429610037063) и на мен ми го дава несъществуващ, а уж си чаках вече сокоизстисквачката Crossing Arms

# 273
  • София
Аз само не мога да разбера защо не ми казват кой е другия куриер, на който са дали пратката след като не е DHL. Реших с моя тракинг номер 429610037372 да пробвам в UPS, но не беше открита пратка...

# 274
  • София, Манастирски ливади
Момичета, в dhl.de излизат по тези номера. Аз също чакам сокоизтисквачка, но силно почвах да се съмнявам дали няма да дойде в пощата.
Другия вариант е да пробвате с тези номера в dhl.bg по референция на изпращача. Там излиза обаче чак, когато пратката е в БГ...моята явно не е, но пък и датата за доствка ми е 09,12

# 275
  • София
Може ли точен линк към сайт на dhl.de, защото аз проверявах там и нищо не излезе.
Не мога да повярвам - току излезе инфо.

# 276
Това ми излиза по твоя номер.

# 277
Оф, докато успея да се натуткам и да си пусна уреда на Керхер за прозорци от склада, дето беше на 43 лири, някой ме превари и го гепна Tired  А диейчелския номер (429610037063) и на мен ми го дава несъществуващ, а уж си чаках вече сокоизстисквачката Crossing Arms
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true
Въведи си пощенски код, за да видиш дали е твоята пратка.

Аз само не мога да разбера защо не ми казват кой е другия куриер, на който са дали пратката след като не е DHL. Реших с моя тракинг номер 429610037372 да пробвам в UPS, но не беше открита пратка...
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true

Тук обикновено става:
http://www.dhl.de/en.html

# 278
  • София
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true мен с номера, който си посочила ми излиз пратка.

# 279
  • София
Благодаря, момичета. На мен също ми излезе. Отдъхнах си. Мислите ли, предвид къде се намира пратката, че утре евентуално би могла да е в София?

# 280
Едва ли...
Каква ти е датата за доставка?

# 281
Благодаря, момичета. На мен също ми излезе. Отдъхнах си. Мислите ли, предвид къде се намира пратката, че утре евентуално би могла да е в София?

Какво ти дават като дата на доставка от Амазон? Моята е изпратена на 30.11 и още я няма.

# 282
  • София
9 декември. Надявах се евентуално за по-рано, защото е за подарък за Никулден на малкия синковец, но ще замажа нещо за няколко дни. Иначе пратката е изпратена на 28.11.. Аз затова я пуснах директно до БГ, а не до превозвач, за да дойде по-бързо, но ще си я чакам, пък когато дойде.

# 283
  • София

не, та тя даже не е потеглила.

# 284
Много рядко идват преди очакваната дата за доставка.
Тези в момента са в Германия (и моята е там, въпреки че беше пусната от Англия.. пълно мазало).
Даже си мисля, че тези ДХЛ пътуват по суша...

Общи условия

Активация на акаунт