Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, влизам да докладвам и да се похваля Mr. Green
Днес си взех ботите на Dune, които си докопах от склада за 24п
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DPGCJ46/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1
Перфектни, без нито една драскотина - това пишеше в описанието им, единственото, което като забележка мога да посоча е един скъсан ъгъл на кутията, и ако това е забележка здраве му кажи newsm44
Супер доволна, сега остава да се разбера с щерката поне аз да им направя сефтето, щото тя веднага ги лепна, но какво да се прави като с нея сме един номер и е непреклонен тийн Joy

Страхотни боти  Heart Eyes

# 316
  • софия
и аз го поръчах първия парфюм - с DHL ли дойде твоя?
С превозвач.

# 317
Ох, този DKNY е страхотен наистина. Взех го ей така на проба, а се оказва един от любимите ми аромати, супер траен. За мен обаче е различен от др. на марката, аз не съм кой знае какъв фен.
Аз чакам блузки, якета с Макуин за децата, един Нина Ричи за мен  Peace, филтри за Брита, Киндъл таблет  Flutter камион, маша и...май тези бяха...Обаче ще има и за след празниците, през гъбите ги пуснах.

# 318
аз по-скъпите и тежки неща - директно до тук, а дреболиите - с гъбите, макар от немско да ми излизат златни!

Интересно ми е товa ДХЛ, което пише нашите DHL и са или дойче пост, които насам препращат с Български пощи? newsm78

# 319
  • София
Току що се регистрирах в немския амазон.
Как мога да поръчам 3броя от този киндъл - искам да са в един курс (на превозвача)?
http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … id=A3JWKAKR8XB7XF

Как да разбера, колко точно тежи един брой, за да не надхвърля 1кг.

Освен Габко - кои превозвачи бихте препоръчали?

Търся си и здрав блендер (по възможност с наноцедка и мелачка за семена), но може и чист блендер, на цена под 100лв, поне 500W.

За хлебопекарна също се замислям, но с две бъркалки.

Има ли нещо по-специално при поръчването (плащането)?

# 320
  • Бургас
Момичета, нахълтвам в темата с въпрос, който сигурно сте обсъждали 1000 пъти  Embarassed

Искам да си поръчам кухненски робот, но ме притеснява как стои въпроса с гаранционното обслужване! Трябва ли, при проблем да го изпращам обратно до Англия/Германия или се отремонтира тук ? Спряла съм се на Kenwood, ако има значение марката  Simple Smile

Благодаря ви предварително за отговорите!  bouquet

# 321
  • Бг
Как мога да поръчам 3броя от този киндъл - искам да са в един курс (на превозвача)?
http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … id=A3JWKAKR8XB7XF

Как да разбера, колко точно тежи един брой, за да не надхвърля 1кг.

Освен Габко - кои превозвачи бихте препоръчали?

Търся си и здрав блендер (по възможност с наноцедка и мелачка за семена), но може и чист блендер, на цена под 100лв, поне 500W.

За хлебопекарна също се замислям, но с две бъркалки.

Има ли нещо по-специално при поръчването (плащането)?

Хакама, можеш само до два броя от Киндъла да поръчаш в една поръчка. 170 гр. е теглото му без опаковката. Смятай, че двата ще ти ги таксуват като кг.

# 322
  • София
Не може ли да си ги поръча, като отделни поръчки, пък те пак ще си пътуват заедно  в курса на превозвача, като са поръчани и стигнали до склада в един и същи ден, нищо, че не са една поръчка.

# 323
  • София
Така си и мислех, а ако направя две поредни?

Мен също ме интересува гаранционното обслужване - какви ще са разходите по изпращенето/връщането?

# 324
  • София
то има по 1  камион седмично от Германия, почти невъзможно ми се струва 2 поедни поръчки да не ги нацелиш в 1 курс.

# 325
  • София
то има по 1  камион седмично от Германия, почти невъзможно ми се струва 2 поедни поръчки да не ги нацелиш в 1 курс.

Да, но сега се сетих, че дори да са на едно име, се водят отделни поръчки, все пак обработката си е за две поръчки - т.е. 2х4лв  Rolling Eyes

# 326
Как да разбера, колко точно тежи един брой, за да не надхвърля 1кг...
3 броя са съвсем малко над 1 кг - всеки един тежи по 340-350 гр, нищо специално при поръчване / плащане. За връщане, с Български пощи ще бъде 10 лв с препоръка, без предимство.

Интересно ми е товa ДХЛ, което пише нашите DHL и са или дойче пост, които насам препращат с Български пощи? newsm78
ДХЛ е собственост на Дойче пост.
На страницата на БП е пояснено за пратките от Германия http://www.bgpost.bg/?cid=176
Тук можеш да провериш номера http://www.dhl.de/en.html Ако се трансформира в нещо, което започва с CL... ще го чакаш по пощата, иначе с куриер до адрес.

Скрит текст:
Момичета, благодаря  Hug

# 327
  • София
ами ако това те успокоява, най-вероятно така или иначе трите с опаковките ще  са вероятно малко над кг и пак ще ти таксуват 2х4лв.... така или иначе при тази цена на киндъла 4 лв надали събарят Wink

170 гр е самия киндъл, без кутии, опаковки и т.н., според вен с 3-те е 99,99%, че ще надхвърлиш така или иначе кило.

# 328
DHL -a, с който пращат Амазон е всъщност DHL Paket - немската фирма. В България тези пратки получават друг номер и се разнасят от мрежата на DHL Express в страната. Преди са ги носили Бълг. пощи.
Най-лесно се обаждате на 070017700 Ди Ейч Ел България, казвате номера на немската товарителница и те ви казват кога ще си получите пратката,

# 329
  • Абсурдистан
Аз не съм доволна от Гъбите. По-конкретно от немския им офис. Ще пиша по-натам, в специалната им тема. Лично аз повече не бих ги използвала за превоз на пратки от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт