Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 188
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
киндъл не доставят директно до България, трябва с превозвач да се поръча.

# 46

И аз все така убеждавам мъжа ми колко съм спестовна. Laughing
Нали, нали? Grinning

# 47
  • Бг
Благодаря ви, прочетох първа страница, но аз съм наясно с процедурата, поръчвала съм много, но не и от България. Интересува ме ако си поръчам Киндъл как ще ми бъде доставен?

Касиер, Къндилът не можеш да го поръчаш директно до Бг. Ползваш превозвач, и в зависимост дали от Англия, или от Германия ще го поръчаш ще платиш или 2 и нещо, или 4 лв. на превозвача. Разбира се ако поръчката ти  е само с Киндъла.

# 48
Благодаря ви много момичета, сега ще чета да видя какви са тези превозвачи и дали да не мина на вариянт български магазин за техника.  bouquet

# 49
# 50
  • Варна
Благодаря ви много момичета, сега ще чета да видя какви са тези превозвачи и дали да не мина на вариянт български магазин за техника.  bouquet
Не е сложно с превозвач, като сравниш цените и веднага ще отпадне БГ магазина за техника  Mr. Green
zvanche, а дано! Че и от там по-бързо ще пристигнат. Малко ми е спешно, ама като блях и не поръчах до сега, сама съм си виновна.
Ехаааа  Sunglasses

# 51
Това с превозвача как да е, но как стои въпроса с гаранцията, ако има повреда как ще им го върна и как те ще ми го върнат?

# 52
  • Варна
Това с превозвача как да е, но как стои въпроса с гаранцията, ако има повреда как ще им го върна и как те ще ми го върнат?
Лесно, по пощата.

# 53
Не трябваше ли днес да е кибер - понеделника?

# 54
Алекс1, Banshee, благодаря за отговорите. Май ще чакам, защото това, което Banshee показа го пробвам от няколко дни и не става, просто не ми излиза код за българските пощи. За сравнение купувала съм и от Випа, там се виждаше такъв код и проследяването беше лесно. Ще изчакам днес и ще видим какво да правя после... Не ме кефят нещо тия немци, първо ми бяха разделили поръчката и едното нещо така го изпратили, че се върнало при тях...  Tired Хайде, изпратиха ми го наново, сега пък това не мога да проследя... абе...  ooooh!

Пиши им, ако е минал срока  - да пращат пак,  докато не го получиш. Peace

Аз от немците имам само две неща, но ги пратих до превозвач, щото и мен не ме кефят, откакто си надуха цените за доставка. Confused

От английския (засега) съм доволна - групирали са ми нещата - трите дребни поръчки пуснах към Габко и са ги пратили с един тракинг, а по-скъпите и тежки (крок-пот, сокоизтисквачка и таблет)  си  ги пуснах до тук. Вчера и тях са ги пратили заедно (16 кг.)  с UPS.  
Та надявам се и като пристигнат пак да съм доволна - дано не са в насипно състояние.  Praynig

# 55
  • Сливен
Момичета, имам спомен че една мама беше взела детско караоке. Днес разбрах, че племенницата ми иска нещо такова, та как да го търся из сайтовете като име Grinning

# 56
  • Бг
Banshee, аз сокоизтисквачката съм я получавала с куриер, дойде в отлично състояние, така че няма да се наложи да сглобяваш пъзели  Grinning.

# 57
  • София
chockolina    bouquet

# 58
  • София
Да се възмутя от Амазонци, ето този телефон беше в сделките за деня, стартира от нормална цена 129 на 159!!! тоест вместо да му я намалят я вдигнаха. Стоя си така минута две и после изчезна.

http://www.amazon.de/dp/B007KDDFZC/ref=gb1h_tit_c-1_2407_08f261e … pf_rd_p=449012407

# 59
ей този доставчик на немския Амазон :
ManoaShark® - Amazon Marketplace     - не е намерил адреса на Габко в Нюрнберг (?) и е върнал пратката обратно в склада.... Такъв мейл им извъртях сутринта.... тези немци за ... нямам думи - разбиха ми една поръчка на пет заради петте доставчика, четиримата намерих офиса, но точно тези -ManoaShark® - не са го намерили. А Коледа наближава...

Общи условия

Активация на акаунт