Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Нищо не намазах Twisted Evil  на мъжа ми само някаква тъпа машинка за подстригване.
Продължавам да дебна за столче за колата.

# 31
Чоки мерси за темата   bouquet
И аз нищо не съм поръчала още...
А иначе май трябва да избера възможно най-бързоскоростно Къща на Барби  Rolling Eyes  Heart Eyes... нямат обаче много добри мнения,но ще гледам да избера нещо което да не  е много  скъпо,че да не се ядосвам...А дали ще пристигне до 20-ти най-късно  ooooh!

# 32
  • софия
   bouquet

От този Черен петък само халата и сешоара са нещата които наистина ми трябват. Добре че напазарувах коледните подаръци от намаленията на Лего, ако бях чакала Черния петък, щях да си остана с празни ръце. Много се надявах да пуснат боти или по-високи маратонки за момчета, да стават за по-студено време, но повечето обувки бяха мъжки и дамски.
Ако питаш мен, по-добре. Стига да не ти е спешно. Намаленията в Джавари предстоят. Wink

# 33
# 34
  • Абсурдистан
И аз не съм доволна от ЧП.
Легото беше изгодно седмицата преди ЧП, сега вече му се качват цените постоянно.
Аз дебна да намалят Легото - Цирк. Ама не знам кога ще стане това.

# 35
  • Бургас
И аз не купих кой знае колко - боти за мен и обувки за мм  Rolling Eyes.

# 36
Аз купих прахосмукачка- робот и уред за палачинки:
http://www.amazon.de/Severin-2198-Cr%C3%AApes-Maker-schwarz/dp/B … erin+crepes+maker
Поръчвали ли сте мобилни телефони от амазон, дъщеря ми иска Iphone...

# 37
  • Бг
  bouquet за новата тема.
Чакам филтрите, един телефон, едно авто радио от ЧП и една чанта от склада.
ММ преди малко така ме ядоса, че си остана без подарък за Коледа, сторнирах го  hahaha.

# 38
Здравейте момичета,

никога не съм си поръчвала от amazon.co.uk в България и искам да попитам как доставят пратката? С известие по пощата и си я взимаш от централна поща или....? Плащат ли се мита за поръчка от стотина паунда или други такси.
Много ви благодаря предварително, нямам възможност да прочета всички теми.

Приятен Ден  Simple Smile

# 39
  • Бг
Здравейте момичета,

никога не съм си поръчвала от amazon.co.uk в България и искам да попитам как доставят пратката? С известие по пощата и си я взимаш от централна поща или....? Плащат ли се мита за поръчка от стотина паунда или други такси.

Приятен Ден  Simple Smile

Не е нужно да четеш всички теми, на първа страница има доста голямо инфо, относно поръчките от Амазоните.

От Англия и Германия не плащаш никакви мита, т. к. сме в Евросъюза. Нещата идват и по пощата, и с куриер.

# 40
Здравейте момичета,

Приятен Ден  Simple Smile

Можеш да прочетеш първа страница. Мито не се дължи, тъй като сме в Европейския съюз. Може директно да си поръчаш до БГ, а може и до превозвач.

Аз от ЧП купих само един комплект инструменти за ММ Simple Smile Всичко друго, което чакам, го поръчах преди това, че ми трябват за преди Коледа. Но продължавам да се ослушвам за намаления Simple Smile

# 41
Благодаря ви, прочетох първа страница, но аз съм наясно с процедурата, поръчвала съм много, но не и от България. Интересува ме ако си поръчам Киндъл как ще ми бъде доставен?

# 42
  • Варна

И аз все така убеждавам мъжа ми колко съм спестовна. Laughing

# 43
Аз съм от пас от чернопетъчната седмица, очаквах много повече.  Tired

# 44
Благодаря за темата!   bouquet
Сега чакам скромните ми покупки да пристигнат...

Общи условия

Активация на акаунт