Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • пловдив
Получих този кухненски робот, но е няма кутията за съхранение и нямам гаранционна карта.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DL7XQK/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Също така бях останала с впечатлението ,че има цитруспреса, но се оказа че няма.
ако някой го е получил , моля да ми пише дали е получил кутията за съхранение, може и на лични.
За гаранцията какво да правя, да им пиша ли,че не съм е получила?

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 15:09 от ger4o1978

# 211
..
 Току-що пуснах Kдrcher за 43 лири от склада. Мислех да го купувам от тук, 130лв обаче без допълнителните неща и другия модел Kдrcher WV50 продава вносителя. дано не ме разочарова ...
Успех с връщането! А как поръчвате "от склада"? Пропуснала съм  newsm78 Ааа, намерих в началото линк!

# 212
  • София
Получих този кухненски робот, но е няма кутията за съхранение и нямам гаранционна карта.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DL7XQK/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Също така бях останала с впечатлението ,че има цитруспреса, но се оказа че няма.
ако някой го е получил , моля да ми пише дали е получил кутията за съхранение, може и на лични.
За гаранцията какво да правя, да им пиша ли,че не съм е получила?
Когато звънях на Сони ,за да питам как стои въпроса с гаранцията,ми казаха,че от Амазон не изпращат гаранционни карти,фактурата играела такава роля (дали се остнася само за Сони или за всички ел. уреди,мога само да гадая).

# 213
Момичета, моля за помощ. Трябва да върна дефектен електроуред на английския амазон. Доставен ми е до Бг ... въпроса ми е за пощенските разходи по връщането.
Аз върнах Румба, излезе ми 52лв с Бг пощи за 6,3кг. Но щом има алтернатива с Интерлогистик, по-добре ползвай тях. В пощите са безкрайно груби, криви, бавни.  Накрая се оказа, че не мога да застраховам пратката, нищо че машинката струва 400 евро. Ако стане фал и изчезне или я счупят, мога да ползвам само застраховка на база килорами, която уви не знаеха колко е.
Иначе от Амазон още не са ми възстановили сумата, днес им писах, но макар да са минали 10 дена от пращане, колета не е пристигнал. В сайта за проследяване на БГ пощи няма данни след натоварване в българско депо.

# 214
Пишете смело на амазонци! Аз полуих една кафе-машина  с гаранция на български - в наш сервиз ми я отказаха, писах на амазонци и ми предложиха няколко варианта - смяна, да я върна за сервиз и т.н.т - пишете им и ще се разберете

# 215
  • София
Имам следния казус Амазон са изпратили 3 мои поръчки с Hermes UK до адрес на превозвач. При тракинга в сайта на Hermes UK ми дава, че са доставени на "secure location". Пакетите не са получени, никой не се разписвал за тях. Какво ще ме посъветвате да направя?
Доколкото разбрах "secure location" означавало, че може и зад някоя кофа за боклук да са оставени.

# 216
  • Балчик

Флаш,ползвай по-добре Интерлогистика:
http://interlogistica.bg/s_out_europe_bg.aspx
До Англия от 2 до 5 кг цената е 48 лв.По-евтино е от БП,а и по-бързо и ще си по-спокойна.

О, и аз благодаря, не се сетих за тях. Заявих куриер за утре, по-евтино с 10 лв е от бг пощи и по-бързо, поне доколкото са обявили - 4 дни. Супер ме устройва.

А когато Амазон получат пратката, пишат ли нещо?

# 217
  • Абсурдистан
Тези Хермес са ужасни. Аз имах проблеми с тях и в немския и в английския амазон. Писахме си в чатовете и на двата амазона. След може би 4-5 чата пратките се намериха. Но се въоръжи с много търпение.

# 218
  • София
Тези Хермес са ужасни. Аз имах проблеми с тях и в немския и в английския амазон. Писахме си в чатовете и на двата амазона. След може би 4-5 чата пратките се намериха. Но се въоръжи с много търпение.

Сега ме притеснихте,едната ми пратка е с тях,в сайта на амазон пише,че е доставена.Сега ще ровя в сайта на Хермес,а посредника ми не дава информация за пратки доставени на английският адрес  Sad.

P.S пишеми ,че има подпис от клиента. Дано всичко е наред,че половинката отдавна я сънува тази поръчка.

# 219
Здравейте, имам въпрос за amazon.com, не откривам информация в първи пост: колко е доставката от там и до какви адреси поръчвате (на превозвач или ваши; ако е до превозвач, е на УК адрес, предполагам)?
Харесах си едни сандали, от които има моят номер само в amazon.com, в amazon.co.uk има само номер 6 (даже не е посочено 6 УК или 6 УС, трябва да гадая  Laughing ), а в amazon.de и amazon.fr изобщо ги няма.
Благодаря   bouquet

# 220
Щом е в УК - значи е английска 6ца.
Не зная дали можеш да поръчаш сандали от . амазон.ком , пробвай ги, стигни до последна стъпка  Peace и нали знаеш че от Щатите се дължи ДДС  Peace( и мито за суми над 150евро)

# 221
  • София
Здравейте,
 имам DHL номер(тракинг) от 02.12.2013 г. за пратка от amazon.co.uk, но когато проверя в DHL.de ми излиза:
Die Sendung 429ххххххххх ist uns derzeit nicht bekannt.

имате ли идея защо?

# 222
Поръчвам в момента подарък(от английския амазон) на малка стойност,ще ползвам превозвач, абонирах се за триал прайма(без да се продължава абонамента след гратис периода), нали каквото пише на Grand total това е,няма други суми? Избрах One-Day Delivery, в скоби ми пише за допълнително плащане.( Delivery Option:  Change Delivery Option
One-Day Delivery  )  Моля, кажете да го променям ли на first class (up to 3..) ? Не искам да плащам излишно? Благодаря  Hug

# 223

Сега ме притеснихте,едната ми пратка е с тях,в сайта на амазон пише,че е доставена.Сега ще ровя в сайта на Хермес,а посредника ми не дава информация за пратки доставени на английският адрес  Sad.

P.S пишеми ,че има подпис от клиента. Дано всичко е наред,че половинката отдавна я сънува тази поръчка.
Kъде трябва да пише, че има подпис в немския хермес? На мен ми пише, че вчера е пристигнала пратката ми при габковците, днес е тръгнал камьона, но само с предната ми пратка, тази я няма ... може ли да видиш имам ли подпис?
71336140398522 ми е тракинг номера  Praynig

# 224
Момичета някой има ли този уред и може ли да каже нещо повече за него?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт