Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Получих този кухненски робот, но е няма кутията за съхранение и нямам гаранционна карта.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DL7XQK/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Също така бях останала с впечатлението ,че има цитруспреса, но се оказа че няма.
ако някой го е получил , моля да ми пише дали е получил кутията за съхранение, може и на лични.
За гаранцията какво да правя, да им пиша ли,че не съм е получила?

И аз го получих по същия начин. Мисля, че по принцип не пращат гаранционни карти, а цитрус преса в описанието няма. За кутията за съхранение не се бях и сетил. Взех го за подарък и го отворих, колкото да се уверя, че е пълна комплектовката, но напълно бях забравил, че се предполага, че има някаква кутия. После с 300 зора го вкарах обратно в кашона, и то не като хората. Не знам как ги редят Laughing

# 226
Получих този кухненски робот, но е няма кутията за съхранение и нямам гаранционна карта.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DL7XQK/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Също така бях останала с впечатлението ,че има цитруспреса, но се оказа че няма.
ако някой го е получил , моля да ми пише дали е получил кутията за съхранение, може и на лични.
За гаранцията какво да правя, да им пиша ли,че не съм е получила?

ger4o1978 имам такъв (поне на вид).
По спецификация няма цитрус преса.
Амазон не дават гаранционни карти. Ако се наложи се уговаряш с тях...
Би следвало да имаш обаче едно като кофа, за съхранение на дисковете и ножовете.
Аз имах проблем с единия диск и амазонци пратиха нов робот, без да искат връщане на стария, нищо че работеше....  Peace

# 227
  • Абсурдистан
Kъде трябва да пише, че има подпис в немския хермес? На мен ми пише, че вчера е пристигнала пратката ми при габковците, днес е тръгнал камьона, но само с предната ми пратка, тази я няма ... може ли да видиш имам ли подпис?
71336140398522 ми е тракинг номера  Praynig

Тру блу, според сайта на Хермес пратката ти е доставена на 03,12 - в 14,51. От кого е получена се вижда като чукнеш бутона проследяване на пратка в амазона до пръчката. Но те не винаги го пишат. За да разбера името на човека, получил ми пратката, аз разговарях в чата с амазонци.
Аз също имам две пратки при гъбарите. Едната е получена на 02, а другата на 03. Но като влезна в сайта на гъбарите ми стои само една пратка, тръгнала с камиона, който е потеглил тази вечер. Аз разговарях и с гъбите. С тях задно проверявахме дали двете пратки са получени при тях. Но защо не ми изписва и двете пратки в сайта им - обясниха им че това е още в тестов период и не всичко въвеждат. И аз не знам  какво да мисля. Като цяло, без да обидя никого, но ми с струва че в немския им офис са доста по-мързеливички. Ще видим какво ще пристигне. Но ако не са ми качили втората пратка, която е пристигнала вчера по обяд, и е с размерите на консерва риба тон от 120 грама, ще бъде доста цинично.

# 228
Писах им в чата сега за този карусел, но ми казаха, че не можели да го пратят отделно и щели цял комплект да пращат за замяна, което ми се стори прекалено голяма разправия заради някаква кутийка и се отказах.

# 229
# 230
  • FR
Момичета някой има ли този уред и може ли да каже нещо повече за него?  bouquet

Това е подобно на глинено гювече, казва се тажин. Както пише и в описанието идва от мароко. Според мен нищо особено. По същия начин можеш да готвоиш в нашите гювечета или голям гювеч с капак

# 231
Моля не ми се карайте, но да върна темата за каните Брита.  Embarassed
Помня, че ги обсъждахте, но не помня от кой модел в крайна сметка бяхте най-доволни. А и сега след време "експлоатация" може ли да ми препоръчате модел, който и като работа и като консумативи е най-удачен.
Благодаря и се извинявам предварително!   bouquet

# 232
ronicat, Баткото е зорлем 12кг. и това столче няма да му е удобно. А и обича да си поспива, като друсна по дупките по пътищата.
Како писах, на мен ми върнаха парите за столчето, което не получих. Така че, както писа една съфорумка - пишете смело на амазонци

# 233
Здравейте,
 имам DHL номер(тракинг) от 02.12.2013 г. за пратка от amazon.co.uk, но когато проверя в DHL.de ми излиза:
Die Sendung 429ххххххххх ist uns derzeit nicht bekannt.

имате ли идея защо?

И аз имам две такива пратки (изпратени едната на 03.12, другата на 04.12) - и в dhl.bg, и в dhl.co.uk ги проверявах и никъде не ми излезна информация  newsm78
Може от dhl все още да не са си ъпдейтнали информацията  Thinking

# 234
  • Бургас
Момичета пазарували ли ли сте от провадачи без рейтинг и рисковано ли е

Peace

# 235
  • София
Иначе от Амазон още не са ми възстановили сумата, днес им писах, но макар да са минали 10 дена от пращане, колета не е пристигнал. В сайта за проследяване на БГ пощи няма данни след натоварване в българско депо.
В сайта на БГ пощи информацията е до напускането на страната след това си я следиш тук  http://www.royalmail.com/track-trace .

# 236
Моля не ми се карайте, но да върна темата за каните Брита.  Embarassed
Помня, че ги обсъждахте, но не помня от кой модел в крайна сметка бяхте най-доволни. А и сега след време "експлоатация" може ли да ми препоръчате модел, който и като работа и като консумативи е най-удачен.
Благодаря и се извинявам предварително!   bouquet
Всеки си има предпочитания, аз съм имала тази и бях много доволна. Не виждам голям смисъл да е от най-скъпите, все пак това е кана с филтър за вода. Но на марката съм фен, определено.

# 237
Момичета пазарували ли ли сте от провадачи без рейтинг и рисковано ли е

Peace

Аз да, -нищо не получих. Едва 2-3 дни след като направих поръчка се появиха коментари и всичките отрицателни. Няколко страници по-назад съм описала перипетиите си, но за моя радост от амазон ми върнаха парите

# 238
  • София
ronicat, Баткото е зорлем 12кг. и това столче няма да му е удобно. А и обича да си поспива, като друсна по дупките по пътищата.

той и еволвата няма да му е много по-удобен за поспиване, за съжаление. Всъщност не са и чак толкова неудобни де, моят си спи в 15-36 стола, когато ще пътуваме дълго и има вероятност да заспи, го монтираме в малко по-наклонената позиция, но щом е малко килца, явно не е още за по-големите столове..а иначе на височина си е изаснал 9-18 кг ли?

# 239
  • Шумен
Момичета, за първи път поръчвам през Амазон и моля за малко помощ  Praynig Писали са ми, че нямам достатъчно наличност в картата. Днес искам да сменя картата, но виждам че са ми начислили и ДДС, което вчера не го бях видяла като плащах. Съответно сега искам да сменя и адреса на доставка да бъде в УК. Само че като сменя адреса на доставка ми дава проблем с картата, а когато адреса ми е в БГ, както беше първоначалната ми поръчка я приема  Sad. Какво да правя, няма ли начин да сменя адреса на доставката?
Отделно избрах през Габко да пратя нещата. За колко време идват горе долу? Има ли шанс за Коледа да са тук? И двата адреса ли да пиша на Габко - и на фактура и на доставка?

Общи условия

Активация на акаунт