Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
И аз вече ще си поръчвам нещата от немския амазон директно до БГ, колкото и да струва. Ако нямат доставка просто няма да ги купувам или ще си ги изпращам до познат в Германия. Явно няма нормална фирма превозвач от Германия. Бясна съм им на Гъбко.
Аз не смея да пробвам немски превозвачи, даже говорих с една приятелка в Германия, ако ми се наложи да поръчам нещо, което няма доставка до тук, на нейния адрес. Или другия вариант да се праща до Англия и оттам до тук с превозвач, по-добре е.

# 346
  • София
И аз вече ще си поръчвам нещата от немския амазон директно до БГ, колкото и да струва. Ако нямат доставка просто няма да ги купувам или ще си ги изпращам до познат в Германия. Явно няма нормална фирма превозвач от Германия. Бясна съм им на Гъбко.

Сподели какво е станало с гъбите? Аз понеже до сега не съм имала проблем с тях, да знам какво мога да очаквам Simple Smile

# 347
Може ли мнение за тази четка плс   bouquet
http://www.amazon.co.uk/dp/B0012NOEVU/ref=gbsl_tit_c-1_5147_81f5 … pf_rd_p=451355147

Мислех да чакам следващия ЧП да си купя някоя модерна и готина четка, но ако тази е такава - казвайте да не чакам  Laughing
Аз имам браун обикновена, зареждаща се батерия, но от най-обикновения и нещо не ме кефи, май не е много мощна не усещам разлика между нея и обикновената четка. Искам нещо, което добре да почиства чак до мъдреците и между зъбите. Нямам проблем със зъбния камък, но трупам плака и трудно стигам до горните мъдреци с четките  Sad

# 348
М.Г гъбите много се бавеха в БГ с обработката и препращането по спиди/еконт. Винаги ми идваха нещата точно 1 ден след като ми трябват! Пътуваха 1 седмица от УК до БГ и още 1 седмица от както са пристигнали докато ги получим!
Явно доста народ е мрънкал по този повод  и започнаха да не публикуват актуална информация на сайта кога е пристигнал камиона в бг за да не мърморим!

# 349
  • София
Е, чак пък, кога е била неактуална информацията в сайта, на мен винаги ми излиза съвсем точна, но те камиона тук го разтовават, обработват, разпределят и т.н. по 2-3 дни. Аз понеже от офис си ги взимам нещата, винаги е било съвсем точно.
Иначе то май всички превозвачи така по 1 седмица си пътуват - или греша?

# 350
Аз си я поръчах преди малко.От доста време ги следя и това мисля е най-ниската цена.Моят зъболекар ми ги препоръча.Не точно тази,а по принцип четките на Филипс Соникеър.Мислех си евентуално за по скъпия модел с usb  и чашата,ама чак такава технология не ми трябва  :crazy

# 351
  • София
Аз ползвах няколко пъти пратки.де и съм доволна от тях. Пращат мейли, когато получат пратката и когато я натоварят за Бг. На следващия ден, след пристигането раздават - няма го това 3-4 дни обработка на курса, като при гъбите. Зад Кенар на Сливница е офисът им, доволна съм. Сега пътуват всеки четвъртък, а преди това 2 пъти месечно.
ПП: Цената им е 3 лв. за кг.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 10:23 от Milena*

# 352
Аз разгледах таблицата с другите модели четки и видях, че последните 3 модела премахват плаката доста по-ефективно.
Май ще си чакам следващия ЧП или някакво друго намаление на един от трите последни модела.
По спомени последната зелената падна до около 70 паунда на сегашните сделки, нали  newsm78
http://www.amazon.co.uk/dp/B004TQ3O54

# 353
  • Варна
И аз се чудя за тази зелената дали да не я купя за подарък на ММ за Коледа, че си няма още подарък, а и четка си няма. С какво е по-добра от тази? Аз никога не съм имала ел. четки за зъби..., всъщност имах навремето някаква не-много скъпа, но не бях доволна от нея, в смисъл нищо особено, може би тези са някакви други и по-страхотни. Моля за мнение.

# 354
  • София
А Филипс имат ли детски ел. четки, че тновия модел на орал-б, който тук продават, страшно ме изнервя?

# 355
  • София
А Филипс имат ли детски ел. четки, че тновия модел на орал-б, който тук продават, страшно ме изнервя?

Имат, дебна да я намалят мъничко и я грабвам:
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX6311-02-Rechargeable/ … =Philips+Sonicare

# 356
  • София
Мерси много, пиши ако  я видиш намалена и аз ще я дебна, че тези браун наистина ми скъсаха нервите последната година с този бъгав нов модел с таймера.

# 357
Е, чак пък, кога е била неактуална информацията в сайта, на мен винаги ми излиза съвсем точна, но те камиона тук го разтовават, обработват, разпределят и т.н. по 2-3 дни. Аз понеже от офис си ги взимам нещата, винаги е било съвсем точно.
Иначе то май всички превозвачи така по 1 седмица си пътуват - или греша?
Относно инфото в сайта - може д ане е било нарочно, просто от много работа покрай празниците, но не беше актуална информацията - говоря за м.г около празниците.
Никой не възразява за 1 седмица пътуване до БГ - а за това 3-4 дневно обработване, след коеот следва изпращане по спиди/ еконт и докато ги получа става още 1 седмица - все пак не живея в Долно Нанагорнище...

# 358
  • София
gold__ - ясно, аз ги ползвам от пролетта, никакви наблюдения нямам как е било миналата година по празниците. Сега най-общо идва камиона сряда, петък раздават, аз понеже живея до единия офис и са ми супер удобни, за това силно се надявам, да не се налага по някакви причини да търся дуга фирма Simple Smile
Иначе по празниците може да е имало забавяния по много причини предполагам, покрай натоваването с повече поръчки, дори и при куриерите, не само при гъбите...

Важното е всеки да си открие най-удобния за него  начин, в крайна сметка, дано тази година  по-малко хора да имат забавяния  и проблеми с празничните си поръчки(независимо от фирмата превозвач/доставчик)

# 359
Здравейте, когато нямате проследяващ номер с бг пощи ли ви идват пратките или с куриерска фирма?

Общи условия

Активация на акаунт