Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Върнах по пощата едни обувки на немския Амазон преди 8 работни дни и още ни вест, ни кост. По колко време е нормално да се бави обработката на рекламацията? Би трябвало за 5 работни дни да са пристигнали  Thinking

# 361
  • София
Аз ползвах няколко пъти пратки.де и съм доволна от тях. Пращат мейли, когато получат пратката и когато я натоварят за Бг. На следващия ден, след пристигането раздават - няма го това 3-4 дни обработка на курса, като при гъбите. Зад Кенар на Сливница е офисът им, доволна съм. Сега пътуват всеки четвъртък, а преди това 2 пъти месечно.
ПП: Цената им е 3 лв. за кг.

Дали обединяват пратките? Имам 3 пратки и гледам, че всяка си стои с отделна цена.

ПС   Сега прочетох условията в сайта им "1.Не е възможно комбинирането на пратки".

# 362
Върнах по пощата едни обувки на немския Амазон преди 8 работни дни и още ни вест, ни кост. По колко време е нормално да се бави обработката на рекламацията? Би трябвало за 5 работни дни да са пристигнали  Thinking
Би трябвало вече да реагират. Каква ви е уговорката, подмяна или връщане на пари?
Аз пратих стока за ремонт на 25 Ноември със сухопътна поща, на 4 декември писах на кастъмър съпорт, още нямаше данни да е пристигнала. Но изненадващо на 5 декември ми я върнаха вече ремонтирана с UPS. Така че пиши им по-често. Ще ти искат тракинг номер при чата.

# 363
Не се сдържах и отворих един шоколадов портокал (трябваше да са за Коледа всичките). Аз бях опитвала и преди, но на останалите вкъщи страшно им допадна вкуса на шоколада. Накрая останаха само 3 портокала прибрани за Коледа + бонбоните Cadbury 800gr. Това са портокалите, но сега цената им не е изгодна - бяха 6 лири за 6 броя. 

# 364
  • Бг
Здравейте, когато нямате проследяващ номер с бг пощи ли ви идват пратките или с куриерска фирма?

Щом нямаш проследяващ номер, търси пратката в пощата.

Magrat, ако ги изпращаш от Бг няма как да стигнат за 5 дни до Германия. Поне 2 седмици ще отнеме.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 12:35 от Alexa_a

# 365
  • Luxemburg
Antea, 1. Да, 2. Зависи от страната, при мен фирмата която разнася амазонските пакети бачка и в събота и ги носят, аз поръчвам до pack up станция от където си ги вземам денонощно. 3. Чат-само на немски, мейл -може и на английски. Ако ползваш Гугъл преводач превеждай от английски на немски, а не от Бг че иначе няма да те разберат.
мерси Simple Smile
а как разбираш коя е местната куриерска фирма, която ше достави в България? четох, че понякога пристигат по пощата, друг път с Интерлогистика, трети път с някой друг куриер
Докато не пратят продукта не можеш да разбереш. След като го пратят имаш проследяващ номер и виждаш с какво ще дойде.

тези браун наистина ми скъсаха нервите последната година с този бъгав нов модел с таймера.
За коя става въпрос - тази ли http://www.amazon.de/Braun-Oral-B-Advance-Power-Kinderzahnbü … ds=oral+b+kinder? Аз мислих от нея да взема че в склада имаше за около 20€ но щом казваш че не струва... Какво точно е оплакването ти?

Anbibian  аз бих си взела тази http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX6972-10-Rechargeable/ … C/ref=pd_sim_d_13, миналия или по-миналия ЧП мисля че беше четиридесет и няколко лири, но може и да греша. Имаше доста които си я взеха могат да споделят. Следи я, сигурно и пада цената дори и да не е ЧП. Тази най-новата с usb зареждането на мен не ми допада. За път трябва винаги да имам компютър в себе си, че таблета няма USB а напоследък май него нося, а тази чаша ми е доста обемиста също ако трябва да я мъкна. На модела който съм показала си има кутийка и зарядно което е доста компактно, а и има санитайзер който силно препоръчвам. Аз ползвам браун но си взех преди 2г санитайзера отделно и съм много доволна. Дори и на децата обикновените четки санитаризирам (по малките четки). Като ми излезе херпес или съм боледувала по принцип трябва да изхвърля четката, а със санитайзера не се налага такъв разход тъй като почиства от всякакви микроби. Аз по принцип съм за новите технологии но тази новата на филипс ми идва малко множко. Както препоръчах преди 2 страници за да върши добра работа четката трябва да е с повече обороти т.е. повече въртеливи движения. Така ще почисти добре плаката, не само остатъците от храна. Моята е тази http://www.amazon.de/Braun-Oral-B-Triumph-inkl-Smart/dp/B002AKJH … words=Oral+b+5000 а това по-новия и модел http://www.amazon.de/Braun-Oral-B-Triumph-5000-Aufsteckbürs … words=Oral+b+5000 и виждате че е с 8800 завъртвания. Няма как една четка с батерии или такава с малко завъртвания да почиства добре. Някой да не си помисли че препоръчвам да си вземете орал Б само, просто нея ползвам и мога да споделя от личен опит. С малката си глава на четката стигам навсякъде и са ми идеално чисти. Дори и вчера след зъболекаря когато ми ги полира не видях някакво подобрение от моето миене, а преди като ползвах обикновена четка след такава процедура не можех да се нарадвам колко са гладки и чисти. Значи четкста работи добре и си върши работата. Но от четенето напоследък разбирам че филипс печелят повече гласове така че може на тази марка да заложите.

# 366

Magrat, ако ги изпращаш от Бг няма как да стигнат за 5 дни до Германия. Поне 2 седмици ще отнеме.
За моята пратка платих сухопътен транспорт, казаха, че пристига за не повече от 10 календарни дни. Реално е пристигнала за 3. Въздушната е и по-бърза.

# 367
Аз винаги ползвах shopper за превозвач и никога не съм имала никакви оплаквания. В неделя идва камиона, и обикновено още в неделя вечер почва раздаването. Сега пуснаха курсове и от Германия, които също идват в неделя и като се засечат се забавят с раздаването, но в понеделник винаги раздават. Проблема при тях е, че имат само един курс седмично. Заради това поръчах за първи път с Габко, че щом имат два кура, уж нещата ще дойдат по-бързо. Ма то като обработват след това поръчките по 3 дни ще излезе същата работа. Thinking

# 368
  • Бг
Ioana, Шопърите никога не са раздавали в неделя пратки, поне не и в Пловдив. Мен ме дразнят, че отварят кашоните от Амазон. Единствено, което все още ме задържа да ги ползвам тях е факта, че ми са на една ръка разстояние.

# 369
Ioana, Шопърите никога не са раздавали в неделя пратки, поне не и в Пловдив. Мен ме дразнят, че отварят кашоните от Амазон. Единствено, което все още ме задържа да ги ползвам тях е факта, че ми са на една ръка разстояние.
Незнам за Пловдив, но в София тази седмица за първи път си взех поръчка в понеделник. Винаги е било в неделя до сега.

# 370
Момичета как пазарувате от френския амазон? Това ново ли е или ползвано  Embarassed http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B004J35AAY/ref=dp_olp_used … mp;condition=used

# 371
  • София
ronicat - те май нямат разделения по възраст тяхните детски, поне тези, които тук се продават,  не ти се отваря линка. http://www.marvi.bg/braun-oral-b-stages-power-cars-elektricheska … za-deca-6470.html токава май се водеше.

# 372
а къде точно около избрания продукт мога да видя дали предстои намаление на цената и кога? разгледах пет-шест неща и никъде не откривам такава информация, а пък чета доста често, че хората виждат как нещо ще е намалено или след колко време ще има сделка за него?

# 373
а къде точно около избрания продукт мога да видя дали предстои намаление на цената и кога? разгледах пет-шест неща и никъде не откривам такава информация, а пък чета доста често, че хората виждат как нещо ще е намалено или след колко време ще има сделка за него?

По принцип свършиха сделките,бяха миналата седмица.Но тук също излизат бъдещи сделки за деня:
http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb … mp;node=350613011

# 374
  • София, Манастирски ливади
Момичета, моята сокоизтисквачка се появи в dhl.bg. Вижте по референция на изпращача с проследяващия номер от амазон.

Общи условия

Активация на акаунт