Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мисля, че това е транспортна кутийка и става и за зареждане. Тази четка, мисля че няма ув стерилизатор. И на мен ми е интересно дали може да се закупи такъв отделно. Адаптори за контакт видях, че някой си беше купил от спорт директа, но не ми се прави поръчка само за това:(
Да четката няма ув почистващо у-во. Аз видях, че отделно си е купила и видях по-стар модел четка в него - видях, че има 2 вида, или греша?: зарядна станция с ув, което побира 2 четки (от малките) и само ув почистващо с 2 комбинирани четки ето такива са едните, затова питах. http://www.amazon.de/Philips-Sonicare-UV-Reinigungsstation-f%C3% … nigungsger%C3%A4t
http://www.amazon.co.uk/Philips-HX7990-02-Sonicare-Sanitizer/dp/ … f=pd_sim_sbs_kh_4

# 436
  • Абсурдистан
Имате ли представа, защо някой продукти като им избера адрес за доставка различен от Англия и цената на самия продукт се покачва.

# 437
MIVA06, това ми е от тази сутрин:
Скрит текст:

ако при теб резултата не  е такъв проблема е точно в твоята машина - може да искаш да я заменят - мен много ме кефи, че сама дозира кафето и се самоизключва, а освен това е най-малка от всички кафе-мапини, които съм имала до сега - мога да си прибирам навсякъде

# 438
мерси голд  Hug вчера имахме гости и пробвахме различните капсули, и се получи хубаво кафе с каймак и гостите бяха доволни, и се чудиха какво не ми е наред, че не ми харесва  Grinning . Остава машината  Twisted Evil , а аз си записвам кои капсули ми допадат , явно не всяка ми е по вкуса   bouquet

# 439
  • Сливен
не знам дали е уместно да питам, тъй като темата е за немския и английския амазон, но някой има ли опит с испанския? най-добрата цена, която намерих за това, което търся е във френския, но не приема български адрес за доставка, така че отпада; следва испанския, където цената също е доста по-добра от немския в момента, и си ми калкулира разходите до България - очевидно те доставят до тук, но никъде не срещнах отзиви и коментари за amazon.es и се чудя дали не пропускам някой детайл и да сбъркам, ако поръчам от там?
А защо не използваш превозвач от френско. Аз съм ползвала ето този smartdelivery, но беше лятото, не знам към момента как стоят нещата с тях Peace

# 440
Мисля, че това е транспортна кутийка и става и за зареждане. Тази четка, мисля че няма ув стерилизатор. И на мен ми е интересно дали може да се закупи такъв отделно. Адаптори за контакт видях, че някой си беше купил от спорт директа, но не ми се прави поръчка само за това:(
Да четката няма ув почистващо у-во. Аз видях, че отделно си е купила и видях по-стар модел четка в него - видях, че има 2 вида, или греша?: зарядна станция с ув, което побира 2 четки (от малките) и само ув почистващо с 2 комбинирани четки ето такива са едните, затова питах. http://www.amazon.de/Philips-Sonicare-UV-Reinigungsstation-f%C3% … nigungsger%C3%A4t
http://www.amazon.co.uk/Philips-HX7990-02-Sonicare-Sanitizer/dp/ … f=pd_sim_sbs_kh_4

Отдолу на UV санитаризатора пише:
 Works with Sonicare e-series, Sonicare ProResults, Oral-B Flexisoft, and Oral-B Floss Action brush heads Also offers a storing solution for your brush heads Includes:1 Philips Sonicare UV Sanitizer ,1 Set of brush head attachments for Sonicare brush heads and 1 Set of brush head attachments for Oral - B brush heads

Чудя се и аз дали да не поръчам за моята Орал Б, макар че е по-различен модел newsm78

# 441
  • София
а за какво точно ще си стерилизирате четките за зъби?

# 442
А защо не използваш превозвач от френско. Аз съм ползвала ето този smartdelivery, но беше лятото, не знам към момента как стоят нещата с тях Peace
ами защото не съм сигурна как стоят нещата с гаранцията, ако пратката първо е изпратена на адрес в друга държава, някак предпочитах да ми е доставена директно на моя адрес, в случай че се появяват проблеми и искам да връщам техниката

вчера на обяд все пак поръчах от испанския, но ето вече почти 24 часа не е подготвено за шипинг и не са ми взели парите - нормални ли са такива забавяния?

# 443
antea, нормално е от всички амазони , а и е уикенд  Peace

Чипоноска , ако продукта е детски ти начислява ДДС , а за УК детските неща са  освободени от ДДС.

# 444
  • София
Имате ли представа, защо някой продукти като им избера адрес за доставка различен от Англия и цената на самия продукт се покачва.
да не би да ти добавят ДДС?

# 445
  • София
Отдолу на UV санитаризатора пише:
 Works with Sonicare e-series, Sonicare ProResults, Oral-B Flexisoft, and Oral-B Floss Action brush heads Also offers a storing solution for your brush heads Includes:1 Philips Sonicare UV Sanitizer ,1 Set of brush head attachments for Sonicare brush heads and 1 Set of brush head attachments for Oral - B brush heads

Чудя се и аз дали да не поръчам за моята Орал Б, макар че е по-различен модел newsm78
  Peace Да, сега видях, че е за е и нх серии. По спомени преди една или две год. ув почистващото за нх серии (което ме интересува) беше 10 паунда, но не си взех. А е трябвало - 27 евро го виждам в немско.

# 446
Получих сешоара Ремингтън, дето масово напоръчвахме, обаче щепсела му е тройка... newsm78 каква джаджа да търся, дето се слага и става двойка, идеи как се казва...?  Blush

# 447
Преход /или преходник/ от USA към БГ-стандарт - има ги във всички добре заредени магазини за ел.материали на цени от 1,50 - 3,00 лева.

# 448
  • Абсурдистан
Чипоноска , ако продукта е детски ти начислява ДДС , а за УК детските неща са  освободени от ДДС.

да не би да ти добавят ДДС?

Ха де, ми не знам.
Детско столче за кола е. Аз нали купувам всичко х2, това ми е второто. Първото го пуснах до адреса на Гъбите в Англия. Второто реших да го пробвам директно до БГ. Но ми даде с 18 паунда отгоре. Обаче пък вчера зебрата до адреса в БГ не ми увеличи цената.

# 449
Столчето с доставка до БГ ще е с начислен 20% ДДС, а в Англия е освободена сделка. Играчките не са освободени от ДДС  в Англия, затова не ти е начислило ДДС на зебрата - т.е няма разлика при нас и при тях в облагането.

Общи условия

Активация на акаунт