Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
аз намерих това видео - тук го вадят:
http://www.youtube.com/watch?v=eiERwwDBy_Q

Благодаря за линка!
Наистина по този начин се маха резервоарчето и е възможно да се измие с някаква четка.

# 481
# 482
  • Варна
Момичета, онези пратки от английския амазон със странните номера 429********* в крайна сметка тук от пощата ли  да ги чакаме или с ДЧЛ?

# 483
Следя за изгодна оферта за столче за кола категория 9-18кг. Simple Smile
Ако на някои му попадне добра цена, да сподели. Simple Smile

# 484
някой отказвал ли е да получи пратка от амазона?
Когато поръчвах хлебопекарната реших в един момент да се откажа - дадох канселиране, но ми каза, че ' вече се подготвя изпращането и канселиане не е възможно - да откажа получаването или да я пратя обратно. В крайна сметка я оставих, но се чудя- ако я бях върнала дали щяха да ми начислят куриерските услуги наобратно - тя дойде DHL - щеше да ми излезе златно канселирането?
някой има ли опит с това? Как процедират амазонци в такива случаи?

# 485
  • Варна
С дчл не съм отказвала, обади се и ги питай най-добре. Отказвала съм от вип.амазон само,ч е бяха в пощата. Попълних там някаква си бланка, че отказвам получаването и ми върнаха парите като си получиха пакетите. Щото бяха разделили поръчаката на 2 ... а я пуснах погрешка  Blush и я обработиха буквално за секунди. ooooh!

# 486
  • София
Когато поръчвах хлебопекарната реших в един момент да се откажа - дадох канселиране, но ми каза, че ' вече се подготвя изпращането и канселиане не е възможно - да откажа получаването или да я пратя обратно. В крайна сметка я оставих, но се чудя- ако я бях върнала дали щяха да ми начислят куриерските услуги наобратно - тя дойде DHL - щеше да ми излезе златно канселирането?

Каква е хлебопекарната и какви пари излезе с доставката?

# 487
Вече 2 пъти поръчвам от тези пастели като добавка към поръчки за да хвана безплатна доставка. Много са хубави цветовете - ярки, наситени и плътно покриващи. На всеки пастел си пише какъв цвят/нюанс на основен цвят е. Досега не съм уцелвала досега толкова сполучливи пастели като съм купувала от тук на най-различни марки.

# 488

Каква е хлебопекарната и какви пари излезе с доставката?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RTJWMW/ref=oh_details_o09 … ie=UTF8&psc=1  87.66 P s dostawkata

# 489
в събота поръчах от испанския амазон, с нормална доставка (до 10 раб.дни), 48 часа по-късно бутонът за отказ е активен - не съм го натискала да видя какво ще стане, не са ми взели парите и не съм получила имейл, че подготвят шипинг
междувременно забелязвам, че в немския амазон цената на същия продукт днес е паднала и се чудя - ако до утре испанците не задвижат нещата, мога ли да откажа поръчката от тях и да си я пусна в немския (ако цената падне още мъничкоооо) Simple Smile

# 490
  • София
Момичета, онези пратки от английския амазон със странните номера 429********* в крайна сметка тук от пощата ли  да ги чакаме или с ДЧЛ?
Днес получих ютия с подобен проследяващ номер, доставиха ми я  ДЧЛ . Може да се проследи по референция.
За съжаление, ютията не работи. Взех я от склада. Поработи 15 минути, изключи и изобщо не тръгна повече. Затова пък са ми изпратили едни листи, които ми се струва, че са за безплатното връщане с Български пощи. Сега дори не ми се гледа, но тези дни ще им я връщам. А така я чаках.... Е оплаках се  Cry

# 491
  • Абсурдистан
Днес получих ютия с подобен проследяващ номер, доставиха ми я  ДЧЛ . Може да се проследи по референция.
За съжаление, ютията не работи. Взех я от склада. Поработи 15 минути, изключи и изобщо не тръгна повече. Затова пък са ми изпратили едни листи, които ми се струва, че са за безплатното връщане с Български пощи. Сега дори не ми се гледа, но тези дни ще им я връщам. А така я чаках.... Е оплаках се  Cry
И аз се присъединявам към това питане. Пратката ми е изпратена с Deutsche Post DHL. Тракинга ми е точно такъв 4296............ Къде да си проследя пратката. Моля за линк. На DHL DE и DHL UK не става.

# 492
  • София
Докато пътува може да гледате проследяването в амазон, а после тук http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html

# 493
Излиза в dhl.de, но след няколко дни, не веднага. На мен ми се появи някъде 6-7 ден след като ми я изпратиха от английския амазон. Последно ми излиза движение, че е била нейде в Германия на 06.12.

# 494
  • София
Да се оплача, че моята първа поръчка от склада се оказа неуспешна  Sad Пристигна този уред http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JHXXMW/ref=oh_details_o09 … ie=UTF8&psc=1, първоначално малко заяждаше при натискането на бутона, после се разработи и направи някаква пяна. Но следващия път нищо не стана, просто си въртеше на едно място, а самата джаджа трябва да се движи нагоре и надолу. Днес пробвах пак, дори смених батериите. Амазонци поне бързо ми отговориха, като уточниха, че щом е от склада могат да ми предложат 2 варианта- 20% възстановяване на сумата и да задържа уредчето или да го връщам и да ми върнат парите. За пощенските нищо не са писали, въпреки че ги питах. Досега не съм връщала нищо, но май в този случай няма да излезе изгодно. Ще се почудя какво да го правя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт