Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Балчик
Благодаря. Ако до утре не ми пишат нищо, ще ги питам на чата. Hug

# 571
  • София
..................................
Aко не държиш да е от английския Amazon, в немския има 20% отстъпка
http://www.amazon.de/b/ref=amb_link_163191487_2?ie=UTF8&node … pf_rd_i=246338031
То и в английския има тази отстъпка.
 ronicat, Dare to be има мъжа ми, но е буквена номерация и си отговаряше. На Черни връх между Вапцаров и Хладилника има магазин където , според рекламата отвън, трябва да продават Dare to be - можеш да отидеш да пробваш. То май и магазин на Trespaсs има там.

# 572
Момичета,за първи път пазарувам от английския амазон и направих поръчката в събота директно за БГ,продавач Амазон.Получих потвърждението с номер на поръчката.Парите още не са дръпнати,пратката не е тръгнала.
Понякога не тръгва веднага,знам,обаче парите си дръпват веднага.А сега-мълчание.
Това практика ли им е?Ако отказват поръчката,не уведомяват ли? newsm78

LilaC, при теб промени ли се нещо? аз преди малко си смених вида на доставка от нормална на експресна (само 10 евро разлика при мен), и почти моментално ми взеха парите, сега ми дават срок на доставка 12 декември, което силно ме съмнява, че ще стане за толкова кратко време, но поне се задвижиха

# 573
  • Luxemburg
Да така е oki4 но ми е доста далеч слс (2400км  Wink). А и цените им са доста високи в сравнение с тези в интернет. Миналата година на детето взехме комплект яке и панталон за 140лв оттам а в интернет по същото време излизаше под 40£. Все ми се иска да си взема всичко предварително, но ако не успея и до тях ще опра другата неделя Sad.

# 574
Получихме от чернопетъчните по-съществената част: таблетче  сокоизтисквачка  Crock-Pot 

Всичко е здраво (или поне няма видими щети),  опаковани бяха заедно в един огромен кашон, дойдоха с UPS точно в последния ден на срока за доставка.  Таблетът е разкошен Heart Eyes  - грам не съжалявам за другите, които отказах, Peace сокоизтисквачката изглежда много солидно, крок пота също - добре е опакован, здрави са му керамичните съдове (е, ако има някоя пукнатина ще се разбере, когато го пробвам  - вероятно капамата за Коледа ще се прави в него). За UK стандарт са щепселите на уредите (можеха да сложат по един адаптер - видели са за къде пътуват нещата, ама айде да не ставам нахална) ... ще си ги купя.  Peace
Рекапитулацията -  за трите сме дали  около 370 лв по-малко от общата им цена тук -  голяма спестовница съм значи.  Laughing   Mr. Green

# 575
 Моля за помощ. Със сигурност ще съм досадна…Не съм чела назад.
 1.Доставката от английския амазон с DHL ли се извършва?
 2. Кои са продавачите, различни от Амазон? Тези отдолу с по-ниските цени ли? От тях може ли да се поръчва?
 3. Досега съм поръчвала от Спортсдирект и Некст. Има ли нещо по-различно тук?

# 576
  • Бургас
Банши, честито и със здраве и кеф да си ги ползваш!

Пък моята сокоизстисквачка все още отлежава в Германия, въпреки че вчера теоретично трябваше да е тук според амазонци Crossing Arms

# 577
моите неща дойдоха с 1 ден по-рано! Simple Smile

# 578
И ако има примерно 5 останали бройки и ако поръчам ще ми изпратят ли?

# 579
И ако има примерно 5 останали бройки и ако поръчам ще ми изпратят ли?

Защо да не ти изпратят? Тези 5 бройки нали са ли за продаване?  newsm78

# 580
  A kakво значи това: Sold by Capital Bargains and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available. Тези Fulfilled by Amazon, пак ли Амазон се водят и ще ми изпратят ли стоката до БГ и на каква цена?

# 581
...и ще ми изпратят ли стоката до БГ и на каква цена?

Слагаш в панера и минаваш стъпките.Там преди финалното потвърждаване се вижда дали пращат и  цената

# 582
Благодаря!

# 583
Sold by е търговецът, който продава стоката; fulfilled е търговецът, който я обслужва. В някои случаи и двете са Амазон, в други са различни (като този случай), в трети - и двете НЕ СА амазон. Без значение е, принципно. С някои изключения.
Цената се изписва в паното отстрани. АКО търговецът е амазон, то стоката може да подлежи на безплатно изпращане Super Saver, което е валидно при покупка на неща от амазон на стойност поне 10 лири (с изключение на книги и какво още беше, които са с безплатна доставка). Безплатната доставка е до английски адрес! (в този случай)
Някои търговци (не амазон) предлагат FREE DELIVERY (до английски адрес) или съответно доставката има някаква стойност (пише го веднъж на стоката и веднъж в паното отстрани колко е).
Някои търговци (примерно китайци, търгуващи през Амазон) могат да предлагат и безплатна доставка до България.
Не всички стоки могат да се пращат до БГ. При някои не го позволява.
Стойността на шипинга до БГ се изписва в паното отстрани като за основен адрес ти е посочен български, или по време на обработката на поръчката (когато посочиш български адрес).
Повечето момичета тук ползваме превозвачи, понеже е по-евтино.
Плаща се с карта.
Стоките в кошницата не се пазят. Когато оформиш поръчка, тогава се запазват за теб лично.

# 584
Камиче, много ти благодаря!
А има ли кодове за отстъпка?

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 22:38 от Веселото

Общи условия

Активация на акаунт