Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой да има спомени до колко е падала цената на тази четка за зъби ?

ПС: Имам емейл от пратки.де, че чернопетъчното фотоапаратче и киндъла са в Б-я. С малко повече късмет ще имам подаръчен смс от еконт утре за РД  Praynig

19.43 паунда при продавач Амазон на 28.05.2013  Simple Smile

# 631
  • Варна
Таблет на английски за 4год. не бих взела. Фотоапарата сигурно ще е интересен, особено ако обича да снима или вие снимате покрай него и то да имитира. Само 2 мегапиксела е обаче, не се знае какви снимки ще прави... но пък фотографа сигурно не го вълнува това  Joy

# 632
След като всичките неща, които съм поръчала са от продавач Амазон и не съм изпозлвала превозвач, с кой куриер трябва да дойдат?

# 633
След като всичките неща, които съм поръчала са от продавач Амазон и не съм изпозлвала превозвач, с кой куриер трябва да дойдат?
Ще разбереш като ги изпратят.

# 634
  • Luxemburg
напълно съм съгласна с предходното мнение на Тони. Аз се отказах от този таблет именно че игрите са на английски. имаме игра на Лиипфрог но и тя е на английкси и много от времето се говори какво да се направи (обучителни са игрите) и не става ако не го разбираш. За камерата съм на същото мнение като Тони. Аз бих заложила на лего, или таблет ама на български, или лаптоп на български. Сигурно има вече хубави. Аз купих за 3г. лаптоп на фишер прайс говорещ на БГ от Джъмбо за около 70лв. Полезен беше. Сега бебето си играе с него и повтаря буквите  Laughing.
Четката за зъби преди малко беше в дневните сделки в английския и забърсах една за подарък за 17.46 лири. А количката с дистанционното за която питах беше 10.84. Но като я прати до мен стана 12.50 лири. Явно цените на ЧП и цените на дневните сделки са еднакви. Ще видим довечера тигана дали и той така ще стане.

# 635
Някой да има спомени до колко е падала цената на тази четка за зъби ?

ПС: Имам емейл от пратки.де, че чернопетъчното фотоапаратче и киндъла са в Б-я. С малко повече късмет ще имам подаръчен смс от еконт утре за РД  Praynig

19.43 паунда при продавач Амазон на 28.05.2013  Simple Smile

Това рече, че е падала до 7.20 паунда при продавач различен от Амазон и се зачудих дали да не я канселирам докато е време.

# 636
Възможно ли е да пристигнат с БГ пощи или си ползват куриери?

# 637
  • Абсурдистан
Искам да си попиша Grinning на лични с някой от вас, който използва Гъбите. Имам странна ситуация и да обменя опит, ама да не разводнявам темата.

# 638
Ако нямаш проследяващ номер - да, най-вероятно с БП или Интерлогистика.
Може и с UPS - In time са техни представители за България или DHL.

# 639
Order #……. нали? Имам. Значи ще пристигнат с куриер? Притеснявам се от БГ пощи.

# 640
  • StZ
Благодаря на тони барабони и рони за мненията.....то аз съм с комплексната идея да си спася лаптопите и фотоапарата, че няма мира - не можеш да си на компютър и да не те измести, а фотоапарата не съм ползвала от месеци, че после с месеци не го забравя  ooooh!
а на таблета има и камера и ме изкушава
Иначе дядо Коледа се е подготвил отдавна  Peace

# 641
  • Бургас
Привет момичета не ми дава колко ми е доставката до България като махна една играчка лего тогава ми дава 13 паунда като я сложа не ми дава колко е и всичко останало в кошницата е с играчки

newsm78

# 642
# 643
Order #……. нали? Имам. Значи ще пристигнат с куриер? Притеснявам се от БГ пощи.
Не, това е номер на поръчката.
В дясно трябва да имаш бутон Track package или да пише No tracking information.

# 644
  • Бг
Чудя се кое от тези две играчки да взема на моя дребосък - 4год
таблет http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE9ILE6/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
фотокамера http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DGROGBS/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
повече клоня към първото, но ми трябва малко тласък

Зорничка, за таблета мнение не мога да дам, но за фотоапарата да. Моят племенник го има, вече не се ползва де, т. к. е на почти 10, но когато беше по-малък падаше голяма игра с него. Освен да снима, на него може да се слуша музика и приказки, до колкото си спомням имаше и някакви игри.

Общи условия

Активация на акаунт