Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 64 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Получих това днес, точно в деня, посочен от амазон за доставка  Mr. Green Куриерът на DHL вече ме познава и ми помага да си примъквам огромните амазонски кашони в асансьора  Laughing  Обаче отзиви не мога да дам, занесох го у нашите, че ще е подарък от техния дядо Коледа за щерката  Grinning
Чакам мъжовската гидория или както там е името на комплекта, от английския амазон с КД.
Момичета, поръчвали ли сте ТВ от амазон? Нещо до 500 лв да сте мяркали, доволни ли сте и т.н., нищо не разбирам от плазми.  Mr. Green Препоръчайте нещо, ако сте виждали по-изгодно.   bouquet

# 676
  • на земята
Ей най накрая си получих  мопа,изчистих даже,невероятна покупка  Peace ето този http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009L68NBC/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1

# 677
  • Варна
...
п.п. обаче новия ми стийм моп не помръдна и днес и вече се нервирам, егати транспорта ... с идиотския номер 429610048616. Crossing Arms

Флашче, и моята сокоизстисквачка цял ден си беше уж още в Германия, ама ми я донесоха сутринта Wink Едва преди час и нещо може би статутът в сайта на DHL се промени, че пратката е в България, пък утре може и да покаже, че съм я получила. Та има надежда  Peace

bouquet  bouquet Зарадва ме, благодаря ти!

# 678
  • на земята
И моят моп беше уж в Германия,но днес дойде..))))И сега пак си е в Германия де  Joy

# 679
  • Luxemburg
аз ще си остана без подарък тази Коледа явно. Докато излезе надписа за тигана WMF и беше 0%, натискам и ми излиза че съм в чакащата листа. Е, само 1 ли е бил? Чакам си аз и отивам на една друга страница да си изтрия всичко което имаше в кошницата и се връщам на моята страница с тигана (не повече от 5-6сек) и виждам че вече не съм в листата, е как така? Пак се прибавих, ама познайте дали ми дойде реда. Как може така, да сменя прозорците и да ми изчезне. След това пак пробвах, рефрешнах страницата, но ми показваше че съм в листата. Да се надяваме че пак ще излезе около празниците, явно ще ги цъкат по 2-3 и ще карат хората да висят в сайта и току виж купят нещо от скука.  #2gunfire

# 680
Да похваля тази ЧП придобивка. Лека и удобна е, добре почиства.

# 681
  • Балчик
И аз днес получих втората румба, без изобщо да се появи в сайта на DHL. Днес беше деня за доставка  и днес дойде.

# 682
  • Варна
Честито на всички:-)
Джемма, какво стана с парите за доставката?

# 683
  • София
Хайде сега който може да помага. Поръчвам от amazon.co.uk от години, сега за сефте поръчах от немски VIP мъжки боти. До тук добре, обаче днес като ги взех от пощата и се оказа че са с различен нюанс на кафявото - едната е светла, другата тъмна. Къде да им пиша сега и да им пратя снимка? А дали ако пиша на английски всичко ще е ок, защото немски не знам, оправям се само колкото да си направя поръчка, а на google translate не се доверявам. Моля някой да удари едно рамо  Praynig

# 684
http://de.buyvip.com/yacontactus/ref=qd_ft_ya_cu по-надолу има бутон "e-mail senden".
Пишеш си на английски  Peace

# 685
  • София
Тук филтри на промоция не пускат или е някаква подигравка тип 11 лв на филтър.
Тази с три филтърчета е най-изгодна в момента май.

Не е точно така.До миналата седмица имаше промоция на филтри тип Макстра,но на една руска /дано не бъркам,че не ми се става да проверя в кухнята/ фирма в Кауфланд и бяха 6,50 лв.

# 686
  • София
Cool, благодаря ти   bouquet . Утре ще се заема с това, дано не ми откажат връщане  Praynig

# 687
  • София

Не е точно така.До миналата седмица имаше промоция на филтри тип Макстра,но на една руска /дано не бъркам,че не ми се става да проверя в кухнята/ фирма в Кауфланд и бяха 6,50 лв.
Е, който иска, ще си купи аквафор, друг ще иска да си купи брита.
По време на чернопетъчните сделки филтрите брита бяха по 4.50-5 лв. Peace

# 688
  • Сф

Moят комплект беше същия.

Благодаря ви, момичета, пуснах и двете кани на празна карта, че да ги мисля Simple Smile

# 689
  • Балчик
Честито на всички:-)
Джемма, какво стана с парите за доставката?

Снощи си писах на чата с някоя си Кристиана, която нямаше инфо да е пристигнала при тях моята румба. Дадох ѝ сайта на интерлогистика и номера. Благодари за инфото, каза че изисква време обработката и че ще ми пише на имейла, когато ще възстановят парите. Още ги няма. Ако до ден-два не реагират, пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт