София - Св.Троица,Банишора,Фондови жилища

• 20 562
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
бианка като ходисх пак задълйително ми се обади да дам и аз
Добре досхла Ибаг
С теб 4 год девейки стават 3
Поздрави
   newsm10

# 106
Момичета,снощи моя мъж толкова бързал да се прибере,че забравил да остави паричките на Мерелин.Но с нея се чухме по телефона и ще се видим в понеделник или вторник и ще и ги дам.Много се извинявам! Embarassed

# 107
  • sofia
оооооооо и аз съм от квартала, я де се разпиша! Живеем на Калитин/ банишора/
Добре дошла Ybag!
Не съм те виждала в квартала,къде се разхождате?Аз съм на Столетов с/у OMV.

# 108
Момичета времето е прекрасно
Какво ще кажете за разходка някой от тия дни
Поздрави

# 109
Всеки ден от 10 до 12:30 ние сме на линия,само кажете къде Hug

# 110
Ние сме болни - и  аз .и детето. Ill

# 111
Ние днеска със Стелина използвахме хубавото време и пихме кафенце Hug

# 112
Бързо да оздравявате  bouquet
И нова среща на хубавото време Simple Smile

# 113
Казвайте кога да направим среща, но да е в парка (предлагам Св. Троица) за да може дечковците да са на въздух Hug

# 114
Бързо да оздравявате  bouquet
И нова среща на хубавото време Simple Smile
БЛАГОДАРЯ! newsm51

# 115
Здравейте и от мен мили мами  Hug
Аз също съм в `Сета Троица`, бл. 168 срещу триге големи блока. Синът ми Боби е почти на година и 11м. Сега времето се затопли и гледаме да сме повече на вън, но сме без количка от няколко месеца и се предвижваме бавно. Я кажете, тези които посещавате фитнеса на търговския център срещу `Глобус`, доволни ли сте, как са уредите, цените...
Поздрави   bouquet

# 116
привет и от мен  Flowers Sunflower
аз днес ще излизам към 11 и  до 2 часа ще съм навън. само може да отида до 3-та градска да занеса пиш-пиш за изследване, ако успеем да напълнем пликчето де Simple Smile
ще се завъртя около базара илинден и глобус-а. ако някой търси компания да каже Simple Smile
поздрави на всички

# 117
Здравейте и от мен мили мами  Hug
Аз също съм в `Сета Троица`, бл. 168 срещу триге големи блока. Синът ми Боби е почти на година и 11м. Сега времето се затопли и гледаме да сме повече на вън, но сме без количка от няколко месеца и се предвижваме бавно. Я кажете, тези които посещавате фитнеса на търговския център срещу `Глобус`, доволни ли сте, как са уредите, цените...
Поздрави   bouquet

Здрасти sia  wavey, фитнеса е хубав - всичко е ново, има добри уреди, инструктори и каквото ти сърце иска Crazy, можеш да се потиш цял ден Mr. GreenЕдно посещение (без ограничение във времето) е 3 лв., а картата на месец е 40 лв. По изгодно е да се ходи "на парче". Аз и Бианка се бяхме засилили на фитнес, ама котка ни мина път.. Rolling Eyes - мускулни трески, болни деца...несериозна работа. #2gunfire
Тя Бианка (ще се включи сигурно по-късно Mr. Green) си има вече фитнес уред у дома.....и няма с кой да свалям сланини  animal085

# 118
Здравейте мами аз съм от Фондовите къде се събирате по квартала много ми е любопитно

Мимка гледам че си от априлките и аз пиша там къде живеш

# 119
Благодаря ти stellina за изчерпателното инфо. Да видим кога ще се навия да го посетя прословутия фитнес, че ми е безобразно близко и за това така ме мързи Sick ... ама пролет иде, трябва да се постегнем и разкрасим  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт