Първи сняг навън забръска, с мамите от ИБ що ще чиним ний зимъска-тема 12

• 19 284
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
На малката бузите й са червени, топли и не минават като ги намажа с крем, на моменти са по-червени, на моменти намалява червеното, това дали е някакъв вид дерматит? Абе кожата стои като суха и незнам с какво да я мажа за да й мине. Не мисля, че е от храна.

# 136
  • В къщурката на хълма на феите
Ния от времето е - вземи й крем за вятър и студено време и ще се оправи .. снаха ми ползва този на Мустела и е много доволна /обаче не го знам колко струва/, аз ползвам на А-дерма пяна с овес и тя става и за подсечени дупета, не само за личицето, ама тая пяна струва майка си и баща си, обаче като сумирах парите дето съм ги дала за други кремове и помади, които не са помогнали особено и то в общи линии пак толкова излезе .. в интерес на истината за подсечени и зачервени дупета, мацките в Па-Па много ми препоръчаха Павловича мас, ама аз вече бях купила пяната и не съм я ползвала, обаче те твърдят, че било нещо като дар Божи .. та знам ли ..

# 137
 mecani, аз с А-дерма я къпя, крем за след баня пак на А-дерма, досега нямаше проблем, започнаха бузите да се зачервяват от около 2 седмици, майка ми ми обърна внимание и каза да я намажа и по лицето, защото аз до тогава по лицето не я мажех, намазах я и според мен стана по-зле. Днес след като се събуди сутринта пак й бяха червени бузите и намерих едни мостри от болницата ни ги бяха дали, на Мустела, кремчето е Хидра бебе, намазах я и сякаш се пооправи за малко и тази вечер просто кошмар, червена ама червена и й парят бузите. Много не съм наясно с проблемите на кожата, защото аз нямам, но се стреснах да не би тя да има и сега се чудя да продължам да мажа с мострата на Мустела, пак с крема който ползваме от раждането ли да мажа, с нищо да не мажа или според майка ми да я намажа с крем здраве.

# 138
ами според мен мажи по-често, можеш да почистваш личицето с отвара от лайка - тя също успокоява .. аз миналата зима мажех на Ема бузите с крема за дупето, той беше най-ефективен, но сега явно от факта, че цяло лято сме показвали личицето на слънце и т.н. така не става .. явно щом като от 2 седмици ви е проблема, има нещо общо със студа Thinking

# 139
И на малкия му се зачервяват бузките последните пъти като излизаме и го мажа с една мостра, която ми бяха да ли на Биодерма ... за сега има ефект и червеното изчезва. Определено обаче трябва да му взема някакъв крем за студеното време  Whistling

Колкото до мокрите кърпи - не можем без тях  Mr. Green Като се наака през деня просто почиствам и готово. Дупе вече мия само сутрин и вечер Laughing

# 140
  • shumen
Месечко и аз не миех до едно време,а ползвах само мокри кърпички,но откак се подсече жестоко мия на всяко акане.На нас най-ни помогна един крем правен в аптеката.Става за всякакви рани и подсичане.
Форестче в нашата ясла знам от мами,че ако детето е отказало памперса искат еднократен чаршаф за всеки случай.
За спането-моя Дени взе да спи по 2-3 часа на обяд,ама затова пък през нощта ми го изкарва през носа.Тази вечер заспа в 21.00,ама за 2 часа сън се буди на всеки половин час и реве,ама с глас и се разнасяме.Да видим до сутринта колко пъти ще се буди така.Не мога да разбера зъби ли са,стомахче ли го боли,ама се събужда с як рев.Снощи пак беше така и днеска бях като парцал.Добре,че на обяд легнах с него и поспах час и аз.

# 141
  • Сливен
Форестче, предлагат ни и големи и малки календари със снимките, но аз поръчах само снимки и малки календарчета, защото са по 0,50лв, а иначе големи календари поръчах от интернет със снимка на двамата и при поръчка над 4бр.(3,50лв. за голям - многолистен) ми дадоха безплатно 12 малки календарчета - така ще си имам доста малки календари.
И аз ползвам много мокри кърпи - на Бейби крема, много съм доволна още от баткото си ги ползвам, имам във всяка стая по един пакет.
Лека нощ  Hug

# 142
  • Варна
Въх, изпуснах ви от поглед и се накъдрили 3 страници  Shocked, замая ми се главата , досега сърфирах нета за играчки, намерих случайно он лайн сайт на борса в град Зара , Теодорос се именува, Мецо , Теди , дали са коректни , чували ли сте за тях  newsm78, намислила съм да заявя всичко от тях и да ми го доставят да вратата , да не мъкна чанти и торби  Whistling

Червените бузки мажа с Нахткерцен , много съм доволна  Peace, пък и муцуни дава да и мажа лицето , от сега е суетна маймуната  Mr. Green

smile3507 , приспа ми се , да взема ли да си легна , хайде лека и спокойна нощ  Hug

# 143
Нищо не ми говорят, съжалявам. newsm78

# 144
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ния, и ние имaхме тaкъв проблем, но беше мaлък нa 2 месецa. Тогaвa и при нaс от прехвaлени мaзилa стaнa по-зле. И aз кaто Мецa пробвaх с кремa зa дупе и от две нaмaзвaния червеното изчезнa. Продължих обaче дa мaжa бузките от време нa време в порядъкa нa 1 седмицa и грaпaвото изчезнa. От тогaвa не сме чули. Кремa е Бепaнтен нa Бaер - сaмо тaкъв ползвaм откaкто се е родил  Peace
П.П. зa новите мaмитa - с този крем си опрaвих зa нулa време и рaзрaнените зърнa ( с отмивaне е).

# 145
Мравче, аз нямам проблем с топлото. Ние сме с парно. Но сме в къща и не ми се ще да разнасям малкия много, много и то през 2-3 часа. Сега измихме дупето в легена. Не ми е проблем аз да се разнасям, но мисля за сега да пробвам с миене през един- два пъти и според реакцията на кожата ще преценявам за на пред. Измислих го Grinning
На мен педи не ми одобри крема за дупе на Веледа, че уж по- мазен бил, а седял брашнен и не попивал  Rolling Eyes и каза да си мажа със Судото. Ама той не е ли за вече подсечено. Сега с него мажа ама знам ли...

# 146
  • Варна
Колкото до мокрите кърпи - не можем без тях  Mr. Green Като се наака през деня просто почиствам и готово. Дупе вече мия само сутрин и вечер Laughing
Мда, не мога да си представя на всяка смяна на памперса да го влача в банята и да го мия, особено при този студ. Няма начин просто Whistling

Ния,
трябва ти крем за студено време. Хидратиращите не са за зимата, те влошават нещата. Миналата година и Борислав беше станал така, докато не му купих специален крем не се оправи. Тогава взех Хип, тази година му купих Бочко. Иначе за пъпки и раздразнения по лицето ползвам Биодерма Пери орал, въпреки, че го дават само за пъпки около устата - за цялото лице го ползвам и съм много доволна. Но откакто се застуди крем за студ и вятър е просто задължителен.

Тоничка,
крем против подсичане НЕ се слага профилактично. Ако няма проблем с дупето не го мажи! Слагай си лосион, какъвто ползваш, аз след първия месец изобщо спрях да мажа с каквото и да било. Само при зачервяване мацвах кремче.

# 147
И ние трябва да купих крем за лицето, че Влади много зачервява бузки и нос на студа .

За дупето - аз винаги след аки мия и после додсушавам много добре.
Судокрема много изсушава, така че само при нужда. Аз съм най-доволна от Бепантен, всички го ползваме, ММ е с ужасен дерматит на лицето и бепантена много му помага, аз си мажа изгорено (от тови и тигани  Laughing) И на Влади много му помага.
На Веледа, крема за дупе са пуснали някаква ннова партида, която била кофти  Confused

Дойде ми за пръв път след раждането, разбрах, че са ме излъгали, че не боляло след като родиш  #Cussing out . Иначе добрата новине е, че ми се е удължила ЛФ на 15 дни  Party

# 148
Ренди мен ме боля само първия път като ми дойде след раждането, после всичко си беше все едно не съм в цикъл /освен пристъпите на ярост Mr. Green / чакай до следващия път Peace
Либре тия за сефте ги чувам, можеш ли да дадеш сайта им и да им видя адреса, белким се сетя кои са и какви са Flutter

аз Ема я мия на мивката в кухнята, даже и там се къпем вечер, когато не мием коса, което значи 5 дни в седмицата - и тя е много щастлива и на мен ми е удобно Grinning

п.с. качила съм 3 снимки на Ема - две по време на баня и една изключително рошава след баня Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 09:34 от mecani

# 149
Колкото до мокрите кърпи - не можем без тях  Mr. Green Като се наака през деня просто почиствам и готово. Дупе вече мия само сутрин и вечер Laughing
Мда, не мога да си представя на всяка смяна на памперса да го влача в банята и да го мия, особено при този студ. Няма начин просто Whistling

То остави студа, ами и тежат вече тези деца  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт