Първи сняг навън забръска, с мамите от ИБ що ще чиним ний зимъска-тема 12

• 19 067
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Браво Вава, много готина буканка с туту и ухаа 30 минути , ти за норматив си я направила бре  Mr. Green, аз признавам че нашата пачка братовчедка ми я направи , не съм по тази част , виж ако има нещо за ядене  Mr. Green hahaha , шегувам се , гоблен мога да шия с кеф , а и да плета чорапи на 5 куки, баба ми ме научи навремето , ма може и вече да съм забравила , много време мина откак не съм подхващала  Crazy

Рокси, взела си изпита , спи спокойно  Crazy  Hug

Отворих албума и видях съвършено оформени новородени мъжки бебчета Heart Eyes, пу пу

Разочарована съм ........от себе си  Whistling , уж щях да подготвя подаръците за муцунка от рано пък още не мога да се спра на окончателен вариант, миналата година определено ми беше по лесно, сега се колебая сякаш кой знае какво ще купувам  ooooh!, ако можеше да се наритам щях да го направя  Mr. Green

# 76
Леле, хораа, какво му става на моето дете, пак не иска да заспи, пръщи от енегия  Shocked
Вави, супер е станала, а таз зъбата шушулка  Heart Eyes  Hug
ЗИлен, няма бре, ние сме десет кила и три метра отидоха  Mr. Green  Hug
Весе  Hug
Пепита, ако нямате толко зор, не му давай лефакс  Hug
Рокси, сигурна съм, че поне шестичка ще имаш  Hug
Либ, и ние ревем, още като види док, на меренето, на преслушването- рев  Mr. Green  Hug
Гуш и лека  Heart Eyes

# 77
  • Северозапада
Веси, честита месечинка на Дунди, да расте и хубавее!
Вава, чудна ти е балеринката, пу-пу!
Рокси, стискам палци с доцента да сте на едно мнение
Фейт, за половин-един час им няма нищо на малчовците. За сега поне не ми се струва толкова студено. Като стане -10 едва ли ще стоим толкова много навън, но за сега е ОК. Даже в събота бяхме в Банско, темп. беше -4 и се поразходихме около 2 часа. Софийчето, добре облечена и завита, само и беше почервенял носа.

# 78
  • Варна
Леле, хораа, какво му става на моето дете, пак не иска да заспи, пръщи от енегия  Shocked

А бре Кокосита, да не го храните късно детето , да не му тежи на стомахчето  Thinking , кога и по колко спи през деня , за муцунка поне четири и повече часа разстояние трябва да има преди вечерното спане  Whistling

Апропо и аз съм притеснена дето диша студен въздух , но знам че да и вържа шал през устата е кофти вариант, че ще вдишва влажно и студено , днес я опаковах в комплекта яке + гащеризон, приличаше на сумисче  Joy

Айде лека нощ, ако не се появя отново  Hug

# 79
  • В къщурката на хълма на феите
обявявам утре за национален ден за отъркване в мен! всички желаещи момичета, да заповядат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Деско случайно на адашката да сте й давали захар днес?

# 80
Добър вечер!
Благодаря за съветите момичета.Днес съм добре ,болката отшумя,няма я тази тежест,предлагам първо винаги проблемната гърда и в повечето случай от другата или малко се цока или не, цедя за облекчаване.Засега не ми трябва повече.Изминалата нощ се изпотих зверски, никога така не съм се потила.А през деня преди нея нощ ми беше отпаднало, болки в гърдата,тежест ,зачервяването й ,твърдина от една страна на гърдата,но май след това изпотяване всичко отшумя.
Сега не цока от едната която не е проблемна и се изцедих до облекчаване - над 100мл.Има си достъчно да си хапва.А колко мл. трябваше да хапват бебета на 15 дни?
За матичката и аз си помислих да не увеличава и тя да е причина за всичко ,ама с Рали не имало такова нещо ,е всеки път е раличен да ама......Важно е че малчо си е спокоен,без колики ,хапва ,спинка.
Дано не се налага, но ще имам в предвид всички съвети пак благодаря на всички ви.

Весе кога стана на два месеца този юнак.Да е жив и здрав и много послушен.
Вава сладка балеринка.Пу -пу.

Моя маймунчо засука залъгалка,не очаквах.И след баня обикновено нямаме търпение за цица ,ревем вече  в захлас ,а тази вечер звук не издаде.Вчера пък като го къпахме спа през цялото време, така се беше отпуснал изплуваше  от шезлончето,чак като взех да го мажа с олиото тогава реши да се събуди.
Лека вечер!

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 22:42 от лилка

# 81
  • shumen
Меци,аз се нареждам първа.
Либре и моя Дени изглежда така,ама зимата няма как.Лошото е,че той с тях едвам върви и много пада.Сега се пуска и сам по 2-3 крачки от няколко дни и пада и така опакован става трудно.
Месечко,ние излизаме всеки ден за по час най-много и после вкъщи на топло.
За спането-аз избягвам да спи навън поне сега зимата.
Фейт аз целите космонавти не ги харесвам,че не може да върви с нашия.Дори сега съм го пуснала за продан в продавалника.
Аз днеска съм много доволна.На обяд като заспа малчо ходих при педи за профилактичен преглед,че ме усети,че не съм ходила от 2 години и накупих и подаръци.То било хубаво на пазар без дете.През това време баба му го гледаше и представете си спал 3 часа.Като се прибрах ги сварих тъкмо станали и се обличаха.При мен обаче спи не повече от 1,5-2,а днеска цели 3.Как става този номер незнам.

# 82
Не, нито захар, нито нещо да е яла. Тя си цока и заспива по принцип  newsm78 Ей сега заспа преди малкп. Съмнявам се в следобедното ми кафе, ама не ми е за пръв път  Thinking Утре ще го пропусна та да видим  Mr. Green  Hug
Утре отивам да издирвам зимен екип  Mr. Green Пожелайте ми успех, че почти всички магазини съм обиколила без резултат  ooooh!

# 83
  • Варна
Благодаря за комплиментите за пуканката  Hug
Кой ме пита за яйцата, че забравих (старост-нерадост  Mr. Green). От Амазон са, ей тeзи цък Пуканката много ги харесва. Даже днес докато я хранех, като й подам лъжичката, тя ми подава едно от яйцата да си хапвам  hahaha hahaha

Десита, при нас от няколко дни/седмица да кажем е същото. Имам чувството, че следобедната каша, която й давам е супер-каша и й дава цялата енергия на света  Mr. Green
Но забелязвам, че започна да стои по повече време будна и пропуска едно спане, т.е. останахме с 2, едно преди обяд и едно след. И след банята няма заспиване, то са игри, то е чудо  Whistling
Айде успех утре с екипа  Hug

# 84
  • София
явно е от възрастта  Mr. Green
и при нас последните няколко вечери човечето е като напушен, както казва баща му, усмихнат до ушите, подскача, пищи от кеф.
това около час, после изведнъж просто се сгромолясва и заспива.

# 85
desitkad, моята малката и тя сега заспа.
Много красиви полички сте направили, сега започвам и аз да търся тюл и ще правя за малката.
Абе не съм купила ескимос (космонавт), чувал също нямаме, засега излизаме с дънки и ботушки, боди, яке и блуза, шапка. Не се похвалих за ботушките май, купихме ги от тук, обаче са 20 номер, малко са й големи, с по-дебел чорап ги обувам. Пак са й големи ама какво да се прави.

# 86
Леле, май верно е от възрастта, остаряват си  Joy
Нашата е същата, все едно е напушена, скача, хили се, пищи. Баща й вчера жестоко се усъмни да не е погълнала нещо от някъде  Joy

# 87
Мамита, аз пак със среднощно и идиотско включване, но да ви кажа коооолко съм зле  doh
Пиша си на един лист в колко е ял малкия и от коя гърда и съответно какви капки съм дала. Последното съзнателно ядене и всички екстри беше в 1:30. Та пробужда се малкия след това. Поглеждам 4:45h. Поглеждам листа. Писала съм, че е ял и в 4. Пипам гърдата, от която е ял. Ми тя пълна. Хм. Що не я доизцедя. Хващам помпата и без да давам зор цедя 60мл. (А обикновено доизцеждам 20-ина с помощ със стискане с другата ръка). Изненадах се, но нали няма ден с ден еднакви, викам си напълнила се е. Обаче малчо се буди и си е гладеееен  Thinking Почвам аз да разсъждавам по яденето в 4 и се чудя защо Хриси в 5 пак е гладен. Мисля, мисля... ми не. Не си спомням преди час да е ял. А той продължава да заревя от глад. И така. Дадох му изцеденото и той се кротна. Мислех да го сложа на гърдата да доизсмука каквото има, но той се отпусна и не даде признак да иска още.
И така. Как на листа е попаднало, че е ял в 4, от коя гърда, че.чак и какви капки съм дала, идея нямам. И ММ не си спомня " яденето" в 4. И сега много ме е яд, че се цедих и го дадох с шишето, ама като съм патка  ooooh!
Може ли да съм толкова зле.......

# 88
  • shumen
Добро утро!
Тони,случва се,човек да обърка.
Ния,аз купух скоро от 2 части,че с дънките все му бяха студени крачетата,дори и с чоропогащник отдолу.
Аз пък да се оплача тази сутрин свеки как ме ядоса.Аз чистя,а тя се намъкна да си обува калните ботуши вътре.Е,полудях Ви казвам и сега съм се зарекла,че няма да пипна нищо.Който иска да чисти,като цапа.

# 89
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добре дошли на новите попълнения, бебчовците са страхотни  Heart Eyes

Тонче, нищо ново ... често ще ти се случва  Simple Smile, а аз като пия лекарства става страшно, веднага забравям че преди половин час съм си пила хапчето  Crazy

И аз в кюпа, снощи Димитър заспа в 00:20ч.  Crazy Crazy Crazy ... и цица неще, само на телефона ми ... като му взема телефона и едно дране започва  Shocked, давам телефона - доволен, хили се ... пее ...  и така до полунощ.

Общи условия

Активация на акаунт