Първи сняг навън забръска, с мамите от ИБ що ще чиним ний зимъска-тема 12

• 19 069
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добро утро  Hug

Тоничкааа, не си зле , само дето вече си мама  Heart Eyes, на шега казват че мозъка изтича с кърмата  Joy, не се стряскай от белите петна в паметта ти , имали сме ги всички споко, просто вече мислиш за няколко неща едновременно и напред , изморена си , хормоните тепърва ще се наместват , но ти се радвай  Hug и аз така всичко прилежно си записвам, купи си тефтерче , лист няма да ти стигне  Hug Mr. Green

Петеска, сладурчо е Митко  Crazy и в крак с новите технологии .............ти защо така с този черен надпис , какво те мъчи  Hug

Ех, аз дори успях да се изкъпя , като не ми остане понякога време за личната хигиена  Crazy, откачам  Twisted Evil

Нека да е слънчев денят ви майчета  Hug

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 09:36 от libra

# 91
  • Варна
Добре де, ами по чорапи само дали не му е студено  Crazy Пък и дори да е добре завито детето като спи навънка, то въздуха който диша като е студен пак може да се разболее според мен. Аз лично не бих стояла в този студ докато малкия спи  Laughing
Та според мен ескимоса е по-удобен за вече по-големи дечица  Heart Eyes
Ами да ти кажа, чувалът е много, много по-дебел от ботуш примерно. Та със сигурност му е по-топло в чувала по чорапи, отколкото без чувал, обут в ботуши. А аз не говоря да спи навън на -10 градуса, а на 2-3-5 и нагоре. На по-студено аз не бих издържала, даже на него да му е ок. А ако го паркирам някъде на слънце какъв е проблемът да си спи? А ескимосът изобщо не може да замести чувала, ескимос или яке+панталон, все тая - и моето дете е облечено, аз да не го слагам в чувала по блуза и анцугче Simple Smile . Чувалът е като одеяло, покривало и т.н., което и вие използвате, просто е по-ефективен от тях. Това е моето мнение, базирано на моя  опит, а всеки си решава за себе си.

# 92
  • Варна
Амa, Тони, ти и време да пишеш на лист ли имаш  Mr. Green  Hug Hug

Моя метод да знам от коя цица е яла, беше че го връзвах на коя страна е спала  Mr. Green Нали се слага бебчето на различна страна всеки път. Но и ако това не помнех, преценявах по циците. Все пак в началото едната винаги е по-пълна от другата  Hug

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 10:07 от V.A.V.A

# 93
  • В къщурката на хълма на феите
да напомня, че днес е световния ден за отъркване в мен, за желаЮщите момиченца, така че моля заповядайте Mr. Green Mr. Green

а пък за забравяне аз няма да ви говоря, щото мога да запиша десертация Mr. Green Mr. Green

# 94
Явно вчера е бил ден на будуващите бебоци-Ради заспа в 00,04 след 40мин приказки от моя страна Mr. Greenбаща му легна и ми каза..."ама аз му поприказвах и той заспа.... " Mr. Greenда-да...мечти Whistling Whistling Whistling

# 95
Абе снощи ни е било трудно на всички хи-хи.
Ради пък скърца със зъби -еееййй откачам  Crazy няма такъв звук  #Cussing out #Cussing out
Някой има ли връзка със Петиофи?Как са с Мишо?
Мецо отърквам се , само че искам срок на годност още 3 години ,ник'ви деца до тогава  Naughty

# 96
Здравейте,
да ви се оплача , че малкия е със зачервено гърло и сополки и от днес 5 дни сироп ще пием - ужас. Ама кво да се прави , ще давам че да не слезне надолу.
Иначе за 1 месец сме качили 1.100кг. и 4 см.
Лефакса няма да го давам ,че ЛЛ каза че от сирпчето може да се разхлаби.
Още сме жълти, не сме се изчистили напълно, та и глюкоза ни изписа , като не става само с кърмата /вода ми отказва да пие - всякаква/ за отводняване и трябва една банка 500мл за 2 дни да изпие, силно се съмнявам , ама ще се мъчим.
После на ортопед - там всичко ни е 6. Контрола пак на 4 месеца.
ПРибрах се и се наревах , като магаре, след това станах нахраних детето и сега съм по -спокойна.
След обед отивам на консултация да видат и моята операция как е.

И на края , честит ви празник, днес е Варвара, който иска да свари царевичка за детето , да не го хващала шарката .

# 97
Мецка-аз малко не мога да вкл-да нямаме повод за радост... Whistling Whistling Whistling
аз смятах ,но няма как Ема да е зачената през този период Blush

# 98
  • до едно тепе
Мечи изтървала си нишката hahaha Вчера Меца каза че днес можем да се отъркваме у нея желаещите за женско,че е заразна,пък тъкмо и ние да я заразим с мъжко за в бъдеще Whistling
Тоничка аз имах такива бели петна на по-късен етап. Малчо лятото(миналото) заспиваше в 11 и до сутринта се събуждаше да цока поне по 3-4 пъти,а понякога и по повече. За една седмица ми се случи да си го намирам посред нощ в кревата 2-3 пъти кротко смучещ цица и никой от нас с мъжо не знаеше как се е озовал там.Така чее споко ще се оправиш.След около 2 години евентуално.Макар че и сега ужасно забравям Crazy
Мецо отърквам се двойно за всеки случай. Пък когато тогава. Да се надяваме най-късно след година Whistling

# 99
  • София
за мъжки в кой да се отъркваме  Mr. Green
ние откриваме сезона от януари, аз си мечтая за мъже, мъжа иска момиче, ама дано дойде нещо, пък каквото е такова  Rolling Eyes

# 100
За мъжко У некоя пловдивска майка, там няма грешка  Mr. Green
Ох, и днес същата история със спането. Видимо заспива, сложа я на леглото и се изпъва, тръшка реве... Накрая я гушнах и запях като я полюшвам и заспа на рамото ми  Shocked За пръв път ми заспива в ръцете  Thinking Мисля, че има нужда от гушкане, защото постиянно търси да я гушнеш, маймуна  Mr. Green
Пепитка, бързо да му мине на малчо  Praynig
Чакам я да стане сега и излизаме, има слънце  Heart Eyes
Хубав ден!

# 101
  • Варна

Още сме жълти, не сме се изчистили напълно, та и глюкоза ни изписа , като не става само с кърмата /вода ми отказва да пие - всякаква/ за отводняване и трябва една банка 500мл за 2 дни да изпие, силно се съмнявам , ама ще се мъчим.
Пепита,
това е абсолютна глупост! Водата/глюкозата НЕ изчистват билирубина. Той се отделя единствено с изпражненията, т.е. трябва да кърмиш, да кърмиш и пак да кърмиш! Никаква вода и никаква глюкоза, защото те пълнят стомаха за сметка на кърмата и увеличават единствено уринирането, не и акането. Не само че не помага глюкозата за жълтеницата, а забавя оздравяването, точно защото се приема от детето за сметка на кърмата. Ейййй, главата ме заболява от такива педиатри, честно Tired Не знам в коя петилетка са си приключили образованието, но явно оттогава насам са пропуснали да си опресняват познанията... Ти си решаваш, прочети за тази глюкоза и за кърмаческата жълтеница, в нета информация бол, аз на твое място не бих давала глюкоза в никакъв случай.

# 102
  • В къщурката на хълма на феите
начи срокове, гаранции, всичко спазвам .. от ся да знаете всичко нататък ще е женско Mr. Green

тя и Зуза се отърка в мен и сега женско чака, та имам и мостри Mr. Green Mr. Green

и ние днес ревтуним много от сутринта, започвам сериозно да си мисля, че може и да е зъб .. та в този ред на мисли - на вашите дребосъци за колко време им изби първия кътник?

# 103
Месечинка мерси , Борето и без тва не ще да я пие, няма да го мъча детето, той и без тва тия дни през два часа ми виси на цицката.
Само се чудя защо всички тукашни лекари само тва ми препоръчват- вода/ глюкоза.

# 104
  • Варна
Пепи,
ами по същата причина, поради която препоръчват сокчета от 40-тия ден, пюренца от втория месец и забелване на момченцата Tired Живеят и практикуват нейде през 70-те.

Общи условия

Активация на акаунт