Да се оплачем...

• 7 435 938
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 410
Драма!!! Папагала у "психопата" ..... Голямо лигавене голямо нещо. Нервни кризи Wink

# 10 411
Не защитавам дядото, но от Алцхаймера стават като невменяеми. Мога роман да напиша с изпълненията на баща ми (лека му пръст), а преди да се разболее беше най-разбраният и умерен човек на планетата. Най-добре ще е да помислите за финансиране на човек, който да се грижи за дядото, защото изцепките ще зачестят, а много от тях ще са животозастрашаващи както за него, така и за околните.

# 10 412
Как може да наричаш болен човек "психопат"? Сякаш сам е избрал да стане това, което е! Оливаш се вече, такава тънка простащина като твоята рядко съм срещала. Върви се прегледай ти, че явно си с доста лабилна психика за да изпадаш в нервни кризи за глупости.

# 10 413
  • София
Уиш,  измисьили сме го вече как ще става гледането у тях. Това просто беше последната капка. Познавам го достатъчно, за да кажа че той и преди си беше така - никакво съчуствие, никакцо усещане за хората около него

# 10 414
  • Ямбол
Това развяване тук на този болен човек наистина става вече прекалено.
Малко етика, такт и уважение към близките не е излишно.

# 10 415
Ей сега ще замете модератор, за да може госпожата да ни дарява със словесните си диарии необезпокоявано.....

# 10 416
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наистина е добре да замете модератор.
защото, ако не забелязвате, темата е "Да се оплачем", а не "Да набием канчето" или "Да покажем колко сме велики" Tired

ooooh! не мога да разбера, като не ви харесва това, което се пише тук защо сте все в темата, все четете и после раздавате правосъдие?
особено едната от вас.  Tired

толкова теми има в които можете да споделяте, споделяйте си с мир.

# 10 417
  • Ямбол
... не мога да разбера, като не ви харесва това, което се пише тук защо сте все в темата, все четете и после раздавате правосъдие?
особено едната от вас....
Ти наистина не можеш да разбереш и тълкуваш невярно.
Въпросът не е на някого да му харесва или не какво се пише в темата.
Щом на напълно непознати им идва в повече и се почувстваха неудобно заради просташките приказки на един, то не е зле да се замисли нервната, че твърде далече е отишла в оплакванията си. А всъщност представя само себе си.

# 10 418
Ежедневното бълване на помия по един болен човек трябва да предизвиква съчувствие ли?

# 10 419
ooooh! не мога да разбера, като не ви харесва това, което се пише тук защо сте все в темата, все четете и после раздавате правосъдие?
особено едната от вас.  Tired

Защото тук не се пише само от въпросната мрънкалница, която и без това във всяка възможна тема бълва змии и гущери по свекъра си. Нямам намерение да се отказвам от цяла тема с потребители, повече от които са ми приятни заради един такъв, който сам по себе си е енергиен вампир и за жалост не му е нужна специална тема за да омрънкоти света. А да ми се казва аз къде и какво да чета и коментирам ми е любимо.

# 10 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
повечето момичета тук изливат това, което им тежи - без да очакват коментар, помощ, подкрепа или порицание. единствено за да споделят и да им олекне.
има такива, които не ми допадат - пропускам ги.

не смятам за жизнено необходимо да порицая или да соча с пръст. смятам, че темата не е за това.
тя е за оплаквания: в някои случаи безадресни, в други с ясен адрес, но и в двата - без търсене на практическа полза от споделянето.
и в никакъв случай не за да бъдат публично оплюти от човек с различно мнение.

Tired оплаквам се от "знаменосците на правдата" в темата.  Tired
изявяват се в повече от една тема, но само тази е за оплаквания.

# 10 421
Не е хубаво да се хвърля помия по болен човек, наистина. Но от друга страна, от постовете на Агент си спомням, че въпросният дядо се е развел и не се е сещал за сина си доста години, а когато е остарял, се е досетил, че има син. Ако бащата на ММ беше такъв и аз не бих била ОК с идеята да е в дома ми и да се грижа за него. Но в нейния случай сериозна вина има и съпругът.

# 10 422
И аз съм съгласна, че не е лицеприятно да се оплакваш от болен, но съгласете се, не е лесна работа да се гледа болен, особено такъв, който не е много адекватен.

# 10 423
  • София
Пак казвам - той няма никакво чувство за съчувствие, съобразяване, съдействие, семейство.
И това не е заради болестта - просто е такъв. Свекърва ми се е развела заради това.
Случаят с папагала е просто показателен - на него не му пука нито за птицата, нито за нас.
Това е.
Не мисля, че тези факти са помия. Просто е така.

Няма да коментирам коментаторките и коментарите им. Mr. Green

# 10 424
  • Сф
Не харесвам четенето на морал и забележки от "сульо и пульо".Къде отиде свободата на мнение.Кой колкото иска да си се оплаква!
Аз да се оплача , че втора нощ не спя.Каквото и да направя го отнасям.Започнах обаче да се замислям, че не е в мен причината.Това обаче означава, че нещата отиват на зле..

Общи условия

Активация на акаунт