Да се оплачем...

• 7 435 768
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 515
  • Варна
Аман от регулировчици, които да казват кой къде и как да пише.

Joy

А най- странното е, че си вярваш! ooooh!

# 10 516
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
въх! познах си думите, но излизат с друго име  Crazy

от няколко дена чувам пукане в ухото  Thinking
звукът е като удряне на камъчета едно в друго.
не е постоянно, но когато започне се чува на всяка крачка.

нищо не ме боли

# 10 517
  • Варна
Оплаквам се, че ме е налегнал ужасен мързел, а трябва да се захващам с яко учене за следващото ниво английски...

# 10 518
Добри, а боледувала ли си последните седмици? Защото ако си е по-добре да посетиш лекар, тъй като може да е възпаление.

# 10 519
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не съм. и никой у дома не е.
и никога не съм имала проблем с ушите...
ще се ориентирам към някой частен кабинет, че през работно време няма как да стане  Tired

# 10 520
  • София
В крайна сметка всяко зло - за добро.
Добре че стана тая  случка с папагала, та мъжът ми да види какъв е ефекта на всичко върху нас и да се сапикяса. И да се съгласи с моето решение накрая. Иначе беше като блокирал и само едно повтаряше: "Какво да направя? Не мога да го оставя на улицата". И така на 10.04 ми наложи да го задържим в нас, а още тогава трябваше да го оставим у тях.
ММ обеща и утре да извади пълномощно и да задействаме нещата със социалните.

# 10 521
  • София
не съм. и никой у дома не е.
и никога не съм имала проблем с ушите...
ще се ориентирам към някой частен кабинет, че през работно време няма как да стане  Tired
На мен ми пукат ушите когато има промяна в атм. налягане  Peace

Оплаквам се, че хлапето кашля зверски. Тази гадна, гадна задна хрема, кога ли ще я израсте най-накрая. Ако изобщо някога  Tired

Агент, все пак му е баща. Не може просто да го зареже, дори да не е бил най-читавият родител на света.
В дом ли ще го дадете?

# 10 522
  • София
няма да го зарязваме, нито ще го даваме в дом.
Ще го закараме в неговия собствен апартамент и ще се редуваме да го посещаваме всеки ден, а аз ще уредя социален патронаж веднага щом е възможно.
Също така, мястото е сравнително близко до работата на ММ, и той може да минава, ако е там де.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 16:09 от Free Agent

# 10 523
  • София
Супер, значи сте намерили решение на проблема, Агент. Успех и дано старецът се пооправи.

За домовете нямам мнение, чувала съм противоречиви отзиви - някои са доволни, други плюят.

# 10 524
  • sf
Ох, то е дълга и широка. Иронията е,че аз не искам нищо, и децата съм склонна да му дам, само да е по взаимно и бързо, но той се пъне. А така като се мотаме и едното след три години ще е пълнолетно, другото след девет.
Ще взема да родя едно на другия и ще стане съвсем лудница  Rolling Eyes

# 10 525
Защо ще му даваш децата? За да раждаш нови ли? Сигурно не си имала това предвид, но малко грозно се получи.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 16:42 от sigma

# 10 526

Ще взема да родя едно на другия и ще стане съвсем лудница  Rolling Eyes
И ако до  раждането не си се развела ще запишат детето на името на бившия.
Даже и до определен срок след развода - пак записват бебето на бившия.
Роднини така пострадаха. Мадамата се беше развела, насрочена дата за сватба, но бебето избърза.
Не че одобрявам скоростното раждане на дете в нова връзка.

# 10 527
  • sf
Пишат го ,но ако новия признае детето, а законния съпруг не оспорва, няма проблем. А кой луд ще иска чуждо дете?
Въпросът с род.права е фиктивен при нас, за това казвам,че е дълга широка.
След колко време е нормално да се ражда дете?

# 10 528
Оплаквам се, че имам проблеми с ревността на баткото (3,2 г.) към бебето и не знам как да се справя. Изнервена съм, изпускам нерви и дори го шляпвам, но не се издържат лиготиите му! Кога ще свърши това! Rolling Eyes

# 10 529
  • София
Защо ще му даваш децата? За да раждаш нови ли? Сигурно не си имала това предвид, но малко грозно се получи.
И на мен така ми прозвуча  Rolling Eyes
Сякаш толкова бързаш и искаш да си с новия мъж, че си готова да си зарежеш децата при бившия. Дано да бъркам..би било отвратително иначе.

Общи условия

Активация на акаунт