Да се оплачем...

• 7 446 441
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 625
  • Ямбол
Реално не ми е необходимо да познавам някого, за да направя изводи от това, което пише.

# 11 626
Радвам се за теб и за задълбочените ти умения на анализ .

# 11 627
Piper, а връзка между проблемите в градината и изпускането търсила ли си? Може срещу това да се бунтува човечето ти.

Блу И за това се замислих, но я пуснах на градина след като приключи майчинството ми с малката, а тя започна с тези неща щом се роди сестра й, тоест 2г преди да тръгне на градина. Двете почти заеедно тръгнаха с много малка разлика във времето от около месец някъде заради настинки.Моля ви ако някой има представа за добри (истински кадърни) психолози в София да каже, може и на лични  Praynig, трябва да разбера от къде идва проблема, не може така да продължава, каквото и да ви дойде на ум като предложение споделяйте.

# 11 628
Piper, а връзка между проблемите в градината и изпускането търсила ли си? Може срещу това да се бунтува човечето ти.

Блу И за това се замислих, но я пуснах на градина след като приключи майчинството ми с малката, а тя започна с тези неща щом се роди сестра й, тоест 2г преди да тръгне на градина. Двете почти заеедно тръгнаха с много малка разлика във времето от около месец някъде заради настинки.Моля ви ако някой има представа за добри (истински кадърни) психолози в София да каже, може и на лични  Praynig, трябва да разбера от къде идва проблема, не може така да продължава, каквото и да ви дойде на ум като предложение споделяйте.

Може и да греша, но на мен ми прилича точно на ревност и начин за привличане на внимание. По колко време можете да й отделите време само за нея всеки ден?

# 11 629
Може и да греша, но на мен ми прилича точно на ревност и начин за привличане на внимание. По колко време можете да й отделите време само за нея всеки ден?

Когато са си двете в къщи няма как, в смисъл че еднакво и с двете се занимаваме, днес например искарахме цял ден двете заедно, мина всичко като по ноти, освен един път нямаше инциденти. Иначе с двечките като съм почивка през уикендите докато правя закуска например те ми помагат, заедно чистим, подреждаме, рисуваме, правиме фигурки от хартия за украса за Коледа, в смисъл че гледаме максимално еднакво да се държим с тях, да не ги разделяме по никакъв начин.

# 11 630
  • София
Хумор ли? Нима не написа няколко пъти, че пускаш музика в отговор на друг шум?
А, тя даже е скромна. Аз бих ги подгрял със Сепултура, а после Рейзър, Венъм, Содом. За десерт - Пантера и Ексъдъс. Mr. Green Mr. Green

# 11 631

Когато са си двете в къщи няма как, в смисъл че еднакво и с двете се занимаваме, днес например искарахме цял ден двете заедно, мина всичко като по ноти, освен един път нямаше инциденти. Иначе с двечките като съм почивка през уикендите докато правя закуска например те ми помагат, заедно чистим, подреждаме, рисуваме, правиме фигурки от хартия за украса за Коледа, в смисъл че гледаме максимално еднакво да се държим с тях, да не ги разделяме по никакъв начин.

Това е чудесно Hug, но децата особено по-чувствителните имат нужда от индивидуално внимание и то по-често, макар и по-кратко като време. Малката на колко години е?

# 11 632
Piper Halliwell, малкият ми син има същия проблем от близо година, с тази разлика, че става въпрос само за малка нужда. Детето е на 4 години, напикаването при него започна след като падна и си пукна главата. Не знам дали има връзка с това, но е факт, че се случи след инцидента. Водих го на лекар, за да се видят бъбреците, каналите, правиха му изследвания и се оказа, че детето е здраво и проблемът не е физиологичен. Той много се срамува когато се подмокри, разтройва се, плаче. Непрекъснато говоря с него за това и детето казва, че просто не се усеща. Когато си е у дома непрекъснато го подсещам да отиде до тоалета. Имаме един пластмасов пясъчен часовник и примерно на всеки час го обръщам и детето знае, че когато пясъкът изтече, трябва да отиде до тоалета. Може да пусне една-две капки, но успява да остане сух. В градината госпожите са наясно и също често го подсещат.
Друго нещо също ми прави впечатление - ако вечерта нещо съм ядосана, карам се, има някакво напрежение, то сутринта винаги се събужда мокър. Тук вече аз съм виновна и за това стискам зъби, броя до 10 и не си позволявам да повишавам тон, освен ако не е крайно необходимо.
Търпение му е майката и по никакъв начин да не се допуска детето да се чувства виновно. Към момента мога да кажа, че нещата се нормализират и дано всичко това да е останало в миналото  Praynig

# 11 633
Оплаквам се че много се опъпчих по лицето. МЦ мина.
Гнойни бели пъпки основно по брадичката са и сърбят.

# 11 634
  • София

Мила всяко мнение и съвет ще ми бъде от полза, не се извинявай за нищо, благодаря че споделяш за този случай  Hug, какво тренира детенце ако не е тайна и спряха ли се тези неща след като започна да тренира?Мойте като се видят като ги вземам от градината и сякаш не са се виждали цяла вечност, тичат една към друга викайки си по имена и прегръщайки се, те така ли се държаха със сестра му?

Beeps, ако си родила да ти е живо и здраво детенцето, Честито  Hug bouquet Heart Eyes
Моят племенник беше по-голям. Той беше втори клас. Привидно не се виждаше, че е ревност. При разговорите се установи. Снаха ми също се занимаваше и опитваше да не ги разделя. Стараеше се да им отделя внимание едновременно, но тогава психолога я посъветва да запази индивидуалното, нещо в което той да не дели вниманието със сестра си. Почна да тренира волейбол. Постепенно проблема се реши. Стискам палци и с любов и търпение ще имате успех.

# 11 635
Детето не ще да заспива, аз имам да yча, след няколко часа съм на работа. Цял ден се каних да ям сладолед, но така и не ми остана време и възможност. Защото трябва да е в такъв момент, в който той да не ме вижда, защото ще иска, а аз не ща да мy давам.

# 11 636
Piper Halliwell, аз пък мисля,че не е ревност, а следствие от падането и по точно стрес.
Моето дете не се напикаваше от много малко до около 3 г, докато баба и дядо не решиха, че детето трябва да гали котката.
Хванали котката и я тикат в ръцете да я помагали. Кой от кого се изплаши повече не знам, но котката издраска детето и започна проблемът.
Лекарите бяха категорични, че здравословен проблем няма.

# 11 637
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Piper Halliwell, аз пък мисля,че не е ревност, а следствие от падането и по точно стрес.
Скрит текст:
Моето дете не се напикаваше от много малко до около 3 г, докато баба и дядо не решиха, че детето трябва да гали котката.
Хванали котката и я тикат в ръцете да я помагали. Кой от кого се изплаши повече не знам, но котката издраска детето и започна проблемът.

Thinking детето на Авалон е падало. пайпър май не е писала за падане. ooooh!

# 11 638
Ами според всички прегледи на комисии и отделни лекари и психолози е заради някакъв бунт, принципно има вариянт да е от преживян стрес според мен (когато беше на 2 реши да скача на леглото и скачайки на зад не успях да реагирам на време да я хвана и падна, сцепи си главата и почти я загубихме след рентген, спря да диша, се си мисля че може да и се е отразило понеже като се роди малката и започна да ходи, тя я пазеше да не отива към ръба на леглото по всевъзможен начин.Започна с този проблем след като се роди сестра й. Когато попитах обаче и обяснявах случая всеки казваше че не е това причината и че се бонтува. Не е физиологично тъй като да чукна на дърво сме направили всички възможни изследвания и всичко е наред. Много се надявам скоро да започне да отшумява този проблем.
Скрит текст:
Скрит текст:
Thinking детето на Авалон е падало. пайпър май не е писала за падане. ooooh!
Това прочетох аз и за това споделих нашият случай.

# 11 639
  • София
Всъщност,  на пайпър детето ,доколкото разбрах е било с пукната глава и спряла да диша. Сигурно е било голям шок. Добре, че всичко е наред.
Пайпър, аз няма как да дам съвет, бих потърсила псиголог.

Честито бебенце bouquet

Общи условия

Активация на акаунт