, но децата особено по-чувствителните имат нужда от индивидуално внимание и то по-често, макар и по-кратко като време. Малката на колко години е?Малката ми е на 3 годинки. Стараем се до колкото ни е по силите
Ще опитам с индивидуална работа с нея, дано се получи.Друго нещо също ми прави впечатление - ако вечерта нещо съм ядосана, карам се, има някакво напрежение, то сутринта винаги се събужда мокър. Тук вече аз съм виновна и за това стискам зъби, броя до 10 и не си позволявам да повишавам тон, освен ако не е крайно необходимо.
Търпение му е майката и по никакъв начин да не се допуска детето да се чувства виновно. Към момента мога да кажа, че нещата се нормализират и дано всичко това да е останало в миналото

Искрено се надявам да останат тези неща в миналото веднъж за винаги
Моята падна като малка, да, беше месец преди да родя сестра й, сцепи си черепа от основата до върха като пукнатината беше с големината на косъм, почти родих преждевременно в този момент, за щастие всички изследвания са абсолютно наред и Слава Богу
С ММ не се караме, нито си повишаваме тон, да чукна на дърво от както сме женени да сме имали една-две по сериозни караници, но нищо повече, пу, пу, за сметка на това до скоро живеехме на друг адрес с много хора където имаше невероятно много и ежедневни скандали, възможно е още да се успокоява, а и смяната на обстановката...То аз си разбих нервите там, какво остава за малко дете
Гледам да съм търпелива но вече почвам да изпушвам, а и се наслушах на глупости за това как не съм я гледала правилно и тн.
Минахме всякакви комисии, експертизи и тн. всички едно и също казват че щяло да отмине... аз само се питам кога. Благодаря ви момичета от цялото си сърце и душа, не знаете колко много ми помагате всчки, ако не сте вие сигурно да съм откачила тотално вече 
Пожелавам му щастливо детство, а на теб - прекрасно майчинство!
Mi fit - xiaomi е бранда, едната е от ибей поръчвана, другата от алиекспрес, около 25-30 лв. е, ако е без пулсомер е по-евтина малко със 5-8 лв, нещо такова. Отчита се с приложение през смартфон или андроид таблет - версия над 4.4.