Да се оплачем...

• 7 445 133
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 655
  • UK
  Оплаквам се от бебето - на 6 месеца е , а през ноща цока като новородено на всеки два часа . Голямата ми дъщеря се буди поне веднъж на нощ с рев. На мен толкова ми спи през целия ден , че съм като зомби.
  А, трябва да организирам рожден ден на голямата ми дъщеря.

Лекаря ми прави тест и се оказа , че съм в депресия та ще ходя на терапия дано поне паник атаките намалеят.

# 11 656
Кари, смени си лекаря.

За външния вид - пусни няколко различни снимки в Покажи се.

# 11 657

А, трябва да организирам рожден ден на голямата ми дъщеря.

И аз, а тя в последния момент реши да покани още едно дете, след като бяхме накупили вече всичко, защото то догодина щяло да сменя училище. Ами сърце не ми даде да й откажа Heart Eyes, ще я измислим подготовката Wink

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 16:20 от Галче

# 11 658
Интересни са ми хора ,които себе си не могат да оправят и с лека ръка раздават съвети и насоки .

# 11 659
И на мен така Simple Smile.

# 11 660
  • На топло

Само това не, ще почнат да ти намират кусури и там където нямаш, ще стане още по-лошо.

# 11 661
  • София

Само това не, ще почнат да ти намират кусури и там където нямаш, ще стане още по-лошо.
Да, бе. Колкото пъти съм влизала във въпросната тема, мониторът ми е подгизвал от захаросана сладост. Някои от показаните неща са били откровено посредствени, но за мой ужас, всеобщият тон винаги твърдо е бил Ах! и Ох, каква прелест!  Laughing

# 11 662
Аз качих преди време моя милост в целата си грозна прелест и ма упрекнаха в пораженство Grinning

# 11 663
Да, бе. Колкото пъти съм влизала във въпросната тема, мониторът ми е подгизвал от захаросана сладост. Някои от показаните неща са били откровено посредствени, но за мой ужас, всеобщият тон винаги твърдо е бил Ах! и Ох, каква прелест!  Laughing

Това е само за "редовните". Някои "случайно преминаващи" ги правят на пух и прах, да съжалят, че са се показали. Роклята е кичозна, рисуваш ли си веждите, обработвала си снимката...
Оплаквам се, че съм на родителска. Дано се размина само с предвидените 20 лева, да не измислят още нещо.

# 11 664
  • На топло

Само ако си видна форумка, непознатите ги правят на пух и прах.

# 11 665
Мен ми е кеф да ме правят на пух и прах и скоро може се фотам Grinning

# 11 666
  • Cyberspace
По-нередовните или новите се правят на пух и прах или в по-добрия случай - подминават се просто. В рози ред на мисли - къде е Ша? Само тя е способна умишлено да създаде толкова хейт на едно място и да излезе с усмивка  Joy
След нейна снимка е потоп  Mr. Green

# 11 667
Мерси, момичета, но

Скрит текст:
ще пропусна показването. Нека запазим леката деликатна анонимност, все пак всеки има "приятели" и колеги, които само дебнат да прочетат нещо, което не е тяхна работа  Mr. Green Mr. Green

# 11 668
  • София

Само ако си видна форумка, непознатите ги правят на пух и прах.

Аха, значи трябва да си виден и редовен, за да те възхвалят  Laughing

Оплаквам се от болести. Куч вече пие антибиотик, а щерката утре ще я водя на лекар, че и тя дере лисици (така ли беше лафът?). Аман.

# 11 669
Мерси, момичета, но

Скрит текст:
ще пропусна показването. Нека запазим леката деликатна анонимност, все пак всеки има "приятели" и колеги, които само дебнат да прочетат нещо, което не е тяхна работа  Mr. Green Mr. Green
Предлагам който ти даде съвета с показването да го видим първо него .

Общи условия

Активация на акаунт