Да се оплачем...

• 7 442 886
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 730
  • София
Свежина, зашо не опиташ със слушалки в ушите? Кажи ѝ, че учиш чужд език и слушаш активно (примерно).
Пък ти тайничко си пусни Tool  Heart Eyes  Laughing

Оплаквам се, че щерката напоследък спря да яде. Тотално. Кара на 2 солети и вода, ако има и сладолед. На близо 6 години е и тежи 17 кила с мокри гащи, по цял ден не се спира и освен ако не е дръпнала еволюционно и не е започнала да фотосинтезира, то аз наистина не знам откъде и на базата на какво "гориво" я вади тази енергия  Rolling Eyes

# 11 731
  • София
Оплаквам се, че прикачи-то не работи вече сума време, а всичките ми аватари са качени там...
Оплаквам се, че вчера се пребих като куче и днес ме боли всичко, особено ръцете и колената.
Оплаквам се, че ми остават още час и половина работа, а вече не издържам буквално. Тези дни ме съсипаха от работа, и то изведнъж.
Оплаках се. Crazy

# 11 732
  • Бургас
Коте,аз ти виждам аватара.Виждате ли моя?

Синът ми ме гледа с поглед,изпълнен с нещо средно между омраза и погнуса. Cry

# 11 733
Коте,аз ти виждам аватара.Виждате ли моя?

Синът ми ме гледа с поглед,изпълнен с нещо средно между омраза и погнуса. Cry

Това пък защо?  Hug
Вижда ти се аватарът.

# 11 734
  • Бургас
Не знам вече! Sad
Мислех,че ще мине,но много дълго продължи.Нищо драстично не се е случвало.Сякаш го е гнус от мен,не че ме мрази.Наистина не знам!Не ми обръщайте внимание.Просто се оплаках,че няма на кой. Cry

# 11 735
  • София
slavka70, виждам твоя аватар, а моя се вижда, защото точно този е качен на друго място. Tired

# 11 736
Зарадвай го с някаква храна, която обича. При моя това действа безотказно. Също игра, таблет, кино, пуканки, пица действат безотказно, може и при вас да подейства.....  Peace Hug

# 11 737
  • sf
На колко е? Да не си го обидила нещо?

# 11 738
При нас майка ми е на принципа " Който има деца, да си ги гледа" Rolling Eyes. Когато живеехме на стария ми адрес с нея и братята ми, Не дай Боже да се наложеше да гледа децата за малко и се почваше едно разпитване, "Кога ще си дойдеш?, Къде ще ходиш?, Защо ще ходиш?, Къде е В....? (за ММ) и тн.' Имало е изцепки че не може да ги гледа повече от час-два, ако се случи да закъснея се почваше един телефонен тормоз и лекции защо се бавя и че "трябвало да излиза", имайте в предвид че съм излизала сама само за да оправя някой документи и да не влача двете с мен, куриозни изцепки  бяха като съм била сериозно болна и искам да ида на лекар, ама как така, вземи това и онова и до там, решила е  ooooh! за 4 години по майчинство един път не съм имала време само за себе си та макар и половин час от нейна страна, винаги на кръстосан разпит къде, защо, какво, кога и как. Накрая изкараха с малкия ми брат че те ми отгледали децата за тези 4г., пък аз къде ли съм била  Thinking За цялото време да ги е гледала 5-6 пъти и то по принуда.Отделно от както сме се преместили пък нито веднъж не е гледала децата по собствено желание, поправка беше веднъж за около 2 часа понеже с ММ бяхме на погребение и просто нямаше друг избор. Иначе думи от нея от типа на "Не мога, Нямам време и прочие" са си редовни просто.Отделно и не е дошла веднъж в нас вече половин година от както сме при свекърите понеже не ги понасяла  Shocked Децата са вече на 3 и съответно 5 в крайна сметка за 5, почти 6 години 5-6 пъти... Rolling Eyes А вярно че е работеща баба ама винаги съм гледала да си планирам нещата като е почивка и предполагам че за 2-3 часа няма да гушне букета ако трябва да ги гледа ама се тая, научила съм се да не разчитам на близки за помощ или каквото и да е, още повече че такива действия не се правят от любов и заради това че сме роднини а за да се натяква и досажда, изопачава и предизвиква чувство на вина... Късмет на всички с проблемни майки/свекърви.

# 11 739
Славче, може просто така да си гледа детето ( да си въобразяваш демек). Питала ли си го има ли проблем?

# 11 740
  • Бургас
Що разговори сме провели... Sad
Десетокласник е,на 1 юни ще стане на 17години.
Сега кажете,че и подписа ми не се вижда. Grinning
Лейди,той само мен гледа така.
Мисля да го зарадвам с тениска с щампа на любимата му певица,която не е популярна и няма как сам да си намери.Дано се усмихне.

# 11 741
  • sf
Вижда се подписа, ама аз съм блейка  Mr. Green
Ами тийнеджър, какво искаш, стискай зъби и ще мине  Rolling Eyes

# 11 742
  • София
Славче, не се впрягай, те тийновете са като марсианци. И моята най-голяма племенница, която е на 16, понякога гледа като сериен убиец, но всъщност си е едно свестно, готино хлапе. Периодът е такъв, все за нещо сме им криви. Не се натъжавай  Hug

Иначе ти виждам аватара, но не и подписа. Странно.

# 11 743
Оу, то е от възрастта. Страхотна идея с тениската.  Hug

# 11 744
  • Mediterraneo

Иначе ти виждам аватара, но не и подписа. Странно.

Виж си в настройките, може да си задала изглед без подписи.

Общи условия

Активация на акаунт