Да се оплачем...

• 7 442 886
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 745
Що разговори сме провели... Sad
Десетокласник е,на 1 юни ще стане на 17години.
Сега кажете,че и подписа ми не се вижда. Grinning
Лейди,той само мен гледа така.
Мисля да го зарадвам с тениска с щампа на любимата му певица,която не е популярна и няма как сам да си намери.Дано се усмихне.

Не се впрягай  Hug, както казаха съфорумките, тийн е и ще му мине. Имах братовчедка която на тази възраст беше непоносима, беше способна с дни да се сърди на майка си и да не и говори, гледането на кръв беше задължително  Peace, с времето улегна и се спря  Simple Smile . Има една приказка, "И това ще мине", спокойно  bouquet

# 11 746
И аз пригласям, че е от пубертета  Peace Държала съм се по същия начин, но сега разбирам какво съм причинявала на майка ми  Hug Попитай мъжа си за помощ, да си поговорят като мъже и да разбере дали има проблем и какъв е, както и да го насочи, че това те наранява и ако не е умишлено е редно да не проявява такова отношение.

# 11 747
Съседка ме помоли да поливам цветята й. Първата помолена преди мен си дала самоотвод. Тези дни ще ми ги донесе. Аз съм пишман цветарка, но просто толкова любезно ме помоли жената, а аз толкова искрено се зарадвах че някой ще ми повери скъпото си. #Cussing out
Винаги си патя от емоциите. Дано не са някои скъпи, ама май не били. В краен случай- купувам и садя. ooooh!
Преди години една позната ме помоли да ѝ поливам цветята за две седмици/после стана месец/, че отиваше в чужбина при дъщеря си. Почти ме изнуди, защото носи ключа и ми казва утре заминавам, а няма кой. Учудих се и питах, защо аз, а не някои от съседките, но те категорично отказали.
Впоследствие разбрах причината за отказа им. Апартамента е запад/юг. Терасата остъклена. Месецът юли. Жега. Аз през ден съм там и все влача някой с мен за придружител. Колко саксии и имитиращи саксии, кофички, кутийки, безчет.
За капак и се случи дъждовно. Апартамента последен етаж, тече навсякъде. Кофи слагам, легени ужас! Събирам вода, изхвърлям. Кошмар!

# 11 748
  • София
Славка,дано мине бързо този период
Скрит текст:
Ох оплаквам се от себе си. много ясно,че ако ми одрежат малко лайнера ще влезе въздух и ще пришляпва и ще се изхлузва..  защо само повярвах че това няма да се случи. сега ,ако ще пада,трябва да изкарам 600лв от някъде.
много се дразня на себе си. пуста суета,какво ми пречеше да е до бедрото. сега ще се надявам на чудо и да не изпадаа. много голямо мрън!!!

# 11 749
Не бих се съгласила да влизам в нечий дом докато стопанинът го няма най-малко защото, ако е забутал някоя вещ някъде или, ако оберат жилището (на някои места крадците отключват и после заключват), може да ме набедят за виновница за липси.

За колежката ми - и двете обичаме точността и хващаме по-ранния автобус. Още по-ранния стига до работата ми час и нещо по-рано, а с по-късния стигам в последния момент. Ще взема да пробвам със слушалките, пък дано й стана скучна!

# 11 750
Не бих се съгласила да влизам в нечий дом докато стопанинът го няма най-малко защото, ако е забутал някоя вещ някъде или, ако оберат жилището (на някои места крадците отключват и после заключват), може да ме набедят за виновница за липси.
Така е. Едната стая беше заключена с уж ценните ѝ вещи. Аз и за това си носех бодигард със себе си. Едно, че ме беше страх в чуждия дом, друго какво може да намеря,като отключа. Повече не се съгласих, та ме оправяла пред общите ни познати как съм била "бездушна" към цветята ѝ. Тогава/първия път/ носеше и едно малко зайче в една кошница. Него категорично отказах да гледам. Дала го у други познати.

# 11 751
Снощи станах жертва на дом. тормоз, така ли се казва?
Звънна малкия на бнд снощи че искал да е при него, оня дойде, пиян, и аз бях на две малки, пияна съм била, шамар отляво, паднах, рита ме. Дясното ми рамо е ужас. Ходих сутринта до полицията- оказа се познат. И да подам жалба, чак в понеделник ще я разгледат. И понеже не сме се съдили, аз няма как да си взема детето.
Звъннах му, не вдига.
Аз съм в шок, честно. И си рева. Някой да ми набие канчето, плииз.

# 11 752
Вашата простотия вече ексалира, ама много гадно.
Взимаш си адвокат, уреждате си издръжка и режим на виждане. Друг вариант не виждам. Единият пиян, другият на две малки  ooooh!

# 11 753
Това пред детето ли се случва?! ooooh! Извади си медицинско и заведи дело за домашно насилие, да издадат ограничителна заповед. Щом не упражняваш родителските права и двамата сте с равни такива. Уредете си нещата чрез съда.
Днес съм на погребение. Почина бащата на колежката ми. Притеснено ми е за нея. Тя е от рядко срещаните хора - човечна и с голямо сърце. А толкова гадости ѝ се събраха напоследък.

# 11 754
Така и така съм тука да се оплача, че пералнята ми върна вода и намокри ламината ми на един месец. Не знам колко точно е попило. Ако трябва да пренареждам наново ламинат не е края на света, ама пак ми е терсене. Кога да очаквам последствията?

# 11 755
  • I want it all and I want it now.
Подай си жалба и си извади медицинско.Стегни се.

# 11 756
Чакам си адвоката.
Благодаря! bouquet
Що тр. да се стига до такива глупости.
Тръгна лавината. Ще е жестоко.

# 11 757
Дари, защо не извика полиция, след като те удари? Тия неща стават пред детето. Извади си медицинско.

# 11 758
  • I want it all and I want it now.
Имам предвид, че трябва да се пребориш.Затова трябва да се стегнеш и да направиш всичко възможно и без емоции за да излезеш от тази ситуация.Трябва да го направиш и заради себе си и детето. Успех.

# 11 759
  • София
Дари, отивай да вадиш медицинско, задължително! !!
Така ще.имаш по силна позиция после.
Въобще филмът с "той е баща на детето ", не го играй. Детето гледа от бащата.
Жалба, медицинско всичко..как си позволява да те бие.
Ти си била на 2 малки вкъщи,  а той пак идва пиян да взима детето.
Не го оставяй така. Ти не се оставяй.  Друг път бил ли те е ?

Общи условия

Активация на акаунт