Да се оплачем...

• 7 442 893
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 760
  • Ямбол
Имам предвид, че трябва да се пребориш.Затова трябва да се стегнеш и да направиш всичко възможно и без емоции за да излезеш от тази ситуация.Трябва да го направиш и заради себе си и детето. Успех.
+ спри да пиеш. На тези килограми две малки са ти много. Гледаш дете и пиеш.

Каква е била причината детето да пожелае да отиде при баща си?

# 11 761
Извинете, но две малки са 100 грама концентрат. Дари е 50 кила с мокри гащи. Не ми казвайте, че е била супер адектватна за гледане на дете.

Лиляна е написала същото.

# 11 762
Баща му има готина кола, лаптоп там има, и негова стая. Адвокатът каза да мълча, понеже нямам работа и като нищо той ще вземе правата.

# 11 763
От две малки може да  не си пиян на 50кг и може да си адекватен на 70кг. Аз съм пълен въздържател, но си мисля, че преувеличавате.

# 11 764
По кой параграф?
Пие, бие се. Кой точно съд ще даде правата на такъв баща.
Трябва да изкарат майката пияница, наркоманка, проститука или луда, че да и вземат детето.
Стягай се в колената и си уреди родителските права, че като нищо ще ти го вземат.

# 11 765
  • Ямбол
И аз не можах да разбера какъв е този съвет адвокатски. Точно за да не ти го вземат, бащата трябва да е описан в цялата му светлина. Или може би има и нещо друго и затова адвокатът е казал да си мълчиш. Ако си изглеждала пияна в очите на детето, това е много лошо и то да е искало да избяга, нищо че ще попадне на другия пияница.

# 11 766
Детето на каква възраст е?

# 11 767
  • София
На две малки съм взимала тежки изпити с шест в СУ-то, гръцка филология. Съвсем адекватна съм била, в онези години ми трябваше бутилка, за да ми проличи. Само отбелязвам. Не е задължително някой да е под масата или да е неадекватен след сто грама твърд алкохол.

Дари, с теб и по телефона сме си говорили и знаеш позицията ми. Стягай се, момиче. Това, което се случва е простотия вече, особено ако е пред детето. Успех!

# 11 768
Смени си адвоката ! Crossing Arms

# 11 769
Тайс  Shocked Ако пийна една бутилка,и преди и сега, ще посетя токсикологията не на собствен ход Laughing

# 11 770
Дари, тази случка истина ли е или като онази, в която обяви на всеослушание, че отиваш да се самоубиваш и докато сума ти народ ти се върза и се чуди какво да прави, ти просто беше влязла в банята да се изкъпеш с новия си шампоан?

# 11 771
  • Варна
Дари, тази случка истина ли е или като онази, в която обяви на всеослушание, че отиваш да се самоубиваш и докато сума ти народ ти се върза и се чуди какво да прави, ти просто беше влязла в банята да се изкъпеш с новия си шампоан?

Е,не,невъзможно е.

Не мога да повярвам,че има хора,които по този начин търсят внимание  Crossing Arms

# 11 772
А бе тя е царица на драмата, ама в случая по скоро вярвам, че я е маризил оня хубавец.

# 11 773
Ако е от нейната порода, при това също пиян, не се и учудвам. И двамата са за пребиване.

# 11 774
  • София
Тайс  Shocked Ако пийна една бутилка,и преди и сега, ще посетя токсикологията не на собствен ход Laughing
Ако сега изпия цяла бутилка и аз ще цъфна в токсикологията. Просто на младини пиех и носех ужасно много  Peace

Историята с боя надали е търсене на внимание. Но Дари със сигурност трябва да си оправи кашата..иначе жалко за нея, а още по-жалко ще е за момченцето й.

Общи условия

Активация на акаунт