Да се оплачем...

• 7 461 653
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 12 705
  • Варна
Оплаквам се от идиотите, които минават с колите си през малка квартална уличка и ако трябва да спрат и да изчакат за момент смятат, че клаксонът ще им реши по магически начин проблема. Някои толкова се опиват от звука му, че забравят да си махнат ръката минути наред.

# 12 706
  • sf
Ходих на служебен профилактичен преглед и сестрата ми каза "малко да отслабнеш,че ще те зареже мъжа ти "  Rolling Eyes

# 12 707
  • Варна
Ходих на служебен профилактичен преглед и сестрата ми каза "малко да отслабнеш,че ще те зареже мъжа ти "  Rolling Eyes

smile3544

Честно ??? Що за нетактичност?

# 12 708
  • В полите на Пирин планина
donsita , ей такива коментари "много ги обичам". Да ти беше казала поне, че е добре за здравето ... Tired

Едно време си смених ЛЛ заради постоянни подобни коментари за килограми. За справка не съм фиданка, но не съм някой слон със свръхтегло.  Mr. Green

# 12 709
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

уфтцъ!

аз май ще сменям ЛЛ  Tired
държи се горе-долу като твоята "сестра", но с детето. Tired
без да си направи труда да почете в картона му кое-що или поне да пита  Tired

# 12 710
  • София
Crazy Професионално мнение, а?
Я не се връзвай на простаци!

# 12 711
  • sf
Не се връзвам. С най-широката си усмивка й казах ""и да ме зареже, поне двама чакат след него"  Joy
Физиономията й беше безценна.
Аз си знам,че трябва да отслабна, ама...

# 12 712
  • Варна
Хах, моят мъж пък мрънка, че слабея. Искал си ме по-закръглена, че да си пълни ръцете и очите. Що не ми се падне на мен една такава приказлива...

# 12 713
  • София
Моят ЛЛ пък всеки път "много си отслабнала". Аз си седя на същите кила, а всъщност той пълнее - май е към 100 кила на ръст 165.

# 12 714
  • София
Задавих се с кафето. Ебаси кокошката, ако ми каже някой така, ще го изям.

Оплаквам се, че не мога да реша нито за работата, нито за морето  Tired

# 12 715
Я хващай морето! Ега ти богохулството, в тая жега за работа да говори. Crossing Arms

# 12 716
  • ГО
Веднъж, една далечна позната, ме попита как сме, какво правим по цял ден, а аз й отговорих, че по цял ден търча подир децата,а тя ми каза: "ми, не ти личи"  Tired
Моят мъж веднага й каза, че лично той се грижи за мен да не отслабвам, че така много ме харесвал и не искал да съм по-слаба  hahaha hahaha hahaha

# 12 717
  • София
Аз напоследък директно режа тъпанара с въпрос "Ти нормален ли си, че ме питаш такова нещо?" или нещо от този сорт. Физиономия - безценна. Лошото е, че след това се мазнят повечето.

# 12 718
  • Варна
Коментари по отношение на теглото си позволявам само с една приятелка, която всъщност е най-близката ми приятелка, доказали сме се една на друга в годините и сме си казвали далеч по-фрапиращи неща. Тя си е закръгленка, аз бях доста закръгленка, така че темата е била често обсъждана. Спрямо други хора не съм си позволявала такива изказвания, а и пред мен никой не си е позволявал по мой адрес. Като знам какви сме чувствителни жените на тая тема, не разбирам с какъв акъл го правят тези с негативните изказвания като "не ти личи'. От простотия ли, от завист ли, от що ли? Не може да не са наясно, че удрят по болезнен въпрос.

Оплаквам се от главоболие. Не обичам да пия хапчета, но се наложи. Дано скоро мине.

# 12 719
  • I want it all and I want it now.
И аз да се оплача. Дали са ми грешно написан документ.
 Направо съм бясна. #Cussing out
 Сега се изпокарахме за глупостта на някой хора  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт