Да се оплачем...

• 7 461 627
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 975
  • София
Вие имате климатик.  Rolling Eyes
На работа седя на два отворени прозореца и една врата, като затискам всичката бумащина с по нещо тежко. В началото на жегите два пъти гоних из стаята и комплектовах после служебната документация...

# 12 976
Това с климатиците е много деликатна тема. Зависи къде е разположен, на някои духа, на други не. Ако колежката е срещу него я разбирам напълно  Peace Трябва някакъв компромис, не е за подценяване

# 12 977
Липсва ми секса с говедото. За едно нещо поне ставаше...

HugИ други говеда има.
Аз откакто спрях противозачатъчните секс не ми липсва само докато го правя. Брои ли се за оплакване?

имам лек за такива оплаквания  Mr. Green

# 12 978
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

HugИ други говеда има.
Аз откакто спрях противозачатъчните секс не ми липсва само докато го правя. Брои ли се за оплакване?

а на бас, че не са чак толкова закъсали  Whistling

# 12 979

HugИ други говеда има.

а на бас, че не са чак толкова закъсали  Whistling
нищо де, аз да предложа  Sunglasses
пък и що да са закъсали .. може просто да искат да им мине  Mr. Green

# 12 980
Стана интересно   Mr. Green

# 12 981
  • ...на безопасно

У дома се казва " Трябва да купим....нещо си...."
Обаче на мен ми писна да се говори в множествено число, а да се разбира, че аз еднолично трябва да се бръкна.
"Ай, сикртира" беше снощи...

# 12 982
Потресена съм от "образовани, съвременни и толерантни" мами.
"на които дЕцата им се насират и напикават до предучилищна възраст в памперси.
Няма да коментирам, че и 2 думи разбираеми не могат да кажат... това децата де!
Това се счита за нещо напълно нормално- не било готово детето за такава отговорна работа!
В детската градина видиш ли, това им била работата,
да не му изпада из крачолите на наследника/наследницата, когато отиваш да си го вземеш, щото излагацията е голяма!
А за 2- 5 години отглеждане на дрисли и такива в м.р. в дома си,
вие не ги ли научихте, къде се серЕ и къде се пикае"  Crazy
Не ми олекна, но си го казах  Praynig
Момичета, това не е мое мнение.
Отидох да прибера детето на приятелка от градината и ми дадоха раничката му/на хлапето му прилошало, повърнало и те го преоблекли/. Това беше разговор между 2 мами, зад гърба ми.
Бях изумена и просто се оплаках.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 23:03 от Трънка Бодливкова

# 12 983
  • София
Ходих по жегата, прибрах се, хапнах.
Сега пък ми изтръпна лявата ръка и ме стягат гърдите.
Мисля си, че е тъпо да звъня на 112.
Уфф.
А освен това, имам много работа, вкл. и едно излизане до банката.

# 12 984
  • Cyberspace
На 2г. и 5м. е моят - с памперс и почти не говори. Отивам да се застрелям моменталически...

# 12 985
Моята е на 4.6 и нощем е с памперс - освен и аз да се гръмна, и нея също щото нали излагацията голяма.

И още нещо, миналата година, като тръгна на училище дъщеря ми ( 3 годишна тогава ), учителката сменяше памперси и бършеше децата в тоалетната, и ваничка си имаха с душ да ги мие при нужда. Все още има инциденти понякога и подава на вратата торбичка с мръсни дрехи, ама такава пумия не съм чувала нито от майка нито от някой от персонала в училището.

Дано потребителката Трънка не работи в градина/ясла, че горките деца.

# 12 986
  • Cyberspace
В този дух, аз съм потресена от хора, които не спират да надничат в чуждите панички.
Понеже и аз съм "атракция" и ми е писнало едни и същи хора да ме спират ежедневно и да го мрънкат "Хайде, де, кажи си името! Хайде, кажи как се казваш!", "Не си ли научи името вече? Въъъъх!" и после още куп тъпотии пред мен или в трето лице по мой адрес. Та ще се оплача, че изобщо не е приятно някой да "се потриса" от това как си гледаш детето и да се чувстваш длъжен да му обясняваш какво е положението при вас, само за да не се възмущава зад гърба ти.
Замисли се преди да оплюеш как някоя майка си гледа детето, защото за да не говори, може да има проблем! За да се опикава и осира, също може да има проблем.  А майка му, може да ти казва, че просто не е готово, защото не ѝ се обяснява точно на теб какво е състоянието на детето и как се справят с проблемите си... Не всички проблеми са породени от мързеливи майки. Не, че няма - има ги,  но и тези не са отговорност на околните...

# 12 987
  • Сф
Доколкото знам в детската е задължително без памперси.Иначе има и по големи деца нощем с памперси, израства се!Чувала съм от моя близка, че в Италия доста късно ги махат памперсите и то от чист мързел! Тъй че има и доза истина,че и родителите имат вина.Също и мърлячи има-лични наблюдения..
Оплаквам се, че трябва да правя болезнено изследване.

# 12 988
То всичко има по света, но с простотията на някои хора нищо не може да се сравни.

# 12 989
Оплаквам се и съм потресена от липсата на елементарна култура и възпитание. Писна ми прости хора да си мислят, че може да поучават другите и имат право да си изливат селяндурщината и простотията върху околните. Моите деца не са сред цитираните, но ако една такава 'трънка" си позволи да коментира по подобен начин пред мен, с удоволствие ще й падна на нивото и ще й залепя хубав, мазен шамар и тъй като ръката ми, казват, е доста тежичка, ще го помни дълго!

Общи условия

Активация на акаунт