Да се оплачем...

• 7 445 319
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 080
  • София
Ери, ни ракия, ни оцет. В хладилника има две бири, ама надали стават  Wink Дано Бепантенът помогне, ще видя и в аптеката какво има. Не я боли, което е добре.

Mother of princess, аз съм изгаряла с нашите като дете, но майка ми хич не обича да си спомня такива неща  Rolling Eyes Карай де, мина ми. Наясно съм, че го е изплещила от притеснение, а не го мисли наистина.

# 13 081
  • ту тук, ту там
Таисче, активната съставка на Бепантена е Декспантенол, същата като на спрея Пантенол, който е специално за слънчеви изгаряния (не само де). Ще помогне. Понеже кремът е доста твърд, сложи си на дланите и разтъркай, ще омекне от топлината на кожата и ще го нанасяш лесно. Не спирай с едно намазване. Успех и дано няма болка!  Hug
Снощи и аз видях, че около ластика на банския не съм намазала добре сина ми и имаше зачервяване. Добре че ти спомена за Бепантен, та се сетих, че и аз имам. Днес му няма нищо. Така че - благодаря!  Hug

# 13 082
Оплаквам се, че съпруга ми никакъв го няма в отглеждането на децата т.е. присъства само физически или при наличие на проблем за разрешаване се държи неадекватно.  Tired

# 13 083
  • София
elleni, и аз благодаря  Hug
Днес е по-добре, но я намазах пак, довечера също. Няма да ходим на плаж - за вс случай, да не стане белята по-голяма. Ще го пишем дъждовен и ще разгледаме столицата на острова, срамота е, че досега все не намирахме време. Тъкмо кожата й ще си почине  Simple Smile

# 13 084
Оплаквам се, че детето кашля от два месеца. Пи сто вида лекарства и чак днес като настоях за изследвания се сетиха да го пратят на снимка и кръвни. Освен това вчера колата се счупи, а днес и пералната, която няма година. Кога ще свърши лошото не знам. Вече не се издържа.

# 13 085
  • Пловдив
Работата ми върви трудно, защото уча, и ученето ми върви трудно, защото работя. Просто ми идва да зарежа всичко...

# 13 086
  • ту тук, ту там
И аз кашлям от много време, месец стана тези дни, виждам, че доста хора се оплакваме. На слушалка не се чува нищо. Що сиропи изпих, но май няма да ми се размине АБ!  Confused

# 13 087
Аз миналата година така кашлях месеци без причина, не ми минаваше от нищо, накрая изпих няколко противоалергични хапчета и ми мина още след второто. Забравих как се казваха, с Р започваше името.

# 13 088
  • ту тук, ту там
Цяла седмица пих Ксизал заедно със сиропа, нулев ефект. Утре трябва да ида пак на слушалка. Sad

# 13 089
Никне ми май мъдрец.
И съм голяма шматка. Съвсем забравих, че утре изтича ГТП-то на колата, а не знам как ще организирам прегледа.  ooooh! И за капак не ми вдигат да запиша час. :/

# 13 090
Аз миналата година така кашлях месеци без причина, не ми минаваше от нищо, накрая изпих няколко противоалергични хапчета и ми мина още след второто. Забравих как се казваха, с Р започваше името.
Ролетра ?

# 13 091
  • София
Аз като започна да кашлям също откарвам по няколко месеца. Мисля, че причината са цигарите.

# 13 092
Ролетра ?
Мне, довечера ще погледна, имам го вкъщи.

# 13 093
  • София
Аз нали се бях оплакала за кашлицата на ММ. Купих му Мукосолван, вече свършва шишето, кашлицата почти мина, но секретите останаха.

# 13 094
  • ту тук, ту там
Аз изпих едно шише Стодал (200 мл) и две Мукоплант Лека нощ по 100 мл, пих Геломиртол, Ксизал и нищо. Боя се да не бронхит, макар слушалката да не хвана нищо. Обаче много ми е мъчителна кашлицата, дълбока и суха. Уф, спирам да се вайкам, утре пак на лекар.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт