Да се оплачем...

• 7 445 349
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 065
В спортните магазини продават едни гащеризони ако може така да се нарекат с къс ръкав и до колената. Тук много ги използваме. Съхнат бързо и покриват изгорелите места. Удобни са.

а това за цвета не го знаех, благодаря за инфото.

# 13 066
В спортните магазини продават едни гащеризони ако може така да се нарекат с къс ръкав и до колената. Тук много ги използваме. Съхнат бързо и покриват изгорелите места. Удобни са. ..

Точно такива носи щерката, защото е супер бяла и много гори. Брат ми като дете е изгарял за час и до болница сме стигали ,а сега вече даже на плаж не ходи, защото гори намазан с 50 фактор за половин час. Мъчение е да си така светъл. А живееше на морето.

Антигона, аз говорех само за подхранващ балсам за след плажа с кокосово масло, невен и розова вода. Кокосовото масло по принцип има нисък фактор ,но не е препоръчителен като защита.

Някои майки  и т.н.го ползват като естествен продукт без химикали и токсини за защита на бебето от слънцето.

# 13 067
Антигона, аз говорех само за подхранващ балсам за след плажа с кокосово масло, невен и розова вода. Кокосовото масло по принцип има нисък фактор ,но не е препоръчителен като защита.

Някои майки  и т.н.го ползват като естествен продукт без химикали и токсини за защита на бебето от слънцето.

Не съм те прочела правилно.

# 13 068
аз го използвам ката крем за лице от доста години, миналата година мазах с него и дерматита на дъщеря си - доволна съм. От изгаряне не предпазва, но е чудесно средство за хидратиране.

# 13 069
Детето изгоря. Толкова я пазих, мазах, пак мазах..и сега след банята забелязах, че по раменете и гръбчето кожата й е зачервена. Язък, беше перфектен ден днес. Имам само обикновен лосион за тяло Dove за мен, някой да помогне с идеи с какво да й намажа зачервените места? А, нося и кремче Бепантен, освен с него да я намацам  Thinking

Егати, за първи път ми изгаря детето, хем даже август съм я мъкнала в най-голямата жега по гръцко. Сега уж температурите са ОК, пък то.. Rolling Eyes

Може ли да се оплача от някои хора, които пускат снимки от втори за деня плаж, докато други хора са на работа?  Mr. Green

# 13 070
  • UK
Кокосовото масло нали е за тен?

Какаовото масло е за тен .Кокосовото става за след плаж.

# 13 071
Кокосовото масло нали е за тен?

Какаовото масло е за тен .

Кокосовото също.

# 13 072
Таис, ако всички тези неща, които ти препоръчаха ги намериш в гръцка аптека, моля те кажи ми марки Simple Smile
За изгоряло от време оно кисело мляко.
Оплаквам се, че ще пукна от жега! Не се трае, а какво ще става за напред не знам!

# 13 073
  • София
Ох и аз от зъби и венци малко да се оплача
Скрит текст:
Боли ме венеца , вече втори ден . Даже малко се е подул .
Жабуря по често с вода за уста /венци/ но не .. а нямам кариес на това място.
Имам хепар сулфурис , дано помогне

# 13 074
Аз от снощи съм с оток на венеца зад мъдреца. Случва се като настина. Боли ме ужасно и венеца и гърлото и ухото. Лекувам се с разни бабешки методи, че като ми се случи за първи път се докарах до АБ венозно в спешното. Много неприятно.

# 13 075
Съчувствам ви! Нали скоро се оплаках, че правих зъб, разказа ми играта! И то не толкова зъба, колкото болката в ухото, пак се повтарям, но две деца съм родила, такава болка не бях изпитала, ревах направо! Сега ми предстои да извадя мъдрец, по-принцип съм много безстрашна, ама сега вече ме е шубе!

# 13 076
  • София
Таис, ако всички тези неща, които ти препоръчаха ги намериш в гръцка аптека, моля те кажи ми марки Simple Smile
За изгоряло от време оно кисело мляко.
Оплаквам се, че ще пукна от жега! Не се трае, а какво ще става за напред не знам!
Хаха, точно се чудех къде на тоя остров да търся нещата. В БГ или поне в Сф всичко има - даже у дома имам шипково, кокосово и прочие масла, ама тук..сложна работа. Има 345 вида зехтин обаче, а гърците го ползват и при изгорено.

Антигона, не знаех за черното, благодаря!

Момичета,  bouquet

# 13 077
  • София
Детето изгоря. Толкова я пазих, мазах, пак мазах..и сега след банята забелязах, че по раменете и гръбчето кожата й е зачервена. Язък, беше перфектен ден днес. Имам само обикновен лосион за тяло Dove за мен, някой да помогне с идеи с какво да й намажа зачервените места? А, нося и кремче Бепантен, освен с него да я намацам  Thinking

Егати, за първи път ми изгаря детето, хем даже август съм я мъкнала в най-голямата жега по гръцко. Сега уж температурите са ОК, пък то.. Rolling Eyes

Може ли да се оплача от някои хора, които пускат снимки от втори за деня плаж, докато други хора са на работа?  Mr. Green
Не така, аз всъщност те разхлаждам с гледки от разни красиви плажове  Mr. Green  Laughing
Пък и много хубаво не е на хубаво - виж как ми изгоря диването. Утре под чадъра. Ще ми трябват стотина сладоледа, за да не ни изпъдят от плажа  Laughing

# 13 078
Tаис никакви такива за лошата майката  Hug И аз малката я изпускам да изгори, уж водоустойчиви не знам какво, тя не излиза от водата и първия ден раменете ѝ са червенички. Аз преди време с ММ, първото ни море, така изгорях, така изгорях.... Лелее майко. Нито можех да легна, нито да седна, нито да говоря, защото всяко движение на лицето беше ужасно! Лежах намазана с кисело мляко , имам едни компроматни снимки от тогава, обаче ми облекчи веднага. Така че и моя съвет е да вземеш кисело мляко утре.

Оплаквам се, че ми е жега, ходи ми се вече на море, а всъщност изобщо не знам малкия как ще е на първото си море. Нещо ме хвана шубето , има време де, ама в тая жега само това мисля.

# 13 079
  • out of space
Таис, оцет носите ли някакъв? С балсамико няма да стане....или поне ракия, брат...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт