Да се оплачем...

• 7 445 673
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 050
  • София
Детето изгоря. Толкова я пазих, мазах, пак мазах..и сега след банята забелязах, че по раменете и гръбчето кожата й е зачервена. Язък, беше перфектен ден днес. Имам само обикновен лосион за тяло Dove за мен, някой да помогне с идеи с какво да й намажа зачервените места? А, нося и кремче Бепантен, освен с него да я намацам  Thinking

Егати, за първи път ми изгаря детето, хем даже август съм я мъкнала в най-голямата жега по гръцко. Сега уж температурите са ОК, пък то.. Rolling Eyes

# 13 051
  • ту тук, ту там
Бепантен е супер за целта! Дано не я боли!

# 13 052
Можеш ли да намериш някакво кисело мляко?

# 13 053
О,не! За миг е добре, но като изсъхне става по гадно/като почне да опъва кожата, поне за мен. Докато го отмиеш после е ад.

# 13 054
  • Стара Загора
Детето изгоря. Толкова я пазих, мазах, пак мазах..и сега след банята забелязах, че по раменете и гръбчето кожата й е зачервена. Язък, беше перфектен ден днес. Имам само обикновен лосион за тяло Dove за мен, някой да помогне с идеи с какво да й намажа зачервените места? А, нося и кремче Бепантен, освен с него да я намацам  Thinking

Егати, за първи път ми изгаря детето, хем даже август съм я мъкнала в най-голямата жега по гръцко. Сега уж температурите са ОК, пък то.. Rolling Eyes

Ако нямаш друго под ръка и обикновен оцет върши работа.
дано не я боли!

# 13 055
  • София
Бепантен е супер за целта! Дано не я боли!
Намазах я  bouquet Казва, че не я боли, да видим как ще е утре. Подхвърлих й, че май няма да ходим на плаж, изрева две кофти сълзи. Освен да отидем и да я държа нонстоп с тениска, дори във водата, друго не ми хрумва.

Антигона, магазина сигурно работи още, но дребната заспа, и не ми се иска да я будя тепърва за пазар. Пък сама в хотелската стая ме е шубе да я оставя, на пет е още  Peace Утре ще видя какви кисели млека имат и евентуално ще я наклепам.

Много скапано ми стана. И майка ми одеве ми се развика по телефона, че не ставам за родител, а аз за първи път нямах какво да й кажа. Добре, че ММ не ми се нахвърли, егати  Tired

# 13 056
О,не! За миг е добре, но като изсъхне става по гадно/като почне да опъва кожата, поне за мен. Докато го отмиеш после е ад.

Дълго чакаш  Peace Не се стои толкова, в противен случай сама си разбрала как е. Максимум 15-тина минутки и под душа. Ако почне да ти опъва кожата по-рано просто влизаш да го измиеш веднага.
Само с мляко се мажа след плаж, дори и без намек за изгаряне. Тия дни забравих и да не ти казвам какъв нюанс на червеното докарах.

Таис, утре направо потърси по аптеките масло от гроздови семена  Peace Вземи и мляко, де - за след плаж. Маслото от малинови семки е с фактор между 28 и 50 и е подходящо за чувствителна кожа, включително детска, с противовъзпалителни свойства. Това за допълнителна защита на плажа, ако искаш  Peace

П.П: Я, стига глупости! Сякаш ако си можела да го предвидиш нямаше да го предотвратиш. Занапред ще си знаеш. Не си лош родител, просто след такива ситуации ставаш по-опитен такъв. Не се втелявай и не си разваляй почивката!

# 13 057
Чак пък да не ставаш за родител - майка ти е попресолила манджата ми се струва. Нищо кой знае какво не се е случило. Слагаш тениска няколко дни, ходите на плаж когато слънцето не е толкова силно, хидратираш кожата с кремове и масла и ще се оправи детето.

# 13 058
И тениската да не е бяла, а черна, ако има такава.  Peace

# 13 059
Благодаря ти, Антигона! Не знаех наистина това!

# 13 060
Таис, съжалявам да го прочета!

Кисело мляко, балсам от невен, кокосово масло и розова вода, Био Ойл, Алое Вера балсам за охлаждане и хидратация след плаж и изгаряне. Питай в аптеката какво имат.
Аз редовно изгарям, но ми е такава кожата и си знам, че без крем за охлаждане не тръгвам за плаж.

С тениска или с онзи бански като тениски е добра идея да пробвате, защото то слънцето явно е доста силно.
Стискам ти палци да се размине с малко болка и да се събуди добре утре слънцето малко. Hug
А майките са такива. От притеснение могат и нещо накриво да кажат.  Hug

# 13 061
Кокосовото масло нали е за тен? Дали няма да стане по-зле ако я намаже непосредствено преди плажа или на самия него? За след плаж, знам ли... Аз за тен го ползвам и хващам веднага, както с какаовото. На изгорена кожа не знам как действа.

# 13 062
  • София
Въобще не знаех, че с кокосова масло се хваща повече тен. Ще го пробвам Peace
Таис, щом казва, че не я боли е добър знак .

# 13 063
  • Mediterraneo

А това защо?

# 13 064

А това защо?

Белият цвят създава SPF около 5, а черния около 10. Дрехата не трябва и да е мокра, защото мокрото привлича още повече слънчева радиация и удвоява вредния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт