Да се оплачем...

• 7 445 698
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 035
Вчера възрастен шофьор ми отне предимството на кръстовище. За пръв път наистина усетих какво значи "на косъм". Не знам как успях да реагирам и да ни се размине, той като видя, че идвам, вместо да настъпи газта и да се изнесе, закова спирачки на средата на кръстовището, аз спрях на една боя разстояние от него. Опита се човекът да се извини, аз му махнах да продължава, че стана задръстване. Цял час треперех после, днес още съм стресирана и не мога да си събера мислите.

# 13 036
Личен лекар ми е от над 10 години. При нея ходя изключително рядко, предимно за бележки към работодателя. Досега колкото и пъти да съм посетил кабинета първо пита за осигуровките и после какъв проблем има. Изключително повърхностни прегледи прави на децата, особено  ако отидеш без записан час или по спешност; претупва нещата и издава рецепти предимно за симптоматиката на проблема, а не за лечението му  в действителност. Неоткриваема е по телефона. Може да е веган и хомеопат с много опит и професионалист, но липсва отношение към пациента (особено към децата се отнася с голяма доза нетърпимост) . Набива се на очи надменното и поведение и в същото време ламтежа за потребителската таксичка и ако може нещо отгоре. Не бих я препоръчал и ако имате алтернатива бягайте надалеч. В кабинета и лъха на...соц. Дори играчките, които са оставено са стари и избушени, дарени от родителите.Ремонт не е правен ами поне не в близките 7 години. Списанията са единствено рекламни - зарибявка от фармац. компании. Когато отсъства от частната си практика я заместват от мед. ц-р "Лора", намира се в една пряка на Дойран, където.... как да кажа не стават, центъра е още по-зле оборудван кабинет, като милиционерски офис  с една сбабичосана женица... Мизерабъл.
Абе ако имате кинти по-добре на частно, ако нямате избор и искате по касата да минете по-добре сменете личния лекар. Ако ви трябва някой подпис или бележка за работодателя е идеална, за 5-10 лева е готова дори да напише и нещо друго отгоре освен да положи подписа си.

Имам чувството, че описваш моята ЛЛ. И нея я заместват в "Лора". Да не говорим за една и съща видна някога педиатърка, сега над 70-годишна все по-претупваща работата си ЛЛ?

Мисля, че е е друга, тази за която говоря, е разведена, бившия и мъж е архитекта, дето е застроил кооперациите от Нишава по ул. Праскова (ул. Димитър Атанасов) Преди караше един мерцедес купе от миналото десетилетие, а сега наскоро май я мярнах с лъскаво ново bmw. Има си гадже, един къдрав льольо с него се мотае, иначе видни външни белези, червенокоса, плоска , цайси и лачена ама го раздава леко хипи.

# 13 037
Ами точно сега до края на месеца е времето в което може да си смените ЛЛ
Даже ми е чудно че търпите по 10 години.

# 13 038
raguman, голяма "реклама" й направи на докторката.  Mr. Green
Сменяйте я, мисля че сега може.

При мен музиките утихнаха, но ако след 16ч. продължат ще полудея  newsm43
Три дни няма кой да ги търпи.
Свекърва ми е състезател по стрелба и ако трябва ще я викна да им поразреди купона / това в кръга на шегата /

# 13 039
  • София
Едно отпуснато ми е, никакво... Имам важна работа за вършене, но не искам и не искам. Всеки ден я отлагам.

# 13 040
И аз да се оплача...

Преди около 2 седмици си купих сандали. На следващия ден ги обух и установих, че нещо ми притъркват по краката, а в магазина всичко си беше ок. Казах си: "нови са, ще се нагодим - те към мен, аз към тях". Пътя беше малък. После пак ги обувах за по малко, че нали нещо ми правят дискомфорт, гледам да обувам старите си повече. Вчера обаче имах работа за повече време и си обух тях. След час и половина размотаване с тях, като ги събух установих 2 ранички на единия крак и силен сърбеж на същия крак (съпроводени с малки пъпчици - т.е. алергична реакция) и лек сърбеж на другия крак. А обувките хич не са евтини - водят се специални испански, с не знам си какви екстри. В чуденка съм какво да правя!  Sad

# 13 041
raguman, явно не е една такава хубостница. Жалко, защото моята беше прекрасен педиатър и изключителен диагностик, но през последните години стана доста безотоворна и по-скоро рекламен агент на определени фармацефтични компании отколкото лекар. Поне болнични и направления дава без проблем.

# 13 042
Не обичам да се оплаквам.По принцип.Ама днес нервите не ми издържат вече  smile3511
Оплаквам се от шефовете, които си стоят цял ден на студено на климатик в офиса, а ние в съседното помещение се пържим на 35-40 градуса.При нас не можело да се пусне климатикът, защото тока струвал пари Sick.Чак ми е обидно от нечовешкото отношение.
И не само това, ами от два месеца насам ни одържа суми за осигуровки, но не ги плаща smile3511
При питане-Защо?Тя ми отговаря, че периодично щяла да внася сумите, което всъщност не е така, защото аз си ги проверих по интернет и нямам внесени осигуровки.
Не съм такъв човек, ама шемафанатгяволете и ще отида да я обадя там, където трябва.Добре,че след 2 дни излизам в отпуск да не ѝ гледам сурата известно време.
Оплаках се, но изобщо не ми олекна, защото след три седмици, песента ще е същата.

# 13 043
  • София
Palmyra, и аз щях да съм бясна.
как така не ви плаща осигуровките? И да , не е честно вие да се пържите и да им въртите бизнеса,докато те дишат.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 18:22 от Wind .

# 13 044
Палмира, дай координатите на шефчетата, да им пратя 5 лева за климатика днес, щом толкова са го закъсали милите.

# 13 045
По добре им прати една проверка вместо 5 лева. Аман от хитреци.

# 13 046
Палмира, дай координатите на шефчетата, да им пратя 5 лева за климатика днес, щом толкова са го закъсали милите.
Па то не е 5 лева за един ден.Това са 10 години всяко лято Sick
Ми добре, че зимата го пускат, че тогава щяхме да я втасаме Laughing.Смея се, ама никак не ми е смешно.
Абе аз лесно ще я обадя, ама сме 6-7 човека и на нея никак няма да ѝ е трудно да се сети кой, какво, що.

# 13 047
От един месец кашлям като ненормална, вече чак и повръщам, а нищо не ми пимага. Нито чайове, нито хапчета, нито сиропи.
А на майка ми не ѝ пука.
В тази жега, че и с температура се хванах да пържа тиквички. Изгорих се 4 пъти на едно и също място  Joy
Шпрехам добре немски, даже го обичам, но съм на Вие с английския, а много хора си мислят,че щом си млад едва ли не трябва да го знаеш задължително.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 18:07 от Клю

# 13 048
  • I want it all and I want it now.
Отиди на лекар. Има си такъв грип. Лекува се с антибиотик.

Починала е майката на съученичка на детето ми.
Много ми е мъчно за детето.

# 13 049
  • София
Ужасна е тая жега! Едно ми е тревожно, всичко ме дразни, правя глупости.
Мисля си - само да дойде почивката.
А през това време, освен работата, всеки ден ми се обаждат някакви хора за някакви неща, които се оказва, че трябва да свърша спешно и полудявам вече!

Общи условия

Активация на акаунт