Да се оплачем...

• 7 445 720
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 020
  • София
Мисля, че от форума прочетох или педиатър ми каза, че спринцовката се  слага под езика от дясно, и така се създава рефлекс за гълтане. При нас работеше тази система.

# 13 021
Разчитай на нас  Wink

# 13 022
  • София
Трета нощ не успявам да се наспя. След работа съм на зъболекар, който е на другия край на града, а после трябва и нещо да сготвя вкъщи (което е на срещуположния край от зъболекаря). Кога ще се наспя? Tired

# 13 023
  • Варна
Спя плътно по 8 часа на вечер, сънят ми е здрав и пълноценен, събуждам се сама, без часовник, бодра и наспана. А в следващите два часа ще ми се откачи ченето от прозявки. Адски странно.

# 13 024
Оплаквам се от моята безкрайна чувствителност Sad Всяко нещо - дума, действие, преживявам и премислям, и страдам! Вкъщи, служебно, честно, нечестно... И на 100 години да стана, ще съм все същото лайно! Как пък не се научих да тегля по една м..на и да не се вживявам толкова, сама не мога да се понасям вече!

# 13 025
Оплаквам се от моята безкрайна чувствителност Sad Всяко нещо - дума, действие, преживявам и премислям, и страдам! Вкъщи, служебно, честно, нечестно... И на 100 години да стана, ще съм все същото лайно! Как пък не се научих да тегля по една м..на и да не се вживявам толкова, сама не мога да се понасям вече!

Ако сама не се научиш и не се накараш да игнорираш нещата, които в повечето случаи са маловажни, няма кой да те научи. Запомни, че не можеш да оправиш света. Запомни, че спокойствието и личното удовлетворение от нещата са най-важни за здравето! Иначе всичко се трупа и не се знае как ще избие. А кому е нужно?!?  Hug

# 13 026
И аз се оплаквам от същото като Really.
Оплаквам се и че имам много да уча,а не остана време.Само днес и утре,а съм доникъде.Когато съм много натоварена с нещо и имам много задачи,никога не успявам да се мобилизирам,а обратно.Ставам флегма и мрънкало.После се ядосвам,че съм такава и така в омагьосания кръг отново и отново. #Cussing out

Някой се оплака,че знае само английски.Е,аз пък и него не знам. Embarassed А все повече усещам колко ограничаващо е това!

# 13 027
Оплаквам се от цигански оркестър, който дъни маанета от сутринта!
В близост до офиса ми има къщи на Жилфонд, в които са настанени цигани.
Звънях на 112, дойде патрулка  и казаха, че според наредбата на Общината часовете за спокойствие са от 14 до 16 и след 22.30.
Ок, но това е ненормално просто!
Женят се хората и си викнали оркестър да им свири на двора. Ама разрешение от Общината - йок!
Мисля да ангажирам същия оркестър за утре да свири под прозорците на районното!
Безобразие! Реве ми се направо!  #Cussing out

# 13 028
  • Сф
Звънях на 112, дойде патрулка  и казаха, че според наредбата на Общината часовете за спокойствие са от 14 до 16 и след 22.30.
Женят се хората и си викнали оркестър да им свири на двора. Ама разрешение от Общината - йок!

Сватбите при ромите са по 3 дни  Naughty

# 13 029

Сватбите при ромите са по 3 дни  Naughty

Тогава да ходят да празнуват под прозорците на районното, щом не е незаконно. Ще им спазват почивката от 14 до 16. Mr. Green

# 13 030
Личен лекар ми е от над 10 години. При нея ходя изключително рядко, предимно за бележки към работодателя. Досега колкото и пъти да съм посетил кабинета първо пита за осигуровките и после какъв проблем има. Изключително повърхностни прегледи прави на децата, особено  ако отидеш без записан час или по спешност; претупва нещата и издава рецепти предимно за симптоматиката на проблема, а не за лечението му  в действителност. Неоткриваема е по телефона. Може да е веган и хомеопат с много опит и професионалист, но липсва отношение към пациента (особено към децата се отнася с голяма доза нетърпимост) . Набива се на очи надменното и поведение и в същото време ламтежа за потребителската таксичка и ако може нещо отгоре. Не бих я препоръчал и ако имате алтернатива бягайте надалеч. В кабинета и лъха на...соц. Дори играчките, които са оставени са стари и избушени, дарени от родителите. Ремонт не е правен ами поне не в близките 7 години. Списанията са единствено рекламни - зарибявка от фармац. компании. Когато отсъства от частната си практика я заместват от мед. ц-р "Лора", намира се в една пряка на Дойран, където.... как да кажа не стават, центъра е още по-зле оборудван кабинет, като милиционерски офис  с една сбабичосана женица... Мизерабъл.
Абе ако имате кинти по-добре на частно, ако нямате избор и искате по касата да минете по-добре сменете личния лекар. Ако ви трябва някой подпис или бележка за работодателя е идеална, за 5-10 лева е готова дори да напише и нещо друго отгоре освен да положи подписа си.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 14:57 от raguman

# 13 031
Скрит текст:
Личен лекар ми е от над 10 години. При нея ходя изключително рядко, предимно за бележки към работодателя. Досега колкото и пъти да съм посетил кабинета първо пита за осигуровките и после какъв проблем има. Изключително повърхностни прегледи прави на децата, особено  ако отидеш без записан час или по спешност; претупва нещата и издава рецепти предимно за симптоматиката на проблема, а не за лечението му  в действителност. Неоткриваема е по телефона. Може да е веган и хомеопат с много опит и професионалист, но липсва отношение към пациента (особено към децата се отнася с голяма доза нетърпимост) . Набива се на очи надменното и поведение и в същото време ламтежа за потребителската таксичка и ако може нещо отгоре. Не бих я препоръчал и ако имате алтернатива бягайте надалеч. В кабинета и лъха на...соц. Дори играчките, които са оставено са стари и избушени, дарени от родителите.Ремонт не е правен ами поне не в близките 7 години. Списанията са единствено рекламни - зарибявка от фармац. компании. Когато отсъства от частната си практика я заместват от мед. ц-р "Лора", намира се в една пряка на Дойран, където.... как да кажа не стават, центъра е още по-зле оборудван кабинет, като милиционерски офис  с една сбабичосана женица... Мизерабъл.
Абе ако имате кинти по-добре на частно, ако нямате избор и искате по касата да минете по-добре сменете личния лекар. Ако ви трябва някой подпис или бележка за работодателя е идеална, за 5-10 лева е готова дори да напише и нещо друго отгоре освен да положи подписа си.
Имам чувството, че описваш моята ЛЛ. И нея я заместват в "Лора". Да не говорим за една и съща видна някога педиатърка, сега над 70-годишна все по-претупваща работата си ЛЛ?

# 13 032
Оплаквам се, че климатикът в работата се развали. Днес уж го взеха за поправка, но не се знае до края на седмицата дали ще го върнат. А стаята ми е със западно изложение - цял следобед пече...  Cry

# 13 033
  • Бургас
Смени си ЛЛ!

Оплаквам се,че в тази жега някои хора ужасно вонят! Sick
Щях да повърна,наистина ми стана лошо.То това не е миризма на пот,случва се човек в горещото да се изпоти,това е миризма на пот,оставена да стои с дни! #Cussing out

Тези дни не мога да спя и много ми тече кръв от носа.Може би от недоспиването ми се обърна така стомаха от миризмата! Sad

# 13 034

Нашата лична много претупваше, накрая се пенсионира. Оказа се, че си имала големи лични проблеми.
Сега новата уж се старае, но бюрокрацията от ЗК просто я е заляла. Жалко, че системата не е 'пациент/лекарфрендли'.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 15:17 от Windekind

Общи условия

Активация на акаунт