Да се оплачем...

• 7 444 038
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 200
Не съм майка,но през целия си живот съм тренирала.Било ми е трудно,но майка ми винаги ми е казвала да стискам зъби,като по-малка и се дразнех,сега я разбирам защо ми го казва.И бих казала абсолютно същото на детето си в такава ситуация. Wink

# 13 201
Не съм майка,но през целия си живот съм тренирала.Било ми е трудно,но майка ми винаги ми е казвала да стискам зъби,като по-малка и се дразнех,сега я разбирам защо ми го казва.И бих казала абсолютно същото на детето си в такава ситуация. Wink
Дрън, дрън!

# 13 202
Все едно от всяко момче спортист трябва да стане. Ако детето вече не желае да тренира, последното, което ще направя, е да го насилвам.
Ох, аз пък казвам аман от болни родителски амбиции и властни майки.

# 13 203
Детето може и да не се е оплакало, но ако е моето дете, аз бих го спряла от тренировки поради причината, че мy вземат телефона. Дори в моята работа, където има много натоварени моменти, разговорите със семейството са позволени по всяко време. Началниците ми държат единствено да не се слyчват пред външни лица и да са кратки. Все пак сме хора с възрастни родители и деца, и всяко позвъняване може да е спешно. Нямам колега, който да злоyпотребява с това. Честно казано, рядко виждам някой да говори по телефона.

# 13 204
  • софия
Ако е спешно и животозастрашаващо, треньорът ще е първият, който ще звънне. Преди все с телефони, от които да звъним при всяка трудоност, всяка минута сме ходили. После децата не били самостоятелни.
При нас в училище, първия час телефоните се събират и се връщат на края на часовете. Никой не е умрял от това. Има елементарни правила и колкото и да не е за вярване, обикновено родителите ги нарушават. Някои просто звънят по време на час. И, да, може да не ми харесва, но това са правилата и те помагат на всички да се възпитаме.

# 13 205
  • Сф
Много е лесно да се говори за чуждо дете.
Нека да е вашето, пък да видим дали няма да си го приберете.
На 10 не е толкова голямо.
Напротив , на 10 е доста голямо за спортен лагер.
Може да се говори с треньора да не се натоварва детето като му е трудно.Не знам за какъв точно лагер и спорт става въпрос, но нали се покрива норматив преди това? Ако е някакъв измислен лагер, първо не бих си пуснала детето изобщо. .. Peace

# 13 206
  • София
Все едно от всяко момче спортист трябва да стане. Ако детето вече не желае да тренира, последното, което ще направя, е да го насилвам.
Ох, аз пък казвам аман от болни родителски амбиции и властни майки.
+1
Жената каза, че не се интересуват от професионално занимание с този спорт. 

Подкрепям Добри, аз също веднага бих си прибрала детето. Пък нека някоя беге мама ми кудкудяка, че щерката е лигла.

# 13 207
Оплаквам се от жегата. А лятото тепърва започва. Цяла зима го чаках, ама тези температури ми разказват играта. И вече нямам търпение за почивката. Искам да се махна от града и еднообразието.

# 13 208
  • Сф
Е моето дете като не иска, не го насилвам.Самата ни треньорка по плуване дори не желае да тренира деца, които не изпълняват заръките и.Гони ги.Но аз винаги съм и имала доверие! Сменихме спорта.

# 13 209
Това обяснява всичко Wink
А бе щял да се обади треньора - глупости.
Аз ня а да забравя как на един лагер (била съм точно на 10) изгорях жестоко, никой не ме мажеше с нищо и имах зверски болки. На следващия ден помолих учителката да не ходя на плаж тъй като се чувствам много зле и тя ми каза, че няма такъв филм, тук сме дошли за да ходим на плаж и лигавщини не търпи. Тогава нямаше мобилни телефони, а родителите се обаждаха вечер между определени часове на барчето. Никога няма да забравя как седях цяла вечер на един стол и плачех, чаках майка ми да звънне и тя взе, че наистина звънна, като й чух гласа избухнах в истеричен рев и дори не можах да обясня защо плача така. На сутринта дойдоха да ме вземат. Изгарянията ми се оказаха сериозни, имах треска и си спомням, че веднага ме заведоха в болница. тъй че, да се разчита само на ръководителя за мен не е ок. Щом детето казва, че не се чувства добре, значи има причина и ако това е моето дете няма изобщо да се замислям, та ако ще и всичките БГ мами да повърнат върху мен!

# 13 210
  • ту тук, ту там
Аз също не намирам, че събирането на телефоните е причина да приберат детето. При всички положения трябва да се говори с треньора и тогава да се вземе решение. Иначе това може да злепостави детето (преждевременното вземане) пред отбора, треньора. Ако иска да се откаже окончателно, тогава е друго. Но ако смятат да продължат с този спорт и в този отбор (дори и не професионално), нека първо се проведе разговор с треньора.

# 13 211
  • Пловдив
Първо не е нужно всяко момче да става спортист и второ причината детето да е разстроено може да не е в тренировките, а в конфликт със съотборниците, което, повярвайте, не изгражда никакви качества.

# 13 212
Добре де след като на детето му е трдно да се справя с физическите натоварвания, защо изобщо е записано на този спорт след като му е трудно.

# 13 213
Ей, човек нищо да не сподели. При всички случаи не е приятно детето ти да реве по телефона.

# 13 214
Става въпрос за 10 г .дете, каквато и да е причината едно дете не бива да плаче.
Без колебание взимам детето.

Общи условия

Активация на акаунт