Да се оплачем...

• 7 444 012
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 215
  • Варна
Оплаквам се, че на и без това претъпкания и крайно недостатъчен паркинг пред блока са се навъдили нови коли, до една с номера, които не са варненски.

# 13 216
Става въпрос за 10 г .дете, каквато и да е причината едно дете не бива да плаче.
Без колебание взимам детето.
Абсолютно! Взимам си го и въобще не ме интересува нищо.

# 13 217
  • В един копнеж!
Ако е спешно и животозастрашаващо, треньорът ще е първият, който ще звънне. Преди все с телефони, от които да звъним при всяка трудоност, всяка минута сме ходили. После децата не били самостоятелни.
При нас в училище, първия час телефоните се събират и се връщат на края на часовете. Никой не е умрял от това. Има елементарни правила и колкото и да не е за вярване, обикновено родителите ги нарушават. Някои просто звънят по време на час. И, да, може да не ми харесва, но това са правилата и те помагат на всички да се възпитаме.
Съгласих се с теб.
Някои майки много се вживяват...абсолютно заслужено бих ги взела за бъзик. Но добре, че е майтапа да си кажем истината.

# 13 218
  • through the wormhole
Оплаквам се, че на и без това претъпкания и крайно недостатъчен паркинг пред блока са се навъдили нови коли, до една с номера, които не са варненски.
И при нас е така. Дойде ли лятото, доста от роднините и приятелите на съседите от вътрешността на страната се изсипват по график. Даже и чужбински се навъртат тъдява от време на време. Имат право да паркират, спор няма - свикнали сме вече.

# 13 219
  • Варна
Има разлика в това детето да се оплаче, че му идват нанагорно натоварванията, съвсем друго е да плаче и да иска да го приберат. Навярно има нещо по-сериозно, което го тормози. Аз бих си прибрала детето.

# 13 220
Абе за чуждото дете - 100 тояги са малко.

# 13 221
  • ГО
Отидохме с баща му да го видим.
Много се зарадва да ни види и значително се успокои. Реши да остане и да се справи сам. От всичките им занимания през деня едно му е трудно, но това много го тормози. Още снощи говорихме с треньора,  но сякаш не е склонен на компромиси, още повече и заради другите деца, което е разбираемо. Не мисля, че е лигльо, защото е споделил , че му е трудно, че му липсваме и иска да се прибере. Други деца също са искали да си ходят.
Тренира боен спорт, дисциплината е желязна и сме напълно ок с това. Всички деца са много толерантни и нямат проблеми едно с друго. Тренира от 3 години, но сефте отиват така на лагер и това му е непознато, като преживяване.

Няма драма, че не могат да говорят по телефона. И това приемам. Не съм му звъняла за глупости, даже не му звъня аз, чакам той да се обади.
Доволна съм, че отидохме.

Благодаря на всички за коментарите!

# 13 222
  • ту тук, ту там
Камъче, много добре сте постъпили! Радвам се, че и детето, и ти сте по-спокойни!  Hug

# 13 223
  • софия
Камъче, супер, че сам е решил да преодолее трудността. Постъпили сте по най-правилния, според мен, начин.

# 13 224
Оплаквам се,че без да искам изпуснах разклонителя (в който включвам тв-то и устройството към него).
Веднага извадих щепсела от контакта.
Не падна от високо, но се удари в метална тава,която беще на пода. Удара не беше лек.
На вас случвало ли ви се е?
Не знам дали да рискувам да го включа отново,или да взема друг разклонител.

Разклонителя е от времето на соца (доста стар), черен, с 3 гнезда.

# 13 225
  • Sofia
Нищо му няма,включи го

# 13 226
  • София
И в нас има 3 от времето на соца  Mr. Green
За момента работят.
Но виж ,новия разклонител от 2015г.,бие ток, издава искри..

Kama4e,радвам се за вас и ,че детето ви е решило да остане Peace

# 13 227
И аз мисля че на стария разклонител няма да му има нищо.
В болницата имаме доста такива и са падали и са удряни и са изпускани и все още бачкат без отказно.

# 13 228
  • София
Камъче, хубаво е, че с детето всичко е наред  Hug

Аз се оплаквам от комари - тук са като врабчета. Паля спирала на терасата, за да можем с дребната да постоим навън, но те не отразяват пушека..за първи път ми се случва с гръцки комари. Може да са мутанти  Mr. Green

# 13 229
Пак съм с гъбички на краката. Писна ми! Всяко лято хващам. Нося обyвки от естествена кожа, спазвам отлична хигиена, в къщи ходя боса, даже си пръскам краката със спрей, който ги държи сyхи. И пак. Ся пак обyвки ще хвърлям, пак 15лв. за лекарство дадох, пак си бърша краката с кърпи, които хвърлям, пак дезинфекцирам подовете, за да не заразя детето и мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт