Да се оплачем...

• 7 443 822
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 13 245
Аха, не е бил при нас  Wink
Чудесно се справихте със ситуацията  Peace
А това, което се е случило с другото детенце обяснява всичко Confused

Дано си изкара добре до края  Heart Eyes

# 13 246
  • ГО
Благодаря ви!

Да се оплача - нямаме вода. За кой ли път. Този път поне знаем къде е аварията, ама чух майсторите да казват, че няма да стане до довечера, което от друга страна ме освобождава от готвене  Joy
Нещо хубаво поне.  Blush

# 13 247
И моят син тренира в училище таекон-до, но за радост не иска да посещава никакви лагери и други мероприятия. Представям си как ми звъни да го прибирам от морето, аз съм наработа, нито кола имам, нито мога да карам. Това си еоще един стрес.

# 13 248
Детето пак е болно.
Точно преди седмица беше настинал, овладяхме положението с хомеопатия и сироп за кашлица ... но снощи писна , че го болят ушите. Е, оказа се че ги е възпалил. От днес е на антибиотик, изписан от личната, а утре сме на УНГ.

# 13 249
Освен, че точно днес децата решиха да станат в 6.30ч и ме събудиха Tired, мъжът ми се държа ужасно неадекватно вчера пред децата с цел да прикрие собствената си неправилна преценка, вместо да се извини и да им даде добър пример ooooh!

# 13 250
Който е измислил сутиените, особено тези с банелите, е мазохист, или садист, зависи дали е жена или мъж.      #2gunfire
Дано се пържи в деветия кръг на ада во веки веков!     Twisted Evil

# 13 251
  • София
Детето пак е болно.
Точно преди седмица беше настинал, овладяхме положението с хомеопатия и сироп за кашлица ... но снощи писна , че го болят ушите. Е, оказа се че ги е възпалил. От днес е на антибиотик, изписан от личната, а утре сме на УНГ.

ами не е пак. не сте я овладели.
това го сътворих и аз преди няколко години. точно тогава за пръв път пи антибиотик Embarassed

# 13 252
В Събота бяхме на басейн, тогава вече беше добре.
Но си мисля, че може нещо от водата да е възпалил ушите.

# 13 253
Който е измислил сутиените, особено тези с банелите, е мазохист, или садист, зависи дали е жена или мъж.      #2gunfire
Дано се пържи в деветия кръг на ада во веки веков!     Twisted Evil
Недей така. Някои от нас, с по-малки бюстове, го благославят  Party

# 13 254
Особено заради бриджитките.

# 13 255
  • В един копнеж!
Push up!  Laughing

# 13 256
  • София
Да живеят подлънките  Grinning
Че тези с много малките, не знам  Joy
Ох ПМС-то ми е жестоко,  такива нерви и сила имам в мен,че мога да обиколя София пеша  Twisted Evil
За капак,  стотинката за количка в Кауфланд, заседна и не можах да взема нито стотинка, нито количка. Отидох на информация да попитам служителя как може да ми помогне.
Тя реши да се прави на интересна и й предложих да ми развали 100лв на стотинки в този случай, защото нямах друга.
После отнякъде извади клещи и ми каза "оправяй се с клещите", мисля, че погледа и последвалото изречение от моя страна,  не оставиха никакво съмнение, че въобще не ми е забавно.
Просто  ooooh!
И пак,  хората масово не дават.мигачи, отнемат предимство, правят каквото си искат на пътя..
Скрит текст:
и сватбата на която бях,  приказна сватба. Този мъж, въпреки ,че е от десет години с булката, я гледаше с такава любов. С такова внимание се държеше с нея. Не искам да си признавам, но ми стана гадно, не завист,  че човека до мен е такова дърво.

# 13 257
Мога ли да ти пожелая да срещнеш правилния човек, дори и да смяташ, че е късно и невъзможно?

# 13 258
  • Варна/Лондон
Абе това с Не подаването на мигач някаква мода ли е? Толкова кофти шофьори не сме срещали никъде в Европа. И после що има всеки ден убити по пътищата. 

# 13 259
  • София
то не е заради мигачите...

Общи условия

Активация на акаунт