Да се оплачем...

• 7 442 859
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 305
Чак сега седнах с чаша Кока Кола и снакс. Имах намерение да се слyчи към 20:00 часа, но сто неща имах за вършене.

# 13 306
Оплаквам се, че съм уморена и искам почивка.

# 13 307
Оплаквам се, че съм уморена и искам почивка.
И аз.
Завиждам на учителите, че от днес са в почивка, а ние в градините работим по цяла година без прекъсване.

# 13 308
  • Ямбол
...
Завиждам на учителите, че от днес са в почивка, а ние в градините работим по цяла година без прекъсване.

Е, още два дни имаме ние. В тази връзка последната седмица трябва да сглобя сто справки, че да може да приключим до първи.

# 13 309
Лиляна, тук днес е последния ден за работа.

Сериозно се замислям магистратурата ми да е такава или да преустроя градината на предучилищна подготовка, която се движи с учебната година и ваканциите  и да почивам и аз лятото.

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 16:36 от Анонимен

# 13 310
  • Cyberspace
Аз пък чак сега сядам на бира  Mr. Green Детето все едно усети и неще да заспи и това си е  Tired
Хем някак бързо свършиха шестте дни море (не почивка, море  Mr. Green), хем ми се иска вече да се прибирам вкъщи на изтърбушеното си легло  Sunglasses
Добре, че дойдохме с приятелско семейство, че да има с кой да си кажем две приказки. Саааамо и единствено руснаци тука  Tired
Кефят ни се по магазини и заведения, че сме българи. Днес даже сериозна отстъпка ми направиха на една сергийка с магнити  Mr. Green

# 13 311
  • София
Cyber,добро уточнение Laughing
Къде сте на море ?
Контеса,останала съм с впечатление ,че работиш от вкъщи ?
Скрит текст:
ох,колкото и да се опитвам да отричам и да не си признавам -уморена съм. Имам чувството ,че съм грохнала от умора. Рутината в ежедневието е брутална и в момента всичко ми е спряло. Нямам идеи,нямам вдъхновение . Една летаргия ме е налегнала...

# 13 312
Не мога да заспя. Май днес прекалих с кафето.

# 13 313
Снощи при бягане си изкълчих крака.Сега не мога да мърдам никъде ooooh!

# 13 314
  • Варна
Боли ме главата, а дъщеря ми точно в такива моменти решава, че иска непременно да си облече роклята "на принцеса" за градината. И следва дебат, от който още повече ме заболява.

# 13 315
  • София
Уморена съм, а е едва четвъртък.
Вчера опитах да свърша важната работа, която трябваше, уж я свърших, но явно наполовина. Не съм погледнала добре и сега трябва отново да я върша. Времеемка е, не е трудна, но... А и е досадна.

# 13 316
Днес от сутринта ми тръгна деня на криво и вече е обяд, а всичко си е все така зле. Нямам търпение да свърши работния ден. Добре, че поне утре не съм на работа  Crossing Arms

# 13 317
  • София
Екстра ,докато се чудя защо ми трепери мускул на гърба, парите са ми паднали от джоба. Не е голяма сума,но...като нямам.

# 13 318
Боли ме главата, а дъщеря ми точно в такива моменти решава, че иска непременно да си облече роклята "на принцеса" за градината. И следва дебат, от който още повече ме заболява.

Същата картинка днес със сина ми, който не искаше да си сложи каскета, но пък настояваше да си сложи сл. очила за дет. градина Tired Надявам се най-накрая да разбра вече, че когато има правило и нещо не е разрешено, от него се очаква единствено да спазва правилото Peace

# 13 319
Направих отвратителен таратор! Сложих чесън на прах, защото нямахме пресен, и затова така се полyчи.

Общи условия

Активация на акаунт