Да се оплачем...

• 7 442 840
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 320
Оплаквам се че на дъщеря ми ѝ липсва всякаква воля за каквото и да е било. Каквото и да захване, на втория ден първата ѝ  реплика е "Не мога" и се отказва. Всякакво търпение се изчерпа от моя страна, за притесненията си няма да споменавам. Нямам идея какво да правя с нея. Sad

# 13 321
Колко е голяма? Аз бях така. И до ден днешен за някои неща продължавам да съм. Променя ме това, че осъзнавам колко неща мога, а колко изпускам като ги зарязвам в самото начало.

Да се оплача - ремонтът вкъщи продължава  Tired

# 13 322
  • Cyberspace
Cyber,добро уточнение Laughing
Къде сте на море ?

На Елените. Бяхме, днес се прибрахме...  Mr. Green Не е зле, но плажът към комплекса беше отвратителен, а ние искаме на плаж, не да киснем на басейна  Tired Това е единствената причина, поради която много бих се замислила дали да повторя. А, да. И липсата на българи...

# 13 323
Къде сте на море ?
На Елените. Бяхме, днес се прибрахме...  Mr. Green Не е зле, но плажът към комплекса беше отвратителен, а ние искаме на плаж, не да киснем на басейна  Tired Това е единствената причина, поради която много бих се замислила дали да повторя. А, да. И липсата на българи...
Да не би да се затъжи за тях?

# 13 324
Антигона, на 7 е !

# 13 325
  • София
Спи ми се тооолкова много... И си забравих очилата вкъщи, сега как ще изкарам цял ден на компютъра, не ми е ясно... Вече ме заболя главата, а е едва 8 сутринта...

# 13 326
  • Cyberspace
Къде сте на море ?
Да не би да се затъжи за тях?
Да  Mr. Green

# 13 327
И аз се чудя как ще изкарам цял ден на компютъра, защото са ме налегнали мисли, на които искам с удоволствие да се отдам, а трябва да се съсредоточа, за да не сгреша нещо.

# 13 328
  • София
На всичкото отгоре ме обвиниха, че не съм си свършила работата, накараха ми се, и да, после ми се обадиха да ми се извиняват, че не са видели и разбрали, че е свършено всичко, но горчилката ми остана.
Занимавам се и с неща, които изобщо не ми влизат в работата, а имам своя собствена и тя ще пострада. Не се научих да отказвам...

# 13 329
  • България-Швейцария
Спи ми се тооолкова много... И си забравих очилата вкъщи, сега как ще изкарам цял ден на компютъра, не ми е ясно... Вече ме заболя главата, а е едва 8 сутринта...
Zoom, на 150-175% поне.
Но ако трябва да се взираш и в документи, лоша работа.

Аз пък май съм за нови очила и сигурно ще са progressive Confused
И за някакви лещи трябва да се замисля, некомфортно ми е дори като се гримирам.

# 13 330
  • Cyberspace
Иии... Детето пак започна да повръща  Sad Снощи не сме спали, цяла нощ му беше лошо, повръщаше... Ужасно жаден беше, а като пие вода и повръща пак. Днес му давам на 15мин. по мъничко вода или компот да пийва и не е повръщал, обаче снощи с баща му не мога да изляза на глава - дава му шишето, нагълтва се и след малко го повръща. И така няколко пъти  #Cussing out Трябваше да изляза днес да ида до БТ, естествено с него, няма на кой да го оставя.. Майка ми успя за 20мин. да постои с него отвън, поне да не го влача по стълбите с количката. Сега пък заспа, горката ми бухта, цяла нощ не е спал и не успя да устиска до вкъщи. Какво е това чудо с това повръщане, нямам идея. За една година го е правил над 20 пъти - изведнъж му прилошава, повръща няколко часа, вдига малко Т и после изведнъж се и оправя  ooooh! ЛЛ няма идея и тя какво е това, аз също се опитвам да намеря връзката - храна ли, нещо друго ли и не намирам причината. Егати...  Close

# 13 331
Cyberspace, изпотява ли се детето?Да не е от прегряване температурата...При  прегряване има и повръщане.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5236

# 13 332
Кибер да не би да има киселини. Моята племенничка беше така. Тя от раждането имаше рефлукс, който отмина. Но тук от известно време и тя така през ден през два с повръщане. Оказаха се киселини. Темп не ми се връзва с това, което пиша, но е опция.

Оплаквам се, че на беба й откриха инфекция, която е пренесена след като две седмици бях без тапа. От довечера й започват АБ. Зарежи на два дни бебе и вече АБ

# 13 333
Аз пък май съм за нови очила и сигурно ще са progressive Confused
Супер удобство са, изобщо не се колебай.

Оплаквам се от времето. Не може до 1 юли да съм излизала по къс ръкав само 5-6 пъти.

Cyber, aко ЛЛ няма идея, не може ли да ви прати на гастроентеролог?

Bubaleche,  Hug

# 13 334
Пуснах снощи дъщеря ми на Джулай морнинг. Разбрахме се да ми пише по някое време през нощта, за да зная, че е добре. Е, писа - към 03ч. В резултат аз се ококорих по нощите и не можах да се наспя качествено. На всичкото отгоре сутринта беше мой ред да разходя кучето.
И изядох един непланиран сладолед!!!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт