Да се оплачем...

• 7 442 826
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 335
  • ГО
Никога не вземайте решения, когато сте ядосани и в тежък ПМС!

Току-що офъках 0 номер бебето. Къдравият, дето имаше страхотна коса, ама пусто - все потен, отделно на това мрази къпането. Внезапно ме осени решението да го подстрижа и да му олекне. Речено - сторено. Да, ама нещо хич не ме кефи така и започнах да съжалявам, само дето няма какво да направя сега. Успокоявам се, че това е коса и ще порасне. Че няма да стане каквато беше е ясно, ама на детето да му е леко и да не му е горещо. Ама пък съжалявам и това е!  Cry
Нещо и моят мъж не може да го възприеме, да не говорим какво ме чака, като го видят роднините  ooooh!

bubaleche, Cyberspace, бързо да се оправят дечицата!

# 13 336
Ти пък, чак 0 номер! Трябвало по скромно!
Представям си, сигурно прилича на ..............
Имаме на снимка на 2-3г остригана така, защото видиш ли, да ми се сгъсти косата. Е, не е станала по гъста.

# 13 337
Камъче, не се ядосвай за глупости! Това е просто коса, ще порасне толкова бързо... Peace

# 13 338
kama4e не се тормози, за нула време ще порасне  Grinning И аз бях офъкала малкия, щото му стърчеше във всички посоки, още бебешката коса, мноо грозно, един много дълъг кичур нагоре, отзад зад ушите дълго, на други места късо и го минах с машинката. Хич не го харесах. Тъкмо порасна и го завдох при фризьорка да го оформи, отзад да му обере по късо, отгоре да си остане , абе момчешко, готино подстригване. Тя го мина с машинката, сигурно 1-2 номер. Тръгна от горе по средата и вика "така добре ли е?" , викам "и да не е, нещо може ли да направим? Не!". Много бях ядосана, но ето пак порастна за няма и един месец.

Cyberspace
в темата за морето много лоши отзиви за Елените. По здравословния проблем не мога да дам мнение , дано намерите решение, защото за мен липсата на диагноза е по голям проблем от всичко останало.

# 13 339
  • София
О да,  за ПМСто отдавна съм си взела поука, да не взимам решения, да не се карам с хората кротко, кротко в най-тежкия момент слагам слушалки и далеч от хората  Joy
Скрит текст:
не казвам ,че не съм пляскала малкия, но тая баба го преби това внуче. .. то не беше през лицето, по главата , по врата.... стига де, толкова слуша това момченце. .. за дреболии го шамари. Дядото седи и си трае. И тук една учителка.. хубаво извела си децата 15деца, бива ли само да викаш, да ги дърпаш,  да ги унижаваш.
Естествено отстрани по друг начин виждам нещата, защото не аз гледам 15деца.
Моля педагози, да не се обиждат.

# 13 340
Оплаквам се че такава буря удари , така гърмя , че изгоря компютъра и единия приемник на телевизора.
Компютъра не работеше обаче беше включен в мрежата.

# 13 341
Оплаквам се че такава буря удари , така гърмя , че изгоря компютъра и единия приемник на телевизора.

Къде това?

Кибер, да не си носите морски вирус?

Камъче, не се ядосвай, ще порасне отново много бързо  Heart Eyes

# 13 342

Къде това?

Кибер, да не си носите морски вирус?

Камъче, не се ядосвай, ще порасне отново много бързо  Heart Eyes
В Разлог.

# 13 343
  • София
Задържали са мъжа ми 3 часа на границата, имало е огромна опашка. Сега с дребната ще отвисим да го чакаме във Волос..ужас. Тя спа 4 часа на кораба и кипи от енергия. Как ще я смирявам да не вдигне чакалнята на ура, идея си нямам.

Тъпите митничари  #Cussing out

# 13 344
  • София
оф бе,  Tаис, внимавай как си почваш изреченията.
изтръпнах направо Laughing

# 13 345
Оплаквам се че на дъщеря ми ѝ липсва всякаква воля за каквото и да е било. Каквото и да захване, на втория ден първата ѝ  реплика е "Не мога" и се отказва. Всякакво търпение се изчерпа от моя страна, за притесненията си няма да споменавам. Нямам идея какво да правя с нея. Sad

Досега така ли е била? Да не би да търси внимание по този начин?

Твоята реакция каква е? Помагаш ли й като каже "не мога" и как?

Искам да си изясня ситуацията преди да споделя опит или да дам съвет Peace

# 13 346
....от работещите в държавната администрация.
Все си знаех, че 99% там са дебили, ама що трябва да ми го затвърждават ежедневно?!      #2gunfire

# 13 347
Изгорих една тенджера, хубаво че не стана пожар. Сложих да готвя и така се ядосах с дъщеря ми, че забравих и ядене и всичко. СТо пъти "Не скачай от дивана, не скачай от дивана....", няма реакция!! Направо ме влудява!! Питам я - не ме чуваш или не ме разбираш?!?? Иде ми така да я перна през дупето, че да го запомни! Не е само това , за всяко нещо е така, все едно не говоря на нея. #Cussing out

# 13 348
  • ГО
И моята е така, а по принцип е най-доброто дете. 1000 пъти й казвам едно и също нещо , а реакция - 0.
Не знам от възрастта ли е, ама почвам да се ядосвам вече.

Ох, благодаря ви за положителните думи. Наревах се едно хубаво, ама още ми е тегаво.  Да ми идва вече,  че малко да поуспокоя нервата.

# 13 349
  • София
оф бе,  Tаис, внимавай как си почваш изреченията.
изтръпнах направо Laughing
Сори  Laughing  Hug
Седим и чакаме. За да няма търчане и мрънкане, с риск да се разоря накупих сладоледи, сокове и т.н., нарисувах Ариел, сега трябва да разкажа и приказката за даровете на Смъртта. Ако в момента ми падне някой гръцки митничар, ще го удуша бавно и мъчително.

Общи условия

Активация на акаунт