Това е единствената причина, поради която много бих се замислила дали да повторя. А, да. И липсата на българи...
Това е единствената причина, поради която много бих се замислила дали да повторя. А, да. И липсата на българи...
Снощи не сме спали, цяла нощ му беше лошо, повръщаше... Ужасно жаден беше, а като пие вода и повръща пак. Днес му давам на 15мин. по мъничко вода или компот да пийва и не е повръщал, обаче снощи с баща му не мога да изляза на глава - дава му шишето, нагълтва се и след малко го повръща. И така няколко пъти
Трябваше да изляза днес да ида до БТ, естествено с него, няма на кой да го оставя.. Майка ми успя за 20мин. да постои с него отвън, поне да не го влача по стълбите с количката. Сега пък заспа, горката ми бухта, цяла нощ не е спал и не успя да устиска до вкъщи. Какво е това чудо с това повръщане, нямам идея. За една година го е правил над 20 пъти - изведнъж му прилошава, повръща няколко часа, вдига малко Т и после изведнъж се и оправя
ЛЛ няма идея и тя какво е това, аз също се опитвам да намеря връзката - храна ли, нещо друго ли и не намирам причината. Егати...
Препоръчани теми