Да се оплачем...

• 7 442 758
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 350
Cyberspace, мен ме върнаха от работа днес заради същото. Педиатърката каза, че е летен вирус, стомашно-чревна инфекция. Само, че и мъжът ми е така, и мисля, че ще полудея - всичките грижи по дома, детето и по него се падат на мен сега.

# 13 351
....от работещите в държавната администрация.
Все си знаех, че 99% там са дебили, ама що трябва да ми го затвърждават ежедневно?!      #2gunfire

Ми те са с конкурс избирани все пак  Mr. Green

# 13 352
  • София
Добре де ,какво направи този зъболекар. Нали целта е да Не ме боли. Ужасно боли. Отвори зъба ,почисти го,сложи лекарство и не боля по време на манипулацията. Сега болката е страшна.. Ох ох ох

# 13 353
....от работещите в държавната администрация.
Все си знаех, че 99% там са дебили, ама що трябва да ми го затвърждават ежедневно?!      #2gunfire
Имен днес!
Трябваше да отида на 01,07 и аз отивам в 14,30. Попитаме защо идвам чак сега? Отвърнах, че денят днес е 01,07 и все още не е свършил. Плюс това никой не ми е казал да отида преди обяд.
Посещението не е свързано с работа и час и други хора, и от него нищо за никого не зависи. Да си оправдаем държавната служба.
Как да не я гръмнеш с кеф! #2gunfire

# 13 354
Ох, Yинд, съчyвствам ти!  Hug Арсен ли ти сложи? Защото мен от арсена ме боли след като мине yпойката. Пий нещо обезболяващо, а ако продължава да те боли и yтре, се обади на доктора или иди на дрyг. Казвам го, защото на моя позната й затвориха болен зъб и докторката й казвала, че е нормално да я боли, но тя не издържа на болките и добре, че отиде при дрyг доктор!
Камъче, аз моят син само така го подстригвам. С машинката нyла номер. Косата мy расте много бързо. Така, че на твое място не бих се тюхкала. Нека да мy е свежо на детето, да не мy се поти косичката Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 20:02 от Свежина

# 13 355
  • София
Сложи ми временна пломба. Болката стана нетърпима ,и се върнах , сега вече съм с арсен.... Залях го с въпроси за арсена... Страшно болеше ,сега вече не. Объркал е ,явно си е пулпит . аз отидох и без снимка ...
Мерси много Свежина.

# 13 356
Ох...
Дядо ми е за операция, две операции.
Щяхме да ходим да пазаруваме, съчетано с 3-4 дни почивка на море- няма да ни огрее.
Днес трябваше да сме на един манастир с нощуване - няма да ходим.
Август месец съм кума на сватба, а още нямам дрехи, нямам и пари.
Август близка приятелка прави кръщене и рожден ден на дъщеричката си - няма как да не отидем, но не знам с какво.
Изпаднала съм в депресия и не успявам да си свърша работата както трябва.
Чувствам се като отчайващ и тъжен човек, от който всеки бяга ...
Искам да съм добре, но не ми се излиза с приятелки, не ми се събира с хора, не ми се стои и сама вкъщи.
Моя трябва да ми се обади, но още не ми звъни. Явно не му пука.
Ами това е.....

# 13 357
  • В един копнеж!
На път съм да ме диагностицират с тиреодит на Хашимото. Каза ми в близката една година да забравим за дете.  Tired
Тежко ми е. Такива неща чух днес, че постоянно си ги пръхвърлям в главата...

# 13 358
  • София
На път съм да ме диагностицират с тиреодит на Хашимото. Каза ми в близката една година да забравим за дете.  Tired
това пък защо?
диагностицираха ме, започнах си тироксина и забременях веднага.

# 13 359
  • В един копнеж!
това пък защо?
диагностицираха ме, започнах си тироксина и забременях веднага.
Не мога да кажа защо, обаче  на няколко пъти спомена за тиреотоксикоза.  Търся достъп до К,Тодорова, която обаче е трудна за откриване. В Плевен планирала св.часове края на юли, в София август месец, а в Монтана чак октомври. Като на всички места чакат потвърждение. А, дотогава ще си пия хапчетата. Аз съм на Тирозол.

# 13 360
  • София
разбирам. тиреотоксикоза е различно от хипотироидизъм. добре си се насочила към Тодорова, но тя е спец по бременни в риск, доколкото знам.

# 13 361
Оплаквам се от мръсотията на плажовете, басейните, улиците и въобще всичко!

# 13 362
  • Варна
От себе си се оплаквам. Явно нямам угодия. Цяла седмица дъщеря ми врънка да ходи за уикенда с преспиване при баба и дядо. Цяла седмица аз си правя планове за почивния ден, които включват кафенца с приятелки дето все не можем да се засечем свободни, редене на нов пъзел, зяпане на някой филм и няколко часа на дивана под климатика, с книга в ръка. И като дойде въпросния ден всичко това го правя, но някак не с предишния кеф. Липсва ми детето и ми е едно скапано такова... Май наистина нямам угодия.

# 13 363
HighSpeed, когато много се глася за нещо, правя си план с разчет до минута едва ли не, нещата ми се получават точно като при теб. Сякаш изживявам всичко предварително, докато планувам, и когато чаканият ден дойде, знам какво да правя, но нямам емоция, останала за него. Мъжът ми все ми се кара, че правя подробни планове и казва, че заради това не мога да се нарадвам на очакванОто. Защото съм вложила прекалено много чувства в очакванЕто. Знам, че е прав, защото съм пробвала и така, и така. И се опитвам да променя това в себе си - това да планувам до подробности.

Оплаквам се от главоболие. Да видим какво ще стане, ако пия едно кафе Simple Smile

# 13 364
  • Cyberspace
Другата седмица ще има "зелено" (разходка и преспиване на хотел/хижа, не знам какво точно), от фирмата на ММ, ходи ми се, а не искам да оставям детето. Свекървата има желание да го гледа, това не ме притеснява. Ама просто не искам да го оставям. А същевременно така ми се ходи на разходката...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт