Да се оплачем...

• 7 442 812
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 410
Добре де, какво работите от къщи? Преводи, счетоводство, само тия се сещам аз  newsm78 Оплаквам се, искам и аз  Mr. Green

# 13 411
  • Ямбол
...
Какъв е този нов закон?
За образованието. Ще има нови изисквания, нови учебни планове, нови разпределения и съответно трябва да ги прочетем, обсъдим и приемем. Пуф.

# 13 412
Добре де, какво работите от къщи? Преводи, счетоводство, само тия се сещам аз  newsm78 Оплаквам се, искам и аз  Mr. Green

И на мен винаги ми е било любопитно какво се разбира под "работа от вкъщи". Звучи ми много примамливо, но не знам финансовата част как е.

# 13 413
  • София
Аз съм преводач, бивш преподавател. Сега обаче няма да бъда преводач, а project manager, което, с ръка на сърцето си признавам, идея си нямам какво е. Ма се навих, хората изглеждат готини, условията са добри. Ако не ставам, ще се махна - или пък те ще ме махнат  Mr. Green  Laughing

# 13 414
  • София
Аз се опитах от вкъщи ,но не се изкарват много. Правих сайтове ,онлайн магазини.
Може би, някой програмист изкарва повече пари
Хаха Таис  Joy
Звучи важно . в коя сфера ще си ?

# 13 415
Аз съм преводач, бивш преподавател. Сега обаче няма да бъда преводач, а project manager, което, с ръка на сърцето си признавам, идея си нямам какво е. Ма се навих, хората изглеждат готини, условията са добри. Ако не ставам, ще се махна - или пък те ще ме махнат  Mr. Green  Laughing

Означава, че отговорността за проекта е твоя. Занимаваш се с взимането на решения, координация, ръководство, отчиташ се пред евентуални спонсори, разрешаваш проблеми... Звучи много интересно. Дано ти хареса!

# 13 416
Оплаквам се, че мъжът ми явно е в цикъл. Няма такова мрънкотене, цупене и подобни амплитуди в настроенията от три-четири дни. Аман!

# 13 417
# 13 418
# 13 419
  • София
Оплаквам се, че мъжът ми явно е в цикъл. Няма такова мрънкотене, цупене и подобни амплитуди в настроенията от три-четири дни. Аман!
Laughing
Моят е много мил откакто с щерката се прибрахме. Липсвали сме му явно. От друга страна, за тези 2 седмици свобода, се е видял с 3475 приятели и е изпил намсиколко бира.

Благодаря за пожеланието, ще видим дали имам нужния мозък, за да се справя  bouquet

Контеса,  Hug

# 13 420
  • In my tropical dream
На втория ден от отпуската ми се събуждам в 4ч от сън, в който приготвям поръчката за клиент, който не обслужваме от 2 години в реалността, но в съня си съм "забравила" този детайл и се изложих пред всички колеги. Свърших и още една велика глупост в работата, незначителна, но пак излагация.
По дяволите, в отпуска съм, а и работата ми не е в НАСА, за да се стресирам толкова покрай нея. Вярно, че напоследък имам малко проблеми там, но не са кой знае какво.

# 13 421
Не разбрах, всичко това на сън ли се случва или в действителност?

# 13 422
  • София

По дяволите, в отпуска съм, а и работата ми не е в НАСА, за да се стресирам толкова покрай нея.
Е не  Joy

# 13 423
  • In my tropical dream
Всичко е насън, но дори и в него осъзнавам, че върша пълни глупости  Peace

# 13 424

Оплаквам се от същото  #Cussing out Той си има проблеми на работа, не може и да спи спокойно и аз го отнасям на всякакво ниво. Най-лошото е, че в един момент се осъзнава и се извинява но на мен не ми мина лесно, а и като ми е скапал настроението каква полза ...

Общи условия

Активация на акаунт