Да се оплачем...

• 7 411 436
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 635
Сиропите които пие са за суха кашлица, не са отхрачващи.
Пие и противоалергично.Инхалации също му правят.Е нЕма спиране.
Чудя се вече за някакъв  сироп за имунната система.

# 19 636
Мен, ако питаш всички имуностимулиращи са вятър работа. Повече на свеж въздух и хубав климат, ако можете.

# 19 637
 Оплаквам се от промени в работата. Новата година ни изненада с нов пряк началник и нови кадри на важни позиции в управлението на дружеството, в което работя. Новостите  ме напрягат, притеснявам се от тях , не знам какво да очаквам,  не искам да си променям начина на работа и рутината в него, а ми се струва , че е неизбежно.  Crossing Arms
 Другото е че всички около нас са болни, а ние с моят мъж и детето някак удържаме фронта. В тих ужас съм  от броя на  боледуващите и ми се иска да ни пропусне този път. На болните пожелавам бързо да оздравяват.
 И накрая да се оплача , че и снежинка, една единствена,  не прехвръкна в нашия град , само сух студ и слънце имахме  за празниците. Не е честно  Mr. Green Детето беше тъжно от липсата на сняг и заяви , че не е никаква Коледа като няма сняг. Та се оплаквам от негово име и с малко закъснение  Simple Smile

И накрая Честита Нова Година на всички в темата party006

# 19 638
Мен, ако питаш всички имуностимулиращи са вятър работа. Повече на свеж въздух и хубав климат, ако можете.
Е по хубав въздух и по свеж от подножието на Рила и Пирин здраве му кажи.

# 19 639
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
по пистата има повече скиорчета, отколкото сняг  Confused
аз кашлям като магаре и си седя на топло.

Sunglasses не е съвсем оплакване май

# 19 640

То, че е хубав хубав е, спор няма, но трябва да се сменя. Моят лекар всяка година ми намила, ако искам здрави деца, да редувам планина и море.

# 19 641

То, че е хубав хубав е, спор няма, но трябва да се сменя. Моят лекар всяка година ми намила, ако искам здрави деца, да редувам планина и море.
То детето е тук от месец .Иначе живее в Париж.Всичко започна и съвпадна с тръгването му на градина и с проблема с третата сливица.Още повече , че във Франция кашлицата и сополите не ги считат за проблем и децата си ходят на градина.
Дано се оправят нещата след като я махнат тая сливица.

# 19 642
  • София
Насметоха ме на работа едно хубавко...
Моя си е вината де, но обикновено като съм питала, все казват да не ги занимавам, а сега обратното...

# 19 643
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Оплаквам се от една долна особа, която не спира да си вре носа в семейството ни и да се прави на многострадална пред всички познати и не толкова познати хора. Как не се спря тази жена толкова години акъла ми не го побира...

За настинки и болни деца- и у нас е същото. Дърпаме сополи вече няколко дена, но нищо не се променя...Май отново трябва да се мъкнем всички при личния лекар. Писна ми!

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 14:15 от betray

# 19 644

То детето е тук от месец .Иначе живее в Париж.Всичко започна и съвпадна с тръгването му на градина и с проблема с третата сливица.Още повече , че във Франция кашлицата и сополите не ги считат за проблем и децата си ходят на градина.
Дано се оправят нещата след като я махнат тая сливица.
Нормално е това, ново място, нови бактерии. Ще го израсне. Общо взето като тръгне на у-ще. Имунната система съзрява към 6-7 години. Аз не бих пипала сливици заради една кашлица. Това, ако няма друго.

Ако ще те успокои, моето дете миналата година беше само в групата в яслата в продължение на две седмици. Ами, сополите си ги донесе още първия ден на обяд, без да има други деца. Като дойдоха другите деца, казаха ми да си го държа в къщи, не защото е болно (те знаят, че не е), а защото,  другите родители щели да си помислят, че е ....

Другото пък, в първи клас кашля (без нито един друг симптом) от 15-ти септ до 24 май. Simple Smile  Не е отсъствало нито ден. Отдавам го на стрес.

# 19 645
  • sofia

Другото пък, в първи клас кашля (без нито един друг симптом) от 15-ти септ до 24 май. Simple Smile  Не е отсъствало нито ден. Отдавам го на стрес.
Да не е по-чувствително към прах или към препарат (с който евентуално мият пода). В детската моят малкия имаше едно приятелче, което точно с кашлица реагираше на препарата, с който мият. Смениха го с някакъв друг и детето спря да кашля.

# 19 646
  • град-държава
Изгоря ми лампата за нагревки и то точно, когато най-много ми трябва. Вече имам чувството, че кармата ме преследва.  Crazy

# 19 647
И при нас положението не се променя-проблем след проблем.Грипа вече е и на нашата улица,мисля 1 седмица да не излизаме,дано ни се размине,че нямам сили и за него.  ooooh!

# 19 648
Ние останахме без пари  #Cussing out От няколко месеца, в които упорито се опитвам да спестя всеки път става нещо, което ни дърпа назад. Сега не ми се пише причината, но пак изгоря цифра пари. Има 10 дни до заплата и 10лв в портфейла...ще се оправим, ама не е там работата. Говорих с ММ да изтеглим един потребителски заем, да оправим де що има разходи и да знам, че изплащаме ипотеката, заема и останалото са текущи разходи и сметки.

# 19 649
Честита Нова Година на всички в темата. С оглед на положението в страната, пожелавам здраве в изобилие за всички!
Чувствам се ужасно ( не физически), хем уж си починах, поспах. Кръвно ли вдигам, не знам, но главата ми сякаш си има свой живот! И съм в чуденка да пращам ли детето на градина или да го задържа, че с този грип.

Общи условия

Активация на акаунт