Да се оплачем...

• 7 428 246
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 770
  • В страната на мечтите
Киберспейс, и аз съм така, само дето съм вече на 28 и дори нямам деца още...ти поне това си успяла да постигнеш!
Оплаквам се, че не виждам никакъв смисъл в живота си такъв, какъвто е в момента, а промените не зависят от мен. Проблемът е, че не се чувствам щастлива с ММ, но не съм готова да мисля за развод още преди да е минала и година от сватбата (той го споменава доста често, когато се скараме...)Не знам какво да правя.

# 19 771
И аз чувствам, че нищо не съм постигнала. Другите поне изтъкват колко са пораснали, защото имат деца. А тия дето нямаме нищо не сме видяли от живота... Всички ми казват, че не трябва да пренебрегваме факта, че съм преборила рака на сравнително ранна възраст, но все пак идва момент, в който пак си мислиш, че тъпчеш на едно място.

# 19 772

Скрит текст:
green_lizard, снимки на които си само ти ли? Странно?
Аз такива никога не слагам в профила си, но някои от съвместно мероприятие и въпросният човек е там?
Как да го избегна? Това е публично мероприятие да речем, отразено и в пресата и там сме всички или част от участниците или публиката?
Лично аз видях едни снимки, публикувани новинарски сайт, на които бяха участници в едно тържество. Изрично попитах дали мога да ги споделя в една група. Получих одобрение и едва тогава ги споделих. Ако обаче и аз бях на тези кадри въобще нямаше да питам никого.
vasq_5, снимките не са от мероприятия с много хора, а от ежедневието, излизане на кафе, ресторанти и т.н. За мен проблемът е, че се снима всич-ко, хората буквално са заставени да позират, за да не се обиди едва ли не. Ако не я отразиш, прави общи снимки без твое позволение и, независимо как си излязъл, всичко бива публикувано във фейсбук. И други хора са споделяли, че дори не си подбира снимките. Като сме на ресторант, храната първо трябва да се снима и едва след това да благоволиш да развалиш порцията... За мен това граничи с тотална мания, да не употребявам друга дума.. На снимките не съм сама, на повечето присъства и друг човек, ако това е "проблем"... Снимки с нейно присъствие нека си стоят.
Както и да е, мисля, че съм напълно в правото си да имам претенции към това!

# 19 773
  • Северозапада
За тези, които се оплакваха, че мъжете им не искат да пътуват. Има светлина в тунела. Баща ми беше същия. Ходили сме на море веднъж и на Сандански веднъж. Със сестра ми ходехме на екскурзии и лагери. Сега не се спират с майка ми. Обикалят страната и чужбина. На 50+ са, работещи и не ги занимаваме с внуците.

# 19 774
  • София
Даа, и моят мъж това ми обяснява, как децата като отидели в униерсистет сме щели да обикаляме света!  Mr. Green Е мерси, искам сега да живея, докато съм млада, а не на 50-60 години.
За постигането на нещо в живота.... На 32 съм, с две деца, обаче и аз понякога се чувствам много тъпо. На една и съща работа съм от 10 години, искам да я сменя, но усещам, че нямам кой знае какви умения........И магистратура нямам, само бакалавър. Искам да уча, но не знам какво и с тези деца, работа, домакинство, не знам как ще стане.  Tired

# 19 775
И аз така бях.. работех 7 години в една фирма и не смеех да сменя, защото си мислех ,че не мога да върша нищо друго. Сега съм на ново място в коренно различна среда. Мисля, че всеки може да се научи на всичко ако попадне на правилните хора в правилния момент . Просто трябва да рискуваш. Вече с деца предполагам е по- трудно. Пък и в повечето случаи тръгваш от по- ниска заплата.

# 19 776
Всички ми казват, че не трябва да пренебрегваме факта, че съм преборила рака на сравнително ранна възраст, но все пак идва момент, в който пак си мислиш, че тъпчеш на едно място.
Това е ОГРОМНА ПОБЕДА. Всичко останало ще се нареди.

# 19 777
  • Сф
Айде, пак удължиха ваканцията.Сряда на у-ще.За София

# 19 778
Айде, пак удължиха ваканцията.Сряда на у-ще.За София
Това е за хвалба, не за оплакване.  Laughing

# 19 779
  • Сф
Да бе, с дете в началните, което не може да се гледа само баш си е за оплакване

# 19 780
Ох, не е лесна логистиката с малките!

# 19 781
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, на мен ми е лесно - кака гледа малката. Ако бяха дребни, сигурно и аз щях да се оплаквам. Иначе аз се радвам за неученето, защото и без това нямаше да ги пусна, особено едното, което препуска из Сф, докато стигне. Само щях да се вкарам във филм за извиняване на отсъствия.

# 19 782
  • София
И аз се оплаквам от удължаване на ваканцията в София. Егати, все едно е първа зима. А кой ще ги гледа тези деца? Моите не са малки, но едното е под възрастта за самостоятелно (по закон) гледане.

# 19 783
А кой ще ги гледа тези деца? 
Трудно е наистина да се съчетае работа и гледане на дете. Но по-добре да се чудиш какво да го правиш здраво и във ваканция, отколкото как да излезеш болничен, ако лепне някой грип в училище.

# 19 784
  • София
А кой ще ги гледа тези деца? 
Трудно е наистина да се съчетае работа и гледане на дете. Но по-добре да се чудиш какво да го правиш здраво и във ваканция, отколкото как да излезеш болничен, ако лепне някой грип в училище.
Сега големите като се юрнат по моловете и кафенетата, та е по-вероятно грипът да се разпространи. Ако беше грипна ваканция по щях да се съглася, че е редно.

Общи условия

Активация на акаунт