Да се оплачем...

• 7 461 661
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 465
  • Бургас
За изследвания.Вдигнал и кръвно от притеснение. Поне и кардиолог да го види, че кой знае кога ще отиде иначе.

Ще му направят всички изследвания, ще установят, че всичко е наред и ще успокоят всичките му страхове.
Пожелавам ти го от сърце  Hug

# 21 466
Моят син имаше астма като по-малък и по препоръка на лекар, след поредния престой в болница, го спряхме за една година от детска градина. Гледаше го прабаба му, моята баба. Трудно беше...тя възрастна, той малък, скука...ужас...но пък наистина се позакрепи. Трудно е, но има резон в съвета на доктора. Дано все пак не се наложи.

# 21 467
  • София
Моят син имаше астма като по-малък и по препоръка на лекар, след поредния престой в болница, го спряхме за една година от детска градина. Гледаше го прабаба му, моята баба. Трудно беше...тя възрастна, той малък, скука...ужас...но пък наистина се позакрепи. Трудно е, но има резон в съвета на доктора. Дано все пак не се наложи.
Аз разбирам, но не зависи от мен. Не мога да си остана в нас Sad. Майка ми каза, че няма да издържи и остава да се надяваме за тези 2 месеца и половина, през които си е бил в нас да се е позакрепил. Той не е дете, като дете - има един тежък характер... мани-мани! Знам, че е нормално, но майка ми казва, че с нас такова чудо не е виждала.

# 21 468
Мислила ли си да махнете третата сливица? При нас проработи. Синът ми беше на около възрастта на твоето, когато я отстранихме въпреки мрънкането на педиатърката, че щяла да порасне отново. Е, реших си сополивите проблеми от раз.
И малкото ми дете е доста трудно. Все си повтарям само да е живо и здраво, ама вечер съм като парцал от непрекъснати войни, спорове, сълзи, сърдене, тръшкане, ....

# 21 469
Аз разбирам, но не зависи от мен. Не мога да си остана в нас Sad. Майка ми каза, че няма да издържи и остава да се надяваме за тези 2 месеца и половина, през които си е бил в нас да се е позакрепил. Той не е дете, като дете - има един тежък характер... мани-мани! Знам, че е нормално, но майка ми казва, че с нас такова чудо не е виждала.
Внука ми беше с трета сливица.Вечни сополи, кашлици и отити.Преди 1 месец я махнаха.На 3 г. и 4 м.е.

# 21 470
Искам да се оплача... ей така ...
Криво ми е. Болно ми е. Горчиво ми е.
Аз зная, че света е странно място, в което по необясним начин съжителстват хиляди хора - различни, с различни мнения, с различни разбирания, с различен мироглед. Просто различни. Обаче понякога, има ситуации, в които тесногръдието, нежеланието да положиш и най-малкото усилие да разбереш нечие мнение и нечия позиция, абсолютната липса на емпатия и ... ОГРОМНОТО чувство за собствена значимост ме побъркват и остават безсилна, тъжна и уморена.
Не разбирам как жени на 50 години могат да се държат по такъв начин. Не разбирам защо се нуждаят да носят толкова много негативизъм и мъст у себе си и не разбирам... не разбирам защо АЗ се чувствам толкова въвлечена във всичко това.. Обаче съм едновременно ранена, разочарована и ядосана...

Оплаках се... извинявайте, знам че никога не съм писала тук, ама ми дойде в повече вече  Embarassed

# 21 471
  • София
Лекарят днес каза, че засега не е за операция детето. Бил здрав, но трябва да го пазим, за да не се активира наново проблема. И също каза, че при всички положения преди 4 не препоръчва операция.
I.Hr, ето че си с 2 деца и можеш да видиш разликата. Едното е сговорчиво, другото те прави луда. И моят дребосък е от тези, дето те докарват до изтощение. Казват ми "ама всички са така". Е така са, но едни са по-така Wink Затова ми се иска да си ходи на детска, той не е за гледане вкъщи. Там казват, че слуша.
Госпожица Дух, не разбрах много за какво става дума, но важното е да ти олекне  Hug

# 21 472
И моят син се разлигавя вкъщи, става нетърпим. Ето една седмица си седи вкъщи, че е болен и вече започват да го хващат бесните. Ако трябва да седи месеци в нас ще се хвърля през балкона.
Дано се позакрепи детето, то се позатопля вече и ще са повече навън...

# 21 473
Искам да се оплача... ей така ...
Аз зная, че света е странно място, в което по необясним начин съжителстват хиляди хора - различни, с различни мнения, с различни разбирания, с различен мироглед. Просто различни. Обаче понякога, има ситуации, в които тесногръдието, нежеланието да положиш и най-малкото усилие да разбереш нечие мнение и нечия позиция, абсолютната липса на емпатия и ... ОГРОМНОТО чувство за собствена значимост ме побъркват и остават безсилна, тъжна и уморена.
Не разбирам как жени на 50 години могат да се държат по такъв начин. Не разбирам защо се нуждаят да носят толкова много негативизъм и мъст у себе си и не разбирам... не разбирам защо АЗ се чувствам толкова въвлечена във всичко това.. Обаче съм едновременно ранена, разочарована и ядосана...

Оплаках се... извинявайте, знам че никога не съм писала тук, ама ми дойде в повече вече  Embarassed

Скрит текст:
Първо  Hug

Второ, искам да ти помогна, но не разбирам, тези особи на теб ли4но ли не6то ти отмъ6тават или по принцип негативизмът им те дразни?

Трето, за съжаление хората не можем да ги променим, колкото и да ни се иска, единственето което остава като алтернатива е да видим какво ние можем да направим в съответна ситуация.

Пи6и, ако иска6 да сподели6 не6то пове4е по темата Hug

Аз се оплаквам, 4е не мога да намеря някои букви, както е видно, на фонети4ния кирилизатор Blush Някой може ли да ми помогне Praynig

# 21 474
Буква "ч" при мен е под бутона esk първа в редицата на цифрите на втория ред от ляво.

# 21 475
Аз те разбирам, Духче, защото и аз преди четях там Simple Smile
Много обичах да те чета и се радвам, че пак се появи. Не че искам да имаш проблеми, просто разумното ти, премерено и умно мнение ме радваше много.
И аз имам различни виждания по някои въпроси, но предпочитам да ги запазя за себе си във виртуала, защото не ми е приятен отклика, нямам време да споря, а също и да си създавам негативни настроения. И без това животът ми е труден, в смисъл - трудно ми е да живея Simple Smile
Млада си, не хаби нерви и емоции за незначими неща, пази се!!!
Трудно е да влезеш в тона на някои общности:) Дори и да ти се иска, а предполагам, че от прочетеното, дори и не ти се иска вече много...
 Hug

Оплаквам се, че не се сетих за ядене, което мъжът ми обича, а аз - не, за да му приготвя такова, защото аз гладувам.
Мирише страхотно, а не трябва да хапвам от него Sad

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 20:08 от Elone

# 21 476
Докато ми обяснявахте следобяд как учителите не са длъжни да се грижат и да пазят децата ни ето какво се е
случило...
http://dnes.dir.bg/news/sofia-bojana-dete-ritnik-25334949?nt=4
можеше да е моят син със забита пръчка в главата или сърцето вместо корема..

# 21 477
Ужасна новина, нямам думи....

# 21 478
Докато ми обяснявахте следобяд как учителите не са длъжни да се грижат и да пазят децата ни ето какво се е
случило...
http://dnes.dir.bg/news/sofia-bojana-dete-ritnik-25334949?nt=4
можеше да е моят син със забита пръчка в главата или сърцето вместо корема..
Това е наистина ужасно. Потресена съм. Но е силно преувеличено твърдението ти, че сме ти обяснявали, че учителите не са длъжни да пазят децата ни. Единици бяха такива изказвания. Обяснявахме и пак бихме обяснили защо е много трудно учителите да опазят децата ни без подкрепящото възпитание, което родителите са длъжни да дадат на децата си, при условие, че самите учители са лишени от каквито и да било реални права да поставят граници на поведението на изтървани мамини златни.

# 21 479
И аз видях новината и съм безмълвна. Случилото се е немислимо, ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт