Да се оплачем...

• 7 460 626
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 930
Олее, това с кражбите е ужасно! Ако си сигурна за портмонето я заплаши с полиция-да върне и него.Ще се кълне в това и онова, а откраднала.... ooooh! Не я ли е срам от вас и от мъжа й? Thinking  Направо ме е гнус от такива индивиди! Sick

# 21 931
Мъжа ми и каза да ги задържи парите. Събирах да му купя подарък за рд.Аз за тях си замълчах първо, ама като видях, че колието го няма, полудях.

# 21 932
  • Другата България
Мъжа ми и каза да ги задържи парите.
Казал ѝ е да задържи откраднати пари? Вие сте много ларж бре, а всъщност се оплакваш, че ви е трудно....
Извини ме, но това не го разбирам.

# 21 933
  • Варна
Бандида, плюй ако щеш на парите, но използвай златната възможност, която ти се е паднала да отвориш очите на мъжа си и въпросните роднини/приятели или не знам какви точно са, да ги отрежете тотално от списъка на познатите ви. Да не говорим пък и за някакви помощи към тях. И хич не се надявай мъжът ти сам да се сети. Намилай му на главата редовно. Такава нагла жена няма да остане само с една подобна постъпка.

# 21 934
Мъжа ми и каза да ги задържи парите.
Казал ѝ е да задържи откраднати пари? Вие сте много ларж бре, а всъщност се оплакваш, че ви е трудно....
Извини ме, но това не го разбирам.
И аз! Как ще ги задържи? Боже какви сте ми добрички? Нещо дължите ли ѝ, че ѝ прощавате? Не мога друго да си помисля.

# 21 935
За мен сте постъпили неправилно подарявайки и парите. Така направо я насърчавате пак да ви окраде. Тя остава с впечатлението, че сте лесни жертви и че всичко минава и ..... пуснете ли я пак в дома си почти съм сигурна, че пак ще изчезне нещо. Имах такава съседка преди много години. Не крадеше, но имаше навика да взима вещи на заем и да не ги връща. Почти се беше обзавела по този начин. Изобщо от такива хора - далече. Спестяват се много гадни моменти.

# 21 936
  • Варна
За такива само полиция. Ама сигурно вече се е отървала от портмонето и няма да могат да я уличат.

Аз бих й раздала шамарите. Както и да го погледнеш, заслужила си ги е.

# 21 937
Мъжа и казал, че я бил пребил.Въпроса беше да върне колието, то беше важно. Никакви не са ни те, на мъжа ми му било жал и заради това им помагал. Даже бях се оплаквала тук, че им даде първо леглата от едната стая, а не ни пречеха. После и пералня им даде, за пари постоянно го търсеха. Храна и цигари без пари.... Той на всички помага и ме дразни, че все на неблагодарници помага. Повече тя няма да стъпи тук. Няма как да открадне друго.

# 21 938
А защо имате контакти с тези хора?

# 21 939
Позволили сте им да ви се качат на главата.
Скрит текст:
От зор се обърках, да ме прощавете.
Как пък да не храня някои нехранимайковци и цигари да им купувам......
Искай си и парите и колието, те ако искат да се пребиват, егати хората, егати чудото, аз не бих оставила нещата така, ако съм 100 % сигурна, че е тя.

# 21 940
  • here and now
Ако мъжа ти има излишни пари то е добре да ги даде на болен човек. Давайки на мързеливи, нагли и крадливи хора, той не прави услуга никому, а напротив - показва им, че няма нужда да се напъват, защото все се намира някоя балама, която да ошушкат.

# 21 941
Прави сте, момичета. Той не ме разбира, като му обяснявам. Не е глупав, но...Все гледа да помага на хората, а вижда, че на нас никой не помага. Наистина се надявам тази случка да му отвори очите.

# 21 942
Ами явно имате излишни пари, че така с лека ръка ги раздавате Rolling Eyes

# 21 943
Честно казано нямаме излишни пари.Той повече от добре знае с какъв труд си изкарва парите. Ама все да е добър.

# 21 944
Дано след тази серия му спадне желанието да помага без нужда и безвъзмездно, особено на такъв тип хора.

Да се оплача, че си порязах показалеца с ножа. Confused Тече много кръв, сложих и лепенка, но боли.

Общи условия

Активация на акаунт