Да се оплачем...

• 7 460 604
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 945
  • Cyberspace
Оплаквам се, че съм на работа!  Tired
Оплаквам се, че и утре съм на работа! Tired Tired
Дано мъжът ти да си отвори вече очите, наистина.
Аз също помогна ли на някой с пари, накрая ми излиза през носа. "Приятел" ми дължи пари. Уж беше за "до утре", а то стана повече от месец. Нямал... Вчера се наложи да му тегля вече една майна. Колкото и да не гледам в чуждата паничка, грозното впечатление, което остави в мен факта, че всяка вечер си качва снимки от скъпи ресторанти и барове, и представлява като големия баровец, а да ми се прави на интересен, когато си поисках парите... Така да се изнервих, че се надявам да не се налага да го търся трети път... Close
Идва ми в офиса една жена да реве, че няма пари. Толкова сърцераздирателен репертоар, че ѝ дадох някакви пари там да си напазарува. После още няколко пъти ѝ давах... Накрая си седя с моя приятелка пред офиса и тя пак пристига да иска пари и този път малко пресоли манджата, един рев, едно чудо...  Mr. Green Моята приятелка ми разказа, че тя така се изхранва и печели добре - обикаля в 2-3 града да пореве и се прибира с пълен портфейл... А аз доста време си мислих, че помагам на човек в нужда... Ама като има такива будали като мен да дават, ще има и такива като нея. Последния път като дойде с поглед на загубена болонка така я насметох, че сега ме заобикаля със злобен поглед  Tired

# 21 946
  • Бургас
Бандида,много ми е странна цялата тази история,но вие си знаете. newsm78

Оплаквам се,че след 7 дни на АБ дъщеря ми не спира да кашля. Sad

# 21 947
Славче, подозирам, че хванах този вирус и не минава със седмици. Не е бил нужен и антибиотик. При мен продължи три седмици, но не съм имала температура, освен в първите дни, но от там се започна кашлица до откат.

# 21 948
Днес цял ден се въртя в кухнята- ориз за суши варих, торта правих, темпура за скариди правих... Щяхме да имаме гости, но мъжът ми следобяд се прибра болен и отложихме купона. Поне да си бях спестила шетнята в в кухнята  ooooh!

Колко казвате, че държи този вирус? Седмици? Ужас  Tired

# 21 949
При мен повече от месец, но без антибиотик, а и само първата седмица е гадно. \после само кашлям.

# 21 950
  • Бургас
Наистина вече 3 седмици станаха.След 2 седмици капки и сиропи,ЛЛ изписа АБ.Вечер преди лягане най-много кашля и наистина няма Т.Уф,да минава!

# 21 951
Ще мине. По-скоро е бронхитна и не става пневмония.

# 21 952
Моят мъж в момента е с пневмония, и успоредно с това го атакува нов вирус с хрема и болки в ушите. Ходи в болницата сутрин и вечер за системи и сигурно там е прихванал.

# 21 953
А болките в ушите са също характерни. Голяма гадост е, опавяйте се бързо.

# 21 954
 ooooh!
Не стига, че се прибира за 3 дни, ами сега да го командировам в хола, за да не се заразя, не ми се иска.
Удря ме мен доста често в ушите. Дано да не е лепнал нещо сериозно.
Оправяйте се и вие скоро  bouquet

# 21 955
Мен пък много ме изненада този стомашен вирус при децата, уж са характерни за лятото. Дано не се повтаря предната нощ, че ще хвърчи някой през прозореца. Цялата работа, че му казах да не разтваря смектата с такава гореща вода, той хвърли чашата,  не бил малоумен, бла, бла..... Едното повръща, другото повръща, малкото дете и с разстройство. Всичко това от 12 до 4 през нощта, сменям чаршафи, тичам с легените, а принца ми той прави муцуни! Направо му бях бясна!!!

# 21 956
Гъз...
Дано дечковците бързо се оправят.

# 21 957
Висях в аптеката да чакам да ми изпълнят рецептите на майка ми по ЗК и ми направи впечатление, че хората масово купуваха лекарства срещу разстройство и повръщане. Явно е някакъв вирус, който върлува в момента.
И да се оплача - днес никаква не я свърших. Къщата ми е на вили на могили. След като свърших с готвенето реших да почина малко и съм заспала. Събудих се чак в 6. Децата как са ме оставили не знам. Обикновено все намират за какво да ме търсят.

# 21 958
Да се оправят всички Hug

Аз се оплаквам,че съм в някаква дупка..нищо не ми е интересно,не ми се излиза..

# 21 959
Детето ме изкара от нерви и блъсках една тенджера в мивката.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт