Да се оплачем...

• 7 446 493
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 22 065
Оплаквам се от интриги и промени в работата. Не се знае накъде ще ме задуха вятъра...

# 22 066
  • Бургас
Ужасява ме мисълта, че скоро ще се върна на работа. Това място, пълно с интриги, подливане на вода,  мазнене и изтъкване пред шефа... Нямам кураж да напусна, особено с тази ипотека.А така ми действа негативно... Мисля, притеснявам се постоянно...

# 22 067
Ужасява ме мисълта, че скоро ще се върна на работа. Това място, пълно с интриги, подливане на вода,  мазнене и изтъкване пред шефа... Нямам кураж да напусна, особено с тази ипотека.А така ми действа негативно... Мисля, притеснявам се постоянно...

Връщах се да видя дали аз съм го писала този пост  Joy  Направо ми се реве, а остава около месец .

# 22 068
И аз с проблеми в работата.
Става ми все по- трудно да избутам деня. Ходя с огромно неудоволствие. Обаче трябва да издържа още поне 6 месеца. Тази мисъл ме тормози непрекъснато, не мога и да спя вече нормално.
В малък град съм и шанс да си намеря друга работа клони към абсолютната нула.

# 22 069
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма втори като МТел Tired

на сайта се предлага един телефон, в офиса съобщават, че няма такъв.
след посочване на точния модел откриват телефона, но искат двойна цена на месец за апарата;
след спор и посочване на точната цена, пичът в офиса пак опитва да манипулира - не може на по-ниската тарифа - само на високата... Rolling Eyes

# 22 070
няма втори като МТел Tired

на сайта се предлага един телефон, в офиса съобщават, че няма такъв.
след посочване на точния модел откриват телефона, но искат двойна цена на месец за апарата;
след спор и посочване на точната цена, пичът в офиса пак опитва да манипулира - не може на по-ниската тарифа - само на високата... Rolling Eyes

Оооо, ти пък що се изненадваш. Открай време са така, и не само мтел ooooh!
На мен преди време в Германос едно момченце не искаше да ми продаде телефон без план. Можело само с план, видиш ли Wink Ама се оказа, че и на свободна продажба си можело...Ако мине номера, нали знаете, че имат бонуси за всеки договор и прилапан клиент Mr. Green

# 22 071
Отидох да си платя сметката в Теленор и ми предложиха някакъв много спешъл таблет. Имах неблагоразумието да се съглася да го погледна (само да го погледна!) и докато примигна два пъти разсеяно, вече ме питаха какъв план искам за интернета към него.  Shocked Обясних аз, че нямам намерение да го купувам в момента...такова притискане, обеждаване колко много греша и т.н.т. последва, че чак неудобно ми стана.  ooooh! Знам, че това им е работата, но някой са твърде агресивни в предлагането.

# 22 072
Таблет купих на скоро на малкия от Зора. За 139 лв. Същият в Теленор свободна продажба се предлагаше със стотина лева отгоре Wink Не им се връзвайте.

Сравнявайте цените с другите магазини и ще се ориентирате откъде е по-изгодно Peace

# 22 073
  • София
Aз винаги влизам в Теленор с  конкретно желание за покупка. И никога не са ме притискали за нищо. А и на изплащане никога не купувам (това не само от тях).

# 22 074
Ахъм....когато човек е непоклатим и категоричен, и най-вече запознат/информиран, трудно могат да му въздействат bowuu

# 22 075
Всеки път като си плащам интернета и телевизията в Булсатком ме облъчват с техните оферти. Но съм твърда и не им се връзвам. Как един път не си платих спокойно сметката, това да ви предложим, само за един лев на месец, онова да ви предложим, ще ви се качи скоростта на интернета два пъти. Е...така ги обучават явно. С мобилните телефони същата работа.

# 22 076
Ами да предлагат бе..важното е накрая вие какво ще извадите от портфейла, нали Laughing

Аз пък точно на булсатком напоследък плащам икономичен пакет 3 за 5 - плащам три месеца, гледам пет..идеално ми е.

# 22 077
Няма свестен оператор май. Бях толкова доволна от виваком . От години , не помня вече колко, но сигурно 7-8 години сме техни коректни клиенти. Ноември ни изтичаше договора за тв и нет. Ходихме до офиса, казаха "ако не преподпишете, договора се прекратява", да , ама не. На следващия месец отново имахме да плащаме ТВ и нет. Отидохме пак, същата лелка казва "аааа трябва да се подаде един месец предизвестие". Та айде още една сметка , после още една докато влезе в сила молбата за прекратяване на договора. Толкова ли им беше след 7-8-9 години, в които всеки месец плащаме два тарифни плана, таблет, карта с мобилни данни за таблета, два телефона и т.н. та толкова ли им беше важно да ни прекарат с тия 3 месеца х 25лв. ooooh!

# 22 078

Аз пък точно на булсатком напоследък плащам икономичен пакет 3 за 5 - плащам три месеца, гледам пет..идеално ми е.
Тази промоция за всички пакети ли е валидна?

# 22 079
Само за икономичния Peace мен ме устройва, защото детския канал, който синът ми гледа, е включен там. Аз си гледам само нова и бтв Peace

За Виваком  - аз затова винаги апелирам да се чете. Договорът, правилата в сайта на оператора, всичко. Отдавна не вярвам на лелките, момченцата и девойките в офисите.... днес ти казват едно, утре друго.
После нито можеш да докажеш нещо - дума срещу дума става, нито да се оплачеш.
Жив пример е поста на Принцес....та не се доверявайте, защото злоупотребяват с доверието ви Naughty

Общи условия

Активация на акаунт