Да се оплачем...

• 7 460 838
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 140
Аз съм се напикавала на изтривалката пред къщи.Втори клас бях и си спомням много добре.Стисках се до последно,понеже в училище тоалетните бяха смрадливи и гнусни.Моето голямото дете и то се е напикавало в ДГ.Не ги пускали по време на занятия и се стискала до последно.Чак я боля корем два дена след инцидента.Въобще не смятам,че детето нарочно го е направило.

# 22 141
  • Бургас
Дядото пак се е загубил и намерил. ММ отиде да го вземе с колата, на 2 чаши вино и сега ми е едно притеснено...

Ей това са ядове!Оставете ги децата,нищо фатално няма.

Рибозом,как се смях за твоя сметка. hahaha
По-кротко друг път. Grinning

# 22 142
  • София
Закарал го е в тях, върна се вече, успокоих се, ама той е нервен, че му се е карал. Днес го е предупредил да не излиза, ама той е като малко дете. Айде лека нощ.

# 22 143
Закарал го е в тях, върна се вече, успокоих се, ама той е нервен, че му се е карал. Днес го е предупредил да не излиза, ама той е като малко дете. Айде лека нощ.
Е той е с Алцхаймер. Какъв да бъде? За съжаление, още не сте видели Алцхаймера в пълния му бласък. Дано да ви пощади.

# 22 144
И двата пъти докато бях бременна качих по 20+ кила. Свалих ги после за 4-5 месеца, нямам грам стрия, а тялото ми е стегнато, хем не съм първа младост вече. И мен ме беше страх да не остана с килограмите отгоре. Не го мисли отсега, ако можеш внимавай какво хапваш. Аз да си призная се тъпчех като невидяла, хем преди това не съм гладувала, ама ми се ядеше и си угаждах.
Пречистването на организма е само с плодове, лека форма на гладолечение е това. Аз съм го правила екстремно два пъти , 20 дни само плодове рупах  Shocked . Хем живеех в Студентски град тогава, ходех по купони, хората пият, аз на чай  ooooh! . Определено се чувствах перфектно, но сега не бих си причинила такива екстремни неща - страх ме е. Ще си карам ден, два на плодове, аз ям всякакви (пролетта, лятото е идеално), а после ще си продължа със зеленчуци и млечни продукти. Моята кожа специално много се влияе от храненето, но сега не спя добре и покрай бебето нямам време да ям нормално - все сладичкото и тестяното ме влекат.

# 22 145
Моето пък се насрало.... Мислело, че му се пръцка ама се объркало  Rolling Eyes На почти 8 г. е.

# 22 146
Е той е с Алцхаймер. Какъв да бъде? За съжаление, още не сте видели Алцхаймера в пълния му бласък. Дано да ви пощади.
Ужасно е...Спомних си, че на баба ми сестра й беше зле.Взеха я децата й в Пловдив да я гледат.Тя си събличаше дрехите, успяваше да излезе и я търсеха с полиция...
 ooooh!

# 22 147
Щерката си счупи предния зъб Sad

# 22 148
  • Северозапада
Не е шега работа това. Приятел ми е разказвал, че е срещнал възрастен, вероятно с Алцхаймер, който даже не помнел, че се е качил на автобуса и е пътувал 2 часа от друг град. По някое време е дошъл на себе си и искал да се прибере, но въобще не разбрал, че не е в града. Питал хората на улицата да го упътят до адреса, на който живее.

# 22 149
  • ГО
Тъкмо снощи моят мъж ми разказваше, че през деня, съседката (баба с Алцхаймер) е отишла в работилницата му и му е говорила разни неща, че мъжът й починал преди 2 дена, че дъщеря й и жената, която се грижи за нея, й давали да пие студена вода и я заболяло гърлото, както и куп други неща.
Много ми е мъчно за жената, мъчно ми е и за дъщеря й, която постоянно тича по нея.

# 22 150
Щерката си счупи предния зъб Sad
Млечен или постоянен?

# 22 151
Моя мъж сериозно напира за трето дете.Мен ме е страх,наближавам 40.В добра спортна форма съм,ама нова бременност ме плаши много.Не знам дали и аз искам отново бебета.Одеве пак ми писа по Скайп за бебе.Какво изтрещя тоя мъж...Тъкмо децата са вече големи и наново на хорото да се хвана.Ще го мисля.Повечето бихте ли се навили отново за дете?Моите са на 13 и 9.

# 22 152
  • Бургас
Още когато се оженихме с ММ искахме 3 деца и още много искам Praynig
В момента правим опити за второ, за съжаление без успех....Първото ми дете стана от раз.След него дълго се пазихме- да купим жилище,да направя години на работа за майчинство....и годинките си минаха.....Сега, дай Боже да имаме второ, след него ще работим за трето. Дано се сбъдне моята най-голяма мечта!

# 22 153
Аз не бих - поради много причини, но мисля, че съществуващите деца са на възраст на която се нуждаят и ще продължат да се нуждаят от повече внимание - и обучение, и пубертет....

# 22 154
  • София
Моите са колкото твоите 2003 и 2007  Laughing Никога не бих се съгласила на трето. Голямата крещи и истерясва в стаята си, малкия подскача около нея и я дразни с всички сили  Sad само ревящо бебе ми липсва и ще се метна през балкона.

Общи условия

Активация на акаунт