Да се оплачем...

• 7 460 829
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 125
Таблетки хром убиват апетита казват.Не съм пробвала,мъжа ми си беше купил,че бая е пощенлив той,ама не видях много да му се е убил.Яж щом ти се яде де,не вярвам да изяждаш по една тава баница и пържоли,или кутия бонбони.Една-две хапки от забранена храна няма да те убият.Ако е за сладко си купи черен шоколад или сушени плодове.Засищат и не са много калорични сякаш.

# 22 126
Оф и аз се тъпча безобразно и кожата ми е УЖАСНА!!!!!
Писна ми да кърмя, да минават ваксините и край!

# 22 127
Мерси, Рибозом.Абе, не е по една тава, но от това забранено по   малко, от другото и накрая... Tired  Whistling
Поне от кожа не се оплаквам, само от лакомия.Един колега ме пита вчера, дали съм на години колкото една колежка, а тя е с поне 10 години по-малка.Имам да преборя 5-6 кг., но не правя нищо.

# 22 128
Оплаквам се че видях моето любимо свеки.. е, вече бившо свеки. И дори когато не сме заедно с бащата на детето пак ми вдигна скандал. На улицата. Тази жена ме намразва с всеки изминал ден все повече и повече..

# 22 129
Пък аз нямам апетит.Това се отключи след едни диети и таблети след раждането на второто дете.Бях станала зверски дебела и почнах диета и Линдакса.За година и нещо си върнах кг. преди да забременея ,спрях таблетите,обаче отслабването продължи.Хормони ли нз. какво ми се разбута и така.От година отслабнах още и не пълнея,нямам апетит и вкус в устата сякаш.Отвратителна работа.Отделно и мъжа ми само опява,да съм си била останала пълничка,разбила съм си здравето и подобни.Това с диетите беше преди 8 г.Та затова все казвам,иска ли ти се нещо на душата,трябва да й дадеш,че идва момент нищо да не ти се яде.

# 22 130
  • София
Мамче Тийн, хич да не ти пука - такова сладурче си имаш. Двете ще си намерите добър мъж и баща.
Следващия път като я видиш мини на другия тротоар. Ако пък е късно - върви и не обръщай внимание.
Колко хора по улиците си говорят сами, свека ще мине за една от тях.

# 22 131
Мамче Тийн, хич да не ти пука - такова сладурче си имаш. Двете ще си намерите добър мъж и баща.
Следващия път като я видиш мини на другия тротоар. Ако пък е късно - върви и не обръщай внимание.
Колко хора по улиците си говорят сами, свека ще мине за една от тях.

Хах.. трябваше да я подмина наистина, ама и аз си изпуснах нервите..  Mr. Green а пък за друг татко не искам да мисля.. а ако някой ден го открием ще проверя първо майка му  Crazy Stop Mr. Green

# 22 132
Оф те майките на татковците откачат като станат баби. Та гаранция няма  ooooh! !
Аз ям като прасе и и слабея, заради кърменето. И мъжът ми само мрънка, че задника ми го нямало  #2gunfire .
Аз обичам да минавам на плодове за известно време и кожата ми светва, но сега не става просто. Ама ще си ходя грозна още малко, после ще се оправят нещата.

# 22 133
  • София
Някой беше писал, че хромът подтиска апетита. Да, ама само към сладкото. Само с чист хром няма да стане нищо..
Та по темата, аз също да се оплача.
Преди време бях стигнала 65кг , което за мен си е адски много. За 2 месеца бях минус 15кг и от тогава си държа 48-50кг. Да, ама сега с бременността няма как да си остана на тях и изпитвам панически ужас, че пак ще съм дебела. Мрън.

# 22 134
Ама само плодове ли ядеш?Вижда ми се трудно.Аз само някои плодове обичам-ябълки,праскови и череши и пъпеш.Други почти не ям,а банани и цитруси определено ненавиждам.Зимата ядем много салати вкъщи,сезонни такива с ряпа,зеле,моркови,цвекло.Почти всяка вечер правя.Имам още и една тиква дето съм я забравила в килера и утре ще я пека с мед и канела.
Към бременното момиче-няма да станеш на прасе от бременността,спокойно.Едно разумно хранене и няма да качиш нищо излишно.Пък и да качиш,ще си ги свалиш след раждането.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 21:28 от Рибозом

# 22 135
  • София
Добре хубаво , 2месеца не беше на детска малкият ( имаше приключение с ръката), тръгна пак и се почнаха простотиите. Говори глупости, посяга.. имат си една групичка момченца и се бият явно помежду си ли,какво?
Или гледа, че някое дете посяга. А е на 5г. вече, обяснявам, обяснявам всеки ден.

Едно момченце,  вчера му казало, да набие друго дете (моят не го е послушал ) Shocked какво означава това?  По едно време се наговаряха едни срещу други. И това деца на по 4-5г.

За сега уж ме разбира,  но признавам, че ми стана супер неприятно, че посегна на другото дете. Не само неприятно, леко полудявам като видя такива случки.

# 22 136
А моята хубавица днес след обед се е напикала в градината. Какво му става на това дете. На пет и половина е вече. Миналата година и се случи на три-четири пъти. Много й говорих и мислех, че повече инциденти няма да има. Сега пак.

# 22 137
  • София
Дядото пак се е загубил и намерил. ММ отиде да го вземе с колата, на 2 чаши вино и сега ми е едно притеснено...

# 22 138
Може късно да се е усетило детето, те са така-понякога чакат до последно и...вече е късно.Не и се карай, да не се стресне.Случва се на всички, даже и на по-големите.Веднъж сина ми от смях се напика. Confused

# 22 139
Не съм й се карала, в никакъв случай. Но е голяма вече.

Общи условия

Активация на акаунт