Да се оплачем...

• 7 460 744
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 22 110
Или Вениш.

# 22 111
  • Бургас
Омръзна ми всеки ден да се чудя какво да готвя,  че и ММ е много  злояд...
Иначе обожавам да готвя.

# 22 112
  • Варна
Оплаквам се от завеяността си. ooooh!
Тръгнах си от офиса, но не съм заключила вратата към двора и алармата писнала. Шефката ме нареди едно хубаво, а аз си умирах от срам. Ей, това да те е яд на себе си е едно от най-гадните неща. Да кажеш, че ми е било напрегнато и изнервящо, не, цял ден убивах времето.

# 22 113
Доместос. Изпробвано. Peace
Да, ама само за бели тъкани и то-разреден.Това е много силен концентрат и страшно избелва.

# 22 114
Да се оплача - с бронхит съм бухам като идиот, започнах дори от кашлицата да се изпускам.  Че на всичкото и бъбреците ме болят,  а за капак ми дойде. Е ще се гръмна честно

# 22 115
Да се оплача - с бронхит съм бухам като идиот, започнах дори от кашлицата да се изпускам.  Че на всичкото и бъбреците ме болят,  а за капак ми дойде. Е ще се гръмна честно

Щом е бронхит по-добре мини на Терцеф инжекции. Мен само те ми помогнаха. Много болят, но от нищо друго не се повлия. В Тубдиспансера ми боднаха една инжекция за разширяване на дихателните пътища ама пусто не знам как се казва Sad

# 22 116
Дексаметазон?Обикновено първата инжекция е това, смесена с антибиотика.Слагат го и в капки за нос.Кортикостероид е и намалява отока на лигавицата на носа и бронхите.
Другият вариант е Урбазон.И той намалява оток по принцип.Може да сте го чували, че се бие и при алергични реакции.

# 22 117
Изчистих го.Ура!С разреден Доместос и с микрофибърни кърпи и накрая с мокри бебешки.Утре ще му поръчам и един предпазител и готово.Интересно стария матрак се разбрица от ползване,че и децата скачаха и се въргаляха по него и нямаше едно петънце,а тоя първо го налях с кафе,после малко чай и за капак тая случка.Сутринта и малкото си хвърляло чорапите в коша за пране и видяло чаршафите,че и горния беше нацапан и питало мъжа ми кой се е порязъл,пък той му казал,че съм си разбила носа.Откъде ги мисли такива мъжа ми нз.Питало го скоро малкото какво е секс и той забил и му казал,че не е чул правилно и е било кекс 😚 същи гений на моменти.

# 22 118
Доместос. Изпробвано. Peace
Да, ама само за бели тъкани и то-разреден.Това е много силен концентрат и страшно избелва.
Ами нашия пострадал матрак беше бял.Няма последствия.

# 22 119
Робимозом относно секса,  когато сина попитал баща си за секса моя хубостник беше казал че незнае и че е правил. И естественото "питай майка ти".

# 22 120
 Да се оплача, че няма на кого в момента. Имам много работа, което е добре, защото работя за себе си, но не мога да се организирам. Съчетавам работата с ученето, понякога си мисля, че нито едното от двете не правя както трябва. Не мога да уча без да работя, защото с една заплата сме за никъде. Почнах да уча на дърти години, чак ме е яд, че не го направих когато ми беше време. Сега имам 10 години разлика с колегите...чувствам се много закъсняла (това е второто нещо, което ме мъчи).  Tired

# 22 121
Моя директно го отрязъл,кекс било и толкоз.Детето е вече на 9 години,нормално да пита.Откъде ги мисли тия мъжа ми нз.
Нева ,да не ти пука.И аз учих късно и на мен ми беше странно,струваха ми се страшно млади и престъпно наивни колегите.Аз бях вече с дете и доста повечко опит.Не си закъсняла, напротив.За някои специалности е важно да си улегнал и с друго мислене което точно годините дават.

# 22 122
Аз пък се взех насериозно и взех да обяснявам подробно, когато детето на 7 попита. Накрая лекцията беше прекъсната така: Абе, ти какви неща ми говориш? Аз съм малка!😨

# 22 123
Рибозом, дано да си права, че яко ме затресе тези дни депресията. Хванала съм се на хорото и ще продължавам. Полагам усилия и ми харесва това, което уча. Направих съвсем обмислен избор и искам да работя след това в тази сфера. Обаче като се сетя колко годинки оставих да изтекат и съм си много сърдита.

# 22 124
Кажете нещо за намаляване на апетита....Умът ми казва едно, а стомахът друго. Tired Постигам много неща с воля и труд, но тук нещо се дъня. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт